HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Konferens på Västkusten

Här på västkusten i vackra Bohuslän kan du räkna med klar luft, havets närvaro och vackra vyer. Räkna också med ett rågat mått av kärlek och positiv energi från alla oss arbetare! En konferens här kan innehålla aktiviteter på hotellet, vid havet eller på land. Missa inte heller vår mat, för ingenstans smakar mat så gott som vid havet. Men det vi sysslar med ovanför de salta vågorna är en lika viktig del av vårt DNA. Varför inte åka på en hisnande RIB-tur, utmana varann i vår hinderbana, eller testa era skills hos vår startender? Och när som helst kan ni sträcka ut kroppen i de sköna däckstolarna runt utomhusjacuzzin. Det mesta är möjligt och vi berättar gärna mer.

Vi skapar rätt förutsättningar för er grupp. Kontakta oss så hjälper vi er med att skräddarsy er nästa konferens!

Våra mötespaket

Det finns flera olika varianter av konferenspaket hos oss. Välj något av våra paket passar dig bäst.


Läs mer

Konferens i Bohuslän

En konferens vid havet ör något alldeles extra. Särskilt när man behöver energi och nya idéer.

Läs mer Begär offert
Villa JC Stevens

Ett helt hus för er själva., stort nog att rymma konferensgruppen som önskar diskretion och avskildhet.

Läs mer Begär offert
Gör en förfrågan - konferens, möten, event, mässor
  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD
Vill du hellre bli uppringd?
Aktiviteter

Vill ni åka ribbåt, njuta av skaldjursbuffé eller utmana varandra i hinderbana? Eller vill ni hellre koppla av i vårt elegant avslappnade spa och ha en gemensam romprovning på kvällskvisten? Eller kanske något annat?
Läs mer om våra aktiviteter.Läs mer

We care

Stenungsbaden som ägs av Nordic Choice Hotels arbetar långsiktigt med CSR och att stötta olika verksamheter och projekt som bidrar till ett hållbart samhälle på olika nivåer. Du kan läsa om våra projekt här.


Läs mer

hitta hit

Du tar du dig enkelt till oss. Stenungsbaden ligger 47 km norr om Göteborg, 49 km söder om Uddevalla och 25 mil söder om Oslo. Oavsett om du vill ta tåget, bussen eller bilen är det goda förbindelser till oss. Här har du också möjlighet att lägga till med båten. Närhet till flygplats, Göteborg Landvetter Airport (70 km) och Trollhättan–Vänersborg Airport (67 km).

Läs mer
Lokaler för kreativitet

- verksamhet och möten

Download pdf
Lokal Takhöjd Bio Skola U-bord Styrelse Bankett Öar
M/S Gripsholm 1 3,8 145 150 65 30/24* _ 140/120* 14 a' 8 pers/12 a' 8 pers*
M/S Gripsholm 2 3,8 110 90 50 26 _ 110 8 a' 8 pers
M/S Gripsholm 3 3,8 36 30 12 16 13 _ _
Totalt Gripsholm 3,8 291 400 125 _ _ 270 25 a' 8 pers*
OS-Klass Laser 2,6 79 64 50 26 _ _ 8 a' 6 pers
OS-Klass Starbåt 2,6 32 20 16 14 _ _ _
OS-Klass Finnjolle 2,6 79 64 50 26 _ _ 8 a' 6 pers
Regatta 1 2,6 27 _ _ _ 10 _ _
Regatta 2 2,6 25 _ _ _ 10 _ _
Regatta 3 2,6 26 _ _ _ 12 _ _
Regatta 4 2,6 26 _ _ _ 12 _ _
Regatta 5 2,6 26 _ _ _ 12 _ _
Regatta 6 2,6 26 _ _ _ 12 _ _
Regatta 7 2,6 34 _ _ 16 14 _ _
M/S Kungsholm 1 3,85-4,30 76 70 50 26 _ 50 7 a' 6 pers*
M/S Kungsholm 2 3,85-4,30 76 70 50 26 _ 50 7 a' 6 pers*
M/S Kungsholm 3 3,85-4,30 76 70 50 26 _ 50 7 a' 6 pers*
Totalt Kungsholm 3,85-4,30 227 310 150 _ _ 150 28 a' 6 pers
Vinga Fyr 2,4 28 _ _ _ 12 _ _
Hållö Fyr 2,4 28 _ _ _ 12 _ _
Pater NosterFyr 2,4 14 _ _ _ 4 _ _
Måseskär Fyr 2,4 14 _ _ _ 4 _ _
Tre Kronor 2,3 88 70 50 26 _ _ 8 a' 6 pers
Villa JC Stevens 2,4 32+28 _ _ _ 14 18 _
Kookaburra 2,3 307 120 _ _ _ 150 10 a' 8 pers
FÖR DET MINDRE SÄLLSKAPET

Upp till 15 personer

På vackra västkusten i Bohuslän får du en konferens som förenar nytta med nöje. Vi erbjuder er stor valfrihet eller skräddarsydda aktiviteter. Ge oss era önskemål så levererar vi. Tryck på knappen för mer info.

Läs mer

FÖR DEN MELLANSTORA GRUPPEN

Mellan 16 och 50 personer

Ni har kommit helt rätt. Vi tar hand om detaljerna från att ni anländer till natursköna Stenungsbaden tills ni lämnar oss. Och självklart hjälper vi till med planeringen! Vårt mål är att ert möte hos oss blir över-förväntan-lyckat.

Läs mer

FÖR ER SOM BEHÖVER MYCKET PLATS

Mellan 51 och 400 personer

För stora grupper är det mycket som ska gå samtidigt. Men vi är vana med större sällskap och ser till så allt går över förväntan. Från fönstren har deltagarna en magisk vy över den glittrande Hakefjorden. Hör av er så berättar vi mer.

Läs mer Förfrågan

 

Medlemmar i svenska möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Stenungsbaden är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Stenungsbaden äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runtom i Sverige. Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Utvalda konferensanläggningar

Boka nu
Svenska mötens digitala deltagarhantering

Få tid över till annat! Vi vet att det är mycket att tänka på och hålla reda på inför större möten och evenemang. Med Svenska Mötens registreringssystem följer du dina deltagare under hela arrangemanget – från inbjudan, via en egen webbsida med en smidig anmälningsfunktion, hantering på plats, betalningslösning till utvärdering på plats.

Digitala deltagarhantering
Mötescertifierad anläggning

Stenungsbaden är certifierade mötesrådgivare. Våra kollegor Mathilda och Charlott har genomgått utbildningen så att vi ännu bättre ska ta hand om våra konferensgäster.

’’ Business trip As Always, when I come to Stenungsund, I stay at this hotel (if there are still rooms available). I like the friendly staff and the fact that it is so close to my business purpose. I have enjoyed my stay. Marc J - Antwerp. Belgium via TripAdvisor
’’ Relaxing and soothing Our group had planned a workshop in Sweden during the month of August and Gothenburg was decided as the venue of choice. We booked ourselves at the Stenungsbaden Yacht Club as it came highly recommended. As you drive in to the lobby, it takes a while for you to realize that you are actually on the 6th floor. The reception staff were warm, efficient and welcoming. tmanish76 Chengdu, China via TripAdvisor
’’ Great hotel This hotel is one of the best I have stayed in, and I travel a lot of the time with my job both in the UK and abroad.

Everyone is friendly and as I have been a long term guest, over 3 months this really helps
I would recommend this hotel to anyone, give it a try well worth a visit if you are in the area
F6250GVkeiths Wolverhampton, United Kingdom via TripAdvisor
’’ Great view I had a great and relaxing time, though I was there on business. Everyone offered good service and the food was very delicious. The cakes and fruits at breaks was very good - especially the chocolate cake. Martinsand4 Odense, Denmark via TripAdvisor
’’ Short business trip to Stenungsund Excellent stay, amazing bed and breakfast. Everything worked very well. This time I got also an upgrade, which was a very pleasant surprise. On top of everything weather was also very sunny and the view from the hotel towards the sea was unforgettable! Marjaora Kerava, Finland via TripAdvisor
Konferens i Västsverige

Det är något speciellt med att konferera i Västsverige året runt. De salta vindar, storslagna vyer och havet inbjuder till både nytänkande och inspiration.
Planera för en konferens i vår vackra omgivning.

Läs mer
Stenungsbaden i korthet
  • 214 rum
  • 24 konferenslokaler
  • 16 konferenslokaler med utsikt.
  • Villa J.C Stevens - exklusiv konferensvilla med 12 rum.
  • Bluewater Spa - fri entré för övernattande konferensdeltagare söndag till torsdag.
  • Captains Table - restaurang och matbar.
  • The Lounge - scen och dansgolv för utställning, mat och mingel.
  • Kookaburra - brygglokal för konferens/fest. Upp till 150 personer.
  • Utomhusmiljö - hinderbana, volleybollplan, gästhamn.
Kontakta oss

Behöver ni hjälp med att planera er nästa konferens, eller är ni intresserade av julbord eller kickoff? Hör av er till oss så berättar vi mer över en lunch eller visning.

Kontakta oss!
0303-72 68 20 eller conference@stenungsbaden.se

Boka visning & lunch

Konferens på västkusten i Bohuslän. Kombinera nytta med nöje, spa och konferens på västkusten med god mat och havsnära aktiviteter. Stenungsbaden ligger vackert vid havet  på västkusten i vackra Bohuslän.

Planerar du en konferens nära Göteborg?

Är det dags för årets kick off? Eller letar du efter en trevlig plats där du och dina kollegor kan hålla nästa konferens? Vi finns nära Göteborg och har ett stort utbud av aktiviteter, lokaler och konferenspaket. Att hålla till på ett hotell förenklar mycket då ni har tillgång till både personal, konferensutrustning och boende för långväga besökare, vilket gör det lätt att skräddarsy upplevelsen just efter era behov. Spana exempelvis in Stenungsbaden nästa gång ni planerar en konferens i närheten av Göteborg och få möjlighet att kombinera möten och föreläsningar med spabehandlingar, golfrundor och det bästa västkusten har att erbjuda.

Skräddarsy ditt nästa möte

Oavsett om ni är två personer som ska hålla ett litet möte eller om ni är 400 personer som ska samlas för en stor konferens finns det passande lokaler och konferenspaket att boka hos Stenungsbaden. Eventpersonalen hjälper er gärna att planera en upplevelse som matchar era krav och behov och de kommer att jobba hårt för att se till att slutresultatet blir över förväntan.

Mycket att se och göra

Med hotellets vackra läge på den bohuslänska Stenungsön glittrar alltid havet utanför fönstret och inspirerar med sin magiska utsikt över den idylliska Hakefjorden. Samtidigt har ni nära till allt som västkusten har att erbjuda om ni skulle vilja bryta av mötena med besök till spännande sevärdheter eller fartfyllda aktiviteter så som en tur med RIB-båt eller att utmana varandra i hotellets egen hinderbana. Glöm heller inte att Stenungsbaden lockar med sköna bad och avkopplande behandlingar i den inbjudande spaavdelningen! Ett perfekt sätt att avsluta en dag full av kreativa möten och intressanta föreläsningar.