HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Aktiviteter nära Göteborg

När du kommer till Stenungsbaden möts du snart av uppiggande, våghalsiga, utvecklande och avkopplande aktiviteter. Vill ni åka ribbåt, njuta av skaldjursbuffé eller utmana varandra i en hinderbana? Inga problem! Men om ni hellre slappnar av i vårt eleganta spa för att sedan
njuta av en romprovning på kvällen går det med.

Alla priser är ex moms och vi kan självklart köra alla aktiviteter på engelska.

Hav

Allt vi sysslar med på vattenytan är en viktig del av vår DNA. Utmana varandra i en regatta, åk en hissnande RIB-tur och kör vattenskoter. Eller testa balansen med stand-up-paddling. Det mesta är möjligt.

 

Land

Rörelse är en viktig del för en god hälsa. På Stenungsbaden är vi förberedda för att trimma midjemått, strama upp triceps och att tanka ny energi. Våra aktiviteter på land är många och det finns något som passar alla.

Roliga aktiviteter med jobbet

Ibland kan det vara roligt att bryta av de lite mer vanliga konferensresorna med möten, föreläsningar och traditionella aktiviteter med något annorlunda och minnesvärt! Att testa nya saker tillsammans med kollegorna kan definitivt stärka bandet er emellan och hjälpa er att kommunicera och samarbeta bättre i framtiden. Ett perfekt sätt att förena nytta med nöje helt enkelt! Låter det intressant? Samla då kollegorna och åk till Göteborg nästa gång ni ska hitta på roliga aktiviteter med jobbet och boka er vistelse på det mysiga hotellet <ahref=” https://www.stenungsbaden.se/aktiviteter-goteborg/ “>Stenungsbaden Yacht Club.

Vilka aktiviteter väljer ni?

Stenungsbaden ligger en dryg halvtimme från Göteborg och bjuder in till härliga upplevelser i en magisk havsmiljö. Med den erfarna personalens hjälp har ni möjlighet att boka en vistelse skräddarsydd helt efter era behov och tack vare hotellets fina läge kan ni boka roliga gruppaktiviteter såväl sommar som vinter. Utmana varandra i hinderbanan, visa vad ni går för i volleyboll eller njut av sköna behandlingar och rofylld miljö i hotellets prisbelönta spa. Självklart har ni även möjlighet att boka in er på aktiviteter starkt förknippade med Göteborg och västkusten. Vad sägs om att åka ut till sjöss och delta i ett hummerlotteri? Fångsten får självklart behållas!

Boka aktiviteter i Göteborg online

På västkusten är det enkelt att kombinera konferensen med aktiviteter på hotellet, vid havet eller på land och det är enkelt att hitta något som passar alla. Så vad väntar du på? Ta kontakt med hotellets konferensavdelning så kommer de att hjälpa dig vidare och skräddarsy ett paket med minnesvärda upplevelser i Göteborg, eventuella möteslokaler och boende beroende på vilket upplägg ni önskar er.