HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Hos oss är inte ett jobb "bara ett jobb".

hos oss ska man trivas på riktigt

Vill du jobba på västkusten? Hos oss ska man trivas på riktigt. Det är den finaste gåva du kan ge oss och vi kan ge dig, speciellt eftersom vi spenderar mycket tid med STENUNGSBADEN varandra och våra gäster. Därför hoppas vi även att du — liksom vi! — är ambitiös och vågar ha storslagna drömmar. Oavsett om du arbetar i receptionen, i restaurangen eller i städet så vill vi vara en familj som arbetar för något större tillsammans. Låter detta spännande? Kom och jobba hos oss på västkusten. Kom och gör KÄR-RIÄR hos oss!

Hotellet ligger vacker beläget vid havet och här kan våra gäster njut av god mat, härlig miljö och prisbelönt spa. Allt detta är inramat av en vidunderlig utsikt över Hakefjorden och dessutom över det salta havet.

jobba på västkusten

Vill du jobba på västkusten och vara en del av ett energifyllt gäng? Brinner du för service och glädje? Motiveras du av att bygga relationer och skapa gästnöjdhet? Då är du en person vi gärna vill träffa. Om du är intresserad av att jobba hos oss, hittar du våra lediga tjänster nedan.


 

Director of Sales

Stenungsbaden Yacht Club söker nu efter en driven, motiverad och resultatinriktad Director of Sales att bli en del av vårt fantastiska team och vara en nyckelperson i vår fortsatta utveckling. Med mod, engagemang och omtänksamhet leder du vårt försäljningsteam inom segmenten MICE, Group Corporate, Group Leisure och Individual Corporate & Leisure.

Läs mer & sök
Bartender

Vi söker dig som har en stor passion och kunskap för cocktails och gillar mötet med människor.

Läs mer & sök
Hovmästare

Vi söker dig med social kompetens, stor passion för människor, ledarskap, service och god mat & dryck!

Läs mer & sök
Massör och hudterapeut sommarjobb

Vi söker nu skickliga terapeuter till vårt härliga team inför sommaren.

Läs mer & sök
Kock

Vi söker kockar med med kreativitet, innovativt tänk och som brinner för matlagning!

Läs mer & sök
Träningsinstruktör

Entusiasmerande, glädjespridare, och flexibel är egenskaper vi söker. Viktigast är att du älskar att inspirera andra människor till att få ut så mycket som möjligt av sin träning.

Läs mer & sök

We Care

Stenungsbaden Yacht Club vill bidra till en bättre och mer hållbar värld och arbetar aktivt med de globala hållbarhetsmålen. Att driva hotell påverkar klimatet. Därför tar vi tillsammans med Nordic Choice Hotels ett stort ansvar för miljön och samhället runt omkring oss.

Läs mer
Har man roligt så både får och ger man mer energi.
Stenungsbaden är ren glädje och sprudlande kraft.

Det är i kombinationen av vårt aktiva, kreativa och livfulla erbjudande tillsammans med vårt glädjesmittande sätt att vara som det skapas en oslagbart skön atmosfär med alla förutsättningar att fyllas med kraft och glädje.

Lediga jobb
Den som varit förälskad känner igen känslan

Pirret i magen som gör att du svävar på moln och har lätt till skratt och lekfullhet. Känslan som får dig att strunta i eventuella hinder. För tänk efter. Visst är det den bästa känslan? Den gör dig modig, nyfiken och hungrig på alla spännande saker som livet har att erbjuda. Och den ger dig förmågan att flytta berg. Och det är på grund av en annan person. På Stenungsbaden kan du kan vara den personen. En kollega som gör dina kollegors tillvaro bättre.

Vi som jobbar på Stenungsbaden vet att positiv energi förstärker och skapar ännu mer positiv energi — hos alla. Därför söker vi alltid efter glada och serviceinriktade människor som älskar att sprida kärlek och glädje.

Vi har ett ord för det. Vi kallar det att göra kär-riär!

För oss är lekfullhet, glädje och kreativitet mer än bara slentrianmässiga värdeord utan värde. För de betyder först något när vi fyller dem med mening tillsammans. Varje dag märker vi hur vår energi liksom smittar av sig. Inte bara på våra fantastiska gäster, utan även på varandra. Till oss alla, vi som utför jobbet. Det är som om att all härlig energi liksom “fastnar i väggarna” på Stenungsbaden.

Tillsammans skapar vi en atmosfär där det är lätt att bli förälskad. I kollegorna, gästerna och faktiskt även i själva hotellet.

Stenungsbaden erbjuder en professionell – men samtidigt uppsluppen – arbetsplats fylld till bredden av ren glädje och sprudlande kraft. Du som är nyfiken på att arbeta med oss bör därför vara en första klassens glädjespridare. Naturligtvis utrustad med ett gott hjärta som matchar din härliga energi. Du ska vara helsåld på tanken om att tillsammans med oss skapa ett hotell som är något långt utöver det vanliga!

För oss är inte ett jobb ”bara ett jobb”.

Här ska man trivas på riktigt. Det är den finaste gåva du kan ge oss och vi kan ge dig, speciellt eftersom vi spenderar mycket tid med STENUNGSBADEN varandra och våra gäster. Därför hoppas vi även att du — liksom vi! — är ambitiös och vågar ha storslagna drömmar. Oavsett om du arbetar i receptionen, i restaurangen eller i städet så vill vi vara en familj som arbetar för något större tillsammans.

Låter detta spännande? Kom och gör KÄR-RIÄR hos oss!

Vi ser fram emot att ta emot din kärleksförklaring *oops* jobbansökan.

hotell & restauranger i nordic hotels & resorts

AMERIKALINJEN
Oslo, Norge

ARONSBORG
Bålsta, Sverige

AT SIX
Stockholm, Sverige

AVALON HOTEL
Göteborg, Sverige

COPPERHILL MOUNTAIN LODGE
Åre, Sverige

FARRIS BAD
Larvik, Norge

FRÖSÖ PARK
Östersund, Sverige

FUNKEN LODGE
Svalbard, Norge

GLO HOTEL AIRPORT
Helsinki, Finland

GLO HOTEL ART
Helsinki, Finland

GLO HOTEL KLUUVI
Helsinki, Finland

GLO HOTEL SELLO
Helsinki, Finland

HOBO
Stockholm, Sverige

HOTEL BROSUNDET
Ålesund, Norge

HOTEL C
Stockholm, Sverige

HOTEL CHRISTIANIA TEATER
Oslo, Norge

HOTEL F6
Helsingfors, Finland

HOTEL FABIAN
Helsinki, Finland

HOTEL HAVEN
Helsinki, Finland

HOTEL KÄMP
Helsinki, Finland

HOTEL LILLA ROBERTS
Helsinki, Finland

HOTEL MÅRTENSON
Halmstad, Sverige

HOTEL OLEANA
Bergen, Norge

HOTEL ST. GEORGE
Helsinki, Finland

ICEHOTEL
Jukkasjärvi, Sverige

KLAUS K
Helsinki, Finland

NORDIC LIGHT HOTEL
Stockholm, Sverige

MIKLAGARD
opening in May 2021
Kløfta, Norge

NOREFJELL SKI & SPA
Norefjell, Norge

SELMA SPA
Sunne, Sverige

SKT PETRI
Köpenhamn, Danmark

SOMMERO HOTEL
opening spring 2022
Oslo, Norge

NO 13
Bergen, Norge

SON SPA
Son, Norge

STRÖMSTAD SPA
Strömstad, Sverige

TAK
Stockholm, Sverige

THE THIEF
Oslo, Norge

VILLA COPENHAGEN
Köpenhamn, Danmark

VOX
Jönköping, Sverige

YASURAGI
Stockholm, Sverige

BARS & RESTAURANTS 
Nordic Hotels & Resorts