HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Aktiviteter nära Göteborg

Kick off på västkusten

Vill du ge säsongen en festlig och rolig start? Vad kunde vara mer passande än en kick-off nära Göteborg? På Stenungsbaden kan du uppleva allt som kick-off aktiviteter nära Göteborg har att erbjuda: havsbad, grillad mat, avkoppling på bryggan, en härlig frukostbuffé och underhållande aktiviteter. Vill du uppleva en spännande RIB-tur, utmana dina kollegor på vår hinderbana eller prova på SUP, stand-up-paddling? Möjligheterna är obegränsade! För dem som inte kan få nog av havet, erbjuder vi möten och konferenser vid bryggan på Kookaburra.

Kick-off aktiviteter nära Göteborgn ger oss många fördelar. Det främjar kreativitet, inspiration och energi. Vi trivs helt enkelt bättre när vi får omväxling. Ge dina kollegor den förmånen och anordna en kick-off vid västkusten. Vår plats vid havet är något alldeles unikt – kanske beror det på de friska vindarna, de vilda vågorna eller den klara himlen. En sak är säker: en kick-off nära Göteborg vid havet är något alldeles speciellt.

När du kommer till Stenungsbaden möts du snart av uppiggande, våghalsiga, utvecklande och avkopplande aktiviteter. Vill ni åka ribbåt, njuta av skaldjursbuffé eller utmana varandra i en hinderbana? Inga problem! Men om ni hellre slappnar av i vårt eleganta spa för att sedan
njuta av en romprovning på kvällen går det med. Vi fixar de bästa kick-off aktiviteterna nära Göteborg!

Alla priser är ex moms och vi kan självklart köra alla aktiviteter på engelska.

Rib-tur, flyboard SUP

Ta med kollegorna på en rib-tur runt den vackra skärgården. Varför inte testa SUP eller flyboard? Aktiviteterna är många!

Aktiviteter med Aqua event
Basturitual

Boka en basturitual för bästa spaupplevelsen. Traditionella hälsofördelar med bastu, hav och salt som är både renade och hälsosamt.

Aktiviteter i vårt spa
Spa

Ta en AW i vårt spa innan ni går upp för en härlig middag. Eller varför inte äta lite gott i vårt spa?

Aktiviteter i vårt spa
Hinderbana

Kontakta bluewater@stenungsbaden.se för att boka hinderbana med instruktör samt få priser och upplägg.

Läs mer
Havsbastu

Nere vid havet ligger vår fantastiska havsbastu. Ta med kollegorna till vårt spa och ta ett dopp i havet.

Aktiviteter i vårt spa
Träning

Boka ett träningspass med någon av våra tränare. Perfekt att få upp adrenalinet och teambuilding.

Våra pass
TEAMBUILDNING

Vi skapar de perfekta förutsättningarna för din grupp, vare sig det är en konferens med bootcamp, hinderbana, spa eller havsaktiviteter. Kontakta oss, och låt oss hjälpa dig skräddarsy din nästa konferens för maximal framgång och minnesvärda stunder. Stenungsbaden erbjuder en oslagbar kombination av frisk luft, närhet till havet och spektakulära vyer – en perfekt plats att andas in ny energi och låta kreativiteten flöda fritt.

 

Vi samarbetar med både Aventi för skapa en upplevelse som kommer att motivera, inspirera och förena ditt team.

På Stenungsbaden kan vi erbjuda flera olika mötesrum, allt från den personliga villan till storslagna Gripsholm som kan ta emot 500 personer. Hos oss möts du av tallskog från åt ena hållet och hav från det andra. Då är det svårt att tro att man bara är en halvtimma från Göteborg.

Ganska snart möts du även av alla de möjligheter som finns när det kommer till uppiggande, våghalsiga, utvecklande eller avkopplande aktiviteter. Vill ni åka ribbåt, njuta av skaldjursbuffé i en egen sjöbod eller utmana varandra i en optimistjolleregatta? Eller vill ni hellre koppla av i vårt elegant avslappnade spa och ha en gemensam romprovning på kvällskvisten? Inga problem! För egen del är vårt största fokus att finnas här för dig, under alla dygnets timmar. Låt oss ta hand om er. Välkommen till mer än bara en konferens!

Roliga aktiviteter med jobbet

Ibland kan det vara roligt att bryta av de lite mer vanliga konferensresorna med möten, föreläsningar och traditionella aktiviteter med något annorlunda och minnesvärt! Att testa nya saker tillsammans med kollegorna kan definitivt stärka bandet er emellan och hjälpa er att kommunicera och samarbeta bättre i framtiden. Ett perfekt sätt att förena nytta med nöje helt enkelt! Låter det intressant? Samla då kollegorna och åk till Göteborg nästa gång ni ska hitta på roliga aktiviteter med jobbet och boka er vistelse på det mysiga hotellet <ahref=” https://www.stenungsbaden.se/aktiviteter-goteborg/ “>Stenungsbaden Yacht Club.

Vilka aktiviteter väljer ni?

Stenungsbaden ligger en dryg halvtimme från Göteborg och bjuder in till härliga upplevelser i en magisk havsmiljö. Med den erfarna personalens hjälp har ni möjlighet att boka en vistelse skräddarsydd helt efter era behov och tack vare hotellets fina läge kan ni boka roliga gruppaktiviteter såväl sommar som vinter. Utmana varandra i hinderbanan, visa vad ni går för i volleyboll eller njut av sköna behandlingar och rofylld miljö i hotellets prisbelönta spa. Självklart har ni även möjlighet att boka in er på aktiviteter starkt förknippade med Göteborg och västkusten. Vad sägs om att åka ut till sjöss och delta i ett hummerlotteri? Fångsten får självklart behållas!

Boka aktiviteter i Göteborg online

På västkusten är det enkelt att kombinera konferensen med aktiviteter på hotellet, vid havet eller på land och det är enkelt att hitta något som passar alla. Så vad väntar du på? Ta kontakt med hotellets konferensavdelning så kommer de att hjälpa dig vidare och skräddarsy ett paket med minnesvärda upplevelser i Göteborg, eventuella möteslokaler och boende beroende på vilket upplägg ni önskar er.