SV / EN
Back to All Events

DJ ALTÉGO & PARTYPATRULLEN RAMAR IN SOMMARKONSERTEN


FÖRFEST
Innan kvällens konsert med Lena Philipsson drar igång på vår stora utomhusscen, kommer dj Altégo dra igång stämningen ordentligt på konsertområdet. Start ca kl 18 från den stora utomhusscenen. Konsertbiljett krävs för konsertområdet.

EFTERFEST PÅ NATTKLUBBEN
Efter konserten uppträder Partypatrullen och dj Altégo på nattklubben.
Entré 220 kr inkl. garderob.  Öppet till kl 02. Åldersgräns 21 år.

EFTERFEST PÅ KOOKABURRA
Kvällens dj är Casca som alltid ute efter bra musikaliskt utmanande spelningar. fri entré, öppet till kl 01. Åldersgräns 21 år.


Varmt välkommen!

ALTEGOFACEstenungsbadenbild.jpg

Genom sin dedikerade kärlek till musiken och framförallt sin publik gör Dj Altégo allt för att stämningen på dansgolvet ska vara på topp genom att både bjuda på sig själv och sprida glädje och energi genom musiken. Han älskar det han gör och är den enda DJ:en i världen som har vevat sin axel ur led under en spelning, dragit tillbaka den och fortsatt leverera som inget hade hänt. Via sättet han trollbinder sitt dansgolv så utlovar vi en upplevelse med mycket glädje, allsång och klackarna i taket.

Partypatrullen.jpg
Casca dj.jpg

Partypatrullen är Sälens mesta after ski band. De har också kompat stora delar av Sveriges artistelit genom åren. Musikerna har även turnerat med bland annat Diggiloo och Carola. De ger sig aldrig förrän stämningen är på topp när vi har partyhelg på Stenungsbaden.

 

BOKA BORD

BOKA RUM

Earlier Event: August 24
LENA PHILIPSSON SOMMARKONSERT