HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Aktiviteter nära Göteborg

När du kommer till Stenungsbaden möts du snart av uppiggande, våghalsiga, utvecklande och avkopplande aktiviteter. Vill ni åka ribbåt, njuta av skaldjursbuffé eller utmana varandra i en hinderbana? Inga problem! Men om ni hellre slappnar av i vårt eleganta spa för att sedan
njuta av en romprovning på kvällen går det med.

Alla priser är ex moms och vi kan självklart köra alla aktiviteter på engelska.

Hav

Allt vi sysslar med på vattenytan är en viktig del av vår DNA. Utmana varandra i en regatta, åk en hissnande RIB-tur och kör vattenskoter. Eller testa balansen med stand-up-paddling. Det mesta är möjligt.

 

Hummerlotteri

Hummerfiske / Hummerlotteri 16:00 - 17:30
Datum: 26 september, 3, 10, 17, 24 , 31 oktober

Tid ca 1,5 h
Hummerfiske max 12 personer.
Eventuell fångst får behållas.
Man väljer ett nummer mellan 1-12. Välorna är numrerade 1-12.
Lån av flytoveraller och handskar.

699:-/pers
Minst 4 pers

SMAKA PÅ VÄSTKUSTEN

Smaka och upplev på det bästa från västkusten där alla smaklökar och sinnen får en resa inom mat, dryck och naturupplevelse. I vår nya Nordstar 36 Charter tar vi oss ut i Bohusläns skärgård och inte bara serverar utan även presenterar vad de lokala mat-och dryckesproducenterna kan erbjuda. Ni väljer de rätter/drycker som önskas serveras ombord. Menyn är anpassad efter säsongen och uppdateras därefter.

Exempel på producenter och vad de kan erbjuda: Ölkorv från RJ, aill från Klädesholmen Seafood, rökta räkor från Åstols rökeri, öl från Inlandsbryggeriet i Marstrand, blåmusslor från Scanfjord, bär från Lekanders Bär & Boende, surdegsbröd från Lottas bak & form. Vi kan även lägga till vid några av producenternas brygga och få maten och drycken serverad och presenterad av personalen på plats. Upplägget passar bra som lunchtur eller aptitretare innan middagen. Vi beräknar 2-4 stopp i naturhamn eller vid en lugn vik där smakupplevelserna presenteras.

Pris: 2h 12 000:-
Maxantal 12 personer
Pris för mat och dryck tillkommer

Boka
Matchrace med DS37

Vi seglar med riktiga och ikoniska segelbåtar, DS37 Matchracer. En båt speciellt framtagen för matchracing med plats för 6 gäster plus en skeppare från oss. Båtarna har används under Swedish Match Cup på Marstrand under många år. I ett klassiskt Matchrace så lägger vi en bana med start-, kryss- och länsbojar. De som inte seglar följer matcherna från land eller från följebåten. Inga förkunskaper krävs på detta event. Alla lag får segla minst två matcher beroende på tid, antal lag och väder. Tips från tidigare vinnare: Om ni tillhör det vinnande laget se till att tömma fickorna på bilnyckel och mobiltelefon innan prisutdelningen. Vi tillhandahåller regnjacka o regnbyxor/seglarställ till alla ombord.

Pris från 795:-/person
Tid ca 2-3 h
Maxantal 60 personer

Boka
RIB-quest

Ni delas in i lag om 2-6 deltagare. Lagen laddar ner vår nya app och ska därefter hitta/navigera till så många stationer som möjligt under en tidsbegränsning. Positionerna finns både på öar och mitt ute på havet. På varje station kommer lagen att lösa olika uppgifter, allt från olika frågor eller lösa pussel.

Pris per RIB: 11 800:-
Max 12 passagerare/RIB
Tid ca 2 h

Boka
KROGSAFARI

Ett superpopulärt upplägg där ni inte bara får uppleva naturen och fart utan även bohusläns unika skärgårdskrogar. Turen startar från Stenungsbadens brygga. Välj själva hur länge ni vill vara ute. Från 1 till 4 h. Tillsammans med er bestämmer vi rutt efter väder och vind. I priset ingår en öl/cider per person under ett stopp i en naturhamn eller i en “femknopare” övrig dryck tillkommer på respektive krog.

Från 8 500:-/RIB
Maxantal 100 personer

Boka
Land

Rörelse är en viktig del för en god hälsa. På Stenungsbaden är vi förberedda för att trimma midjemått, strama upp triceps och att tanka ny energi. Våra aktiviteter på land är många och det finns något som passar alla.

Digital Quiz

Utförande 1: Ni kan tävla en och en eller i lag om max 6 personer per lag. I vår app syns en karta över området och X antal positioner utsatta. Man måste vara minst 5 m eller närmare för att stationen ska bli “aktiv”. På varje position finns frågor som ska besvaras inom 20 sek. En bemannad station med aktivitet/uppdrag/fikaservering ingår i priset. Det går även bra att bemanna fler stationer med teamaktiviteter. Medaljer till vinnande laget ingår självklart.

Utförande 2: I detta utförande ska gruppen få så många poäng som möjligt under en viss tid. Vi startar alla lagen samtidigt och på given signal startar tävlingen. Vi har placerat ut ca 30 positioner och man hinner inte till alla stationer. Ju längre bort man kommer från starten ju fler frågor finns det på varje station så det gäller att tänka taktiskt innan man ger sig av. När tiden är slut ska lagen vara tillbaka i målområdet. Försening bestraffas med minuspoäng.

Pris 220:-/person
Tid ca 30 min - 3 h
Maxantal 400 personer

Boka
FÖRETAGSJAKTEN

Det hela går ut på att hitta skatten och få upp locket på kistan. Aktiviteten är uppdelad i 3 delmoment. I första delen får varje lag får x antal Aquadollar som används i en auktion. Ni budar in föremål som kan ge er fördel i de dueller och övningar ni ställas inför. Men se upp, vissa föremål ger er inte fördel. Del nummer två är själva aktiviteterna/duellerna där ni nu kan ha nytta av de föremål ni ropade in på auktionen. Ledtrådar till kombinationslåset samt skattens position ges till vinnande lag efter varje duell. Sista momentet är skattjakten. Ni utser legats snabbast medlemmen som utan karta ska leta efter skatten. Ju mer ledtrådar ju lättare blir det att hitta skatten och öppna locket. Innehållet behåller vinnande laget.

Pris från 300:-/person
Tid 1,5 - 2,5 h

Boka
TEAMDUELLEN

Samling utanför receptionen/entrén där vi möter upp och delar in er i lag. Ni själva förser er med lagnamn samt utser en lagledare. Även en person som tar hand om hejjarramsan eller lagsången kan utses som enda uppgift är att coacha och peppa laget. Vi väljer ut de grenar som passar just er grupp. I dessa utmaningar gäller det för gruppen att tillsammans lösa de på snabbast tid. Alla grenar är ej fysiskt krävande. Vi hin ner med ca 5-8 grenar innan det är dags för final. Både A-final och B-final ska hinnas med innan prisceremonin börjar. Medaljer till vinnande laget ingår. En paus i halvtid är att rekommendera. Boka med ert fika, så serveras detta under pausen.

Pris från 295:-/person
Tid ca 2 h

Boka
Hinderbana

Vår häftiga hinderbana är 800 meter lång och har 34 hinder. Den kräver uthållighet, mod och en god sammanhållning. Ta med oömma kläder och skor.

Personer: 16 till 50
Pris: ca 100 - 400 kr/person
Tid: ca 1,5-2 timmar

Boka
Fotkur i grupp

Fotbad, fotskrubb och fot massage. Sitt och umgås medan våra terapeuter tar hand om era fötter. Ni blir serverade en hälsosmoothie.

Personer: 4 till 15
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: ca 1 timme

Boka
beachvolley

Detta upplägg passar grupper från 10-100 personer och kan bokas från april till oktober. Anmäl innan hur många lag som tänker deltaga så att matcherna löper smidigt och alla får chans att mötas. Utse en lagledare ur varje lag som har kontakt med domare och tävlingsledningen. Samling för lagledarna på planen 10 minuter innan första matchen för genomgång av regler, information. Matcherna är relativt korta då vi kör till 15 poäng i kvalomgången samt varje boll ger poäng.

Personer: 51 till 150
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: ca 2-3 timmar

boka
Träning inomhus

Cirkelträning, puls, yoga, funktionellt eller högintensivt. Varför inte kombinera flera?

Personer: 1 till 50
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: 1 timme

Boka
Basturitual

Välj mellan en het och utrensande basturitual eller skrubbritual i ångbastun. Förutom en härlig upplevelse och mental avslappning, får du även en ultimat detox med förnyad energi och ökad blodcirkulation.

Personer: 4 till 15
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: 15 minuter

Max 13/basturitual och max 10/skrubbritual.
Går bra att göra i flera grupper.

Boka
Sparitual

Slappna av med en rogivande sparitual med produkter från Kerstin Florian. Låt dig guidas genom flera välgörande, energigivande och djupgående steg som ger din kropp förnyad vitalitet och harmoni. Den fina necessären får du ta med hem.

Personer: 4-15
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: ca 60 minuter

Boka
Träning utomhus

Joggingtur, cirkelträning, volleyboll, intervallträning eller powerwalk runt Stenungsön.

Personer: 1 till 50
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: 1 timme

Massageskola

Lär dig utföra lättare massage. Sittande, avslappningsmassage med kläder på.

Personer: 4 till 15
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: 1,5 timme

Mindfulness

Föreläsning och praktiska mindfulnessövningar.

Personer: 26 till 50
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: 1,5 timme

Roliga aktiviteter med jobbet

Ibland kan det vara roligt att bryta av de lite mer vanliga konferensresorna med möten, föreläsningar och traditionella aktiviteter med något annorlunda och minnesvärt! Att testa nya saker tillsammans med kollegorna kan definitivt stärka bandet er emellan och hjälpa er att kommunicera och samarbeta bättre i framtiden. Ett perfekt sätt att förena nytta med nöje helt enkelt! Låter det intressant? Samla då kollegorna och åk till Göteborg nästa gång ni ska hitta på roliga aktiviteter med jobbet och boka er vistelse på det mysiga hotellet <ahref=” https://www.stenungsbaden.se/aktiviteter-goteborg/ “>Stenungsbaden Yacht Club.

Vilka aktiviteter väljer ni?

Stenungsbaden ligger en dryg halvtimme från Göteborg och bjuder in till härliga upplevelser i en magisk havsmiljö. Med den erfarna personalens hjälp har ni möjlighet att boka en vistelse skräddarsydd helt efter era behov och tack vare hotellets fina läge kan ni boka roliga gruppaktiviteter såväl sommar som vinter. Utmana varandra i hinderbanan, visa vad ni går för i volleyboll eller njut av sköna behandlingar och rofylld miljö i hotellets prisbelönta spa. Självklart har ni även möjlighet att boka in er på aktiviteter starkt förknippade med Göteborg och västkusten. Vad sägs om att åka ut till sjöss och delta i ett hummerlotteri? Fångsten får självklart behållas!

Boka aktiviteter i Göteborg online

På västkusten är det enkelt att kombinera konferensen med aktiviteter på hotellet, vid havet eller på land och det är enkelt att hitta något som passar alla. Så vad väntar du på? Ta kontakt med hotellets konferensavdelning så kommer de att hjälpa dig vidare och skräddarsy ett paket med minnesvärda upplevelser i Göteborg, eventuella möteslokaler och boende beroende på vilket upplägg ni önskar er.