Corona-information och säkerhetsrutiner. Läs här om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Saker att göra i närheten av Göteborg

Här hittar du roliga events och aktiviteter året runt.

 

 

  • Spa & träning
  • Underhållning
  • Event & aktiviteter
  • Sevärdheter
  • Alla
Upplev Bohuslän tisdag 1 sep - 31 dec
Upplev Bohuslän@Bohuslän

Det finns så mycket i Bohuslän att uppleva. Här har vi samlat ett urval av alla fantastiska smultronställen och besöksmål du inte får missa. Vi hoppas att du gillar vår lista och hittar massor av härliga tips och upplevelser i Bohuslän!
Tips Bohuslän Läs mer

Aktiviteter på och runt hotellet onsdag 2 sep - 31 dec
Aktiviteter på och runt hotellet@Stenungsbaden

Uppiggande, våghalsiga, utvecklande eller avkopplande aktiviteter vi har något för alla. Här hittar du några förslag på aktiviteter på och i närheten av hotellet.
Aktiviteter Läs mer

Nyhet! Padeltennis måndag 21 sep - 31 dec
Nyhet! Padeltennis@Padelcenter i Stenungsund

Padeltennis är en ny racketsport som blivit oerhört populär. Padelcenter i Stenungsund erbjuder en nybyggd hall helt planerad och ritad för att fungera optimalt för all typ av padelverksamhet. Anläggningen ligger endast 10 minuter med bil från Stenungsbaden.
Boka padeltennis Läs mer

Höstlovet för hotellgäster måndag 26 okt - 1 nov
Höstlovet för hotellgäster@Stenungsbaden

Det händer en massa roligt hos oss under höstlovet. Passa på att byta bort vardagsstressen mot avkoppling i härlig atmosfär. Under höstlovet är alla barn som bor på hotellet, oavsett ålder, välkomna till vårt spa. Vi har då även massvis av andra roliga aktiviteter på hotellet som pingis, filmvisning, spel och biljard.
Boka familjerum Läs mer