HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Aktiviteter nära Göteborg

När du kommer till Stenungsbaden möts du snart av uppiggande, våghalsiga, utvecklande och avkopplande aktiviteter. Vill ni åka ribbåt, njuta av skaldjursbuffé eller utmana varandra i en hinderbana? Inga problem! Men om ni hellre slappnar av i vårt eleganta spa för att sedan
njuta av en romprovning på kvällen går det med.

Alla priser är ex moms och vi kan självklart köra alla aktiviteter på engelska.

Hav

Allt vi sysslar med på vattenytan är en viktig del av vår DNA. Utmana varandra i en regatta, åk en hissnande RIB-tur och kör vattenskoter. Eller testa balansen med stand-up-paddling. Det mesta är möjligt.

 

RIB-questFart och fläkt

Lagen laddar ner vår nya app och ska därefter hitta/navigera till så många stationer som möjligt under en tidsbegränsning. Man måste vara ca 5 meter eller närmare för att uppgiften ska visas i appen. Positionerna finns både på öar och mitt ute på havet. På varje station kommer lagen att lösa olika uppgifter. De olika uppgifterna kan vara: Svara på frågor, lösa pussel, fota laget och gestalta svaret med eller bara att hitta rätt position.

Pris per RIB: 11 800:-
Max 12 passagerare/RIB
Tid ca 2 h

Boka
Matchracerafflande dueller

Upplev naturens krafter. Vi seglar med DS 37 Matchracer med plats för sex personer inkl en skeppare från oss. I ett klassiskt Matchrace lägger vi en bana med start-, kryss- och länsbojar. De som inte seglar följer matcherna från land eller från följebåten. Alla får segla minst två matcher beroende på tid och väder. Medaljer delas ut på bryggan efter seglingen. Vid mer än 10 m/s ställs eventet in utan debitering.
Startavgift 5 000:- och 795 kr/pers

Personer: 1-15
Pris: < ca 600 kr/person Tid: 2-3 timmar

Boka
Rib-kamp

Hav, fart, tävling och njutning. Detta är en aktivitet för er som gillar fart och att tävla. Med olika kluriga uppgifter ska lagen samarbeta för att kunna ha en chans att vinna pokalen. Vi delar in er i lag och sedan blir ni tilldelade ett sjökort och en RIB båt med skeppare. Tillsammans ska ni navigera skepparen till rätt positioner, ni pekar, skepparen styr. När vi kommer fram till rätt position möts lagen i en duell. Ju fler vunna dueller desto lättare blir det att vinna i finalen. RIB-kampen tar ca 1,5 h (ingen navigering för gästerna).

Personer: 1 till 15
Pris: ca 401-600 kr/person
Tid: ca 1,5-2 timmar

Boka
Drakbåtsfestival

Båtarna är äkta Thailändska drakbåtar och finns i två storlekar, med plats för 12 eller 22 personer. Det gäller inte bara att paddla fort, utan poäng ges för bästa kostymering, show, hejarramsa och stilpoäng. Speakern kommenterar, intervjuar och spelar musik under hela arrangemanget. Prisutdelning med medaljer sker på plats på bryggan och den stora prisceremonin under middagen. Pris 50.500 kr till 58.000 kr. Rekommenderat antal fr 40 personer.

Personer: +150
Pris: ca 401-600 kr/person
Tid: 2-3 timmar

Boka
Land

Rörelse är en viktig del för en god hälsa. På Stenungsbaden är vi förberedda för att trimma midjemått, strama upp triceps och att tanka ny energi. Våra aktiviteter på land är många och det finns något som passar alla.

Hinderbanautmanande och tufft

Vår häftiga hinderbana är 800 meter lång och har 34 hinder. Den kräver uthållighet, mod och en god sammanhållning. Ta med oömma kläder och skor.

Personer: 16 till 50
Pris: ca 100 - 400 kr/person
Tid: ca 1,5-2 timmar

Boka
Fotkur i grupp

Fotbad, fotskrubb och fot massage. Sitt och umgås medan våra terapeuter tar hand om era fötter. Ni blir serverade en hälsosmoothie.

Personer: 4 till 15
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: ca 1 timme

Boka
beachvolley

Detta upplägg passar grupper från 10-100 personer och kan bokas från april till oktober. Anmäl innan hur många lag som tänker deltaga så att matcherna löper smidigt och alla får chans att mötas. Utse en lagledare ur varje lag som har kontakt med domare och tävlingsledningen. Samling för lagledarna på planen 10 minuter innan första matchen för genomgång av regler, information. Matcherna är relativt korta då vi kör till 15 poäng i kvalomgången samt varje boll ger poäng.

Personer: 51 till 150
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: ca 2-3 timmar

boka
Träning inomhus

Cirkelträning, puls, yoga, funktionellt eller högintensivt. Varför inte kombinera flera?

Personer: 1 till 50
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: 1 timme

Boka
Basturitual

Välj mellan en het och utrensande basturitual eller skrubbritual i ångbastun. Förutom en härlig upplevelse och mental avslappning, får du även en ultimat detox med förnyad energi och ökad blodcirkulation.

Personer: 4 till 15
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: 15 minuter

Max 13/basturitual och max 10/skrubbritual.
Går bra att göra i flera grupper.

Boka
Sparitual

Slappna av med en rogivande sparitual med produkter från Kerstin Florian. Låt dig guidas genom flera välgörande, energigivande och djupgående steg som ger din kropp förnyad vitalitet och harmoni. Den fina necessären får du ta med hem.

Personer: 4-15
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: ca 60 minuter

Boka
Träning utomhus

Joggingtur, cirkelträning, volleyboll, intervallträning eller powerwalk runt Stenungsön.

Personer: 1 till 50
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: 1 timme

Massageskola

Lär dig utföra lättare massage. Sittande, avslappningsmassage med kläder på.

Personer: 4 till 15
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: 1,5 timme

Satellitorientering

Satellitorientering med en tvist. Vi delar ut varsin GPS till varje lag och önskar dem lycka till (i Princip). Detta kan erbjudas året runt till små eller större grupper. I grundutförandet ingår tio stationer, fem med aktiviteter/uppdrag samt fem med frågor att svara på. Det gäller inte att komma först i mål utan få mest poäng på stationerna. Välj från vår lista med aktiviteter som kan passa just er. En station med dryck och baguetter brukar vara mycket uppskattad.

Personer: 51 till 150
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: ca 2-3 timmar

Boka
Mindfulness

Föreläsning och praktiska mindfulnessövningar.

Personer: 26 till 50
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: 1,5 timme

Teamduellen

Utmanande uppgifter. Denna aktivitet är fylld med spänning, skratt och teamkänsla. Ej fysiskt krävande, så man kan göra detta i samma kläder som till middagen. Två och två möts lagen i olika dueller. Alla deltagare i laget måste samarbeta för att klara utmaningen före/bättre än de andra laget. Vid varje vinst delas en bokstav ut där ni ska till slut lista ut de ord vi söker. Vi räknar med 5-8 grenar som vi väljer ut att passa just er.

Personer: 16 till 50
Pris: 400-600 kr/person
Tid: ca 2 timmar

Boka
Företagsjakten

Hitta skatten och knäck koden. Det hela går ut på att hitta skatten och få upp locket på kistan. Varje lag får x antal Aquadollar som används i en aktion. Ni budar in föremål som ni tror/hoppas kan ge er fördel i de dueller och övningar ni ställas inför. Men se upp för vissa föremål. Ledtrådar till kombinationslåset samt skattens position ges till vinnande lag efter varje duell. Ju mer ledtrådar ju lättare blir det att hitta skatten och öppna locket. Innehållet behåller vinnande laget.

Personer: 16 till 50
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: 3 timmar

Boka
VR - virtual reality

Spela eller upplev. Välj mellan en mängd olika spel att utmana varandra på Bl.a. Ninja Fruit, skjut zombies, bordtennis eller vanlig tennis och många fler. Eller få en upplevelse genom alla de simuleringar vi kan erbjuda: Närkontakt med valar - Se vår jord från ISS, Internationella Rymdstationen - Flyg runt bland höghusen i en stad - Balansera på en planka mellan två tåg eller bara njut av utsikten från strandstolen från valfri ö i Stilla havet. Vi diskuterar fram tillsammans med er vad ni vill uppnå med eventet och hjälper er att välja det som passar just er. Övriga deltagare kan följa allt från en TV-skärm eller på projektorduken.
För maximal upplevelse rekommenderas max 14 personer för detta event. Skulle ni vara fler, kan vi arrangera en större lokal samt ett VR-set till.

Personer: 1 till 15
Pris: ca 1-400 kr/person
Tid: ca ca 2 timmar

Boka
Njutning

Vardagsbekymren har en förmåga att försvinna när man sänker ner kroppen i en varm källa eller i en ångande bastu. Både kropp och själ mår bra av att ta det lugnt i vårt avkopplande spa, men veka inte att prova några andra av våra avkopplande aktiviteter.

Startender

Våra mest skickliga bartendrar guidar dig genom olika blandningstekniker och lär dig hur du kan flippa runt flaskor och shakers - tillräckligt bra för att imponera på dina vänner hemma hos dig med dina nya kunskaper och grymma skills. Under kursen får du lära dig hur du blandar din favoritcocktail (och .. ja, du får den efteråt :)) Och bara för att göra det riktigt glädjefyllt så visar vi dig hur du utövar flair.

Small: 1-10 pers
$: ca 1-400 kr/pers
Tid: ca 2 h

Boka
Romprovning

Sockerrörsdrycken från karibien tar dig med på en upplevelse med fantastiska doftdimensioner. Ni får lära er om rommens historia, hur den tillverkas och får dess olika smaker. Provningen tar ca 2 timmar och passar grupper upp till 60 personer.

Large: 51-150 pers
$$: ca 401-600 kr/pers
Tid: ca 2 h

Boka