HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Konferens på Västkusten

 

Upptäck den perfekta platsen för din nästa konferens och låt oss förena konferens och nöje på det mest inspirerande sättet möjligt. Stenungsbaden, beläget precis vid havet, nära Göteborg, erbjuder en unik konferensupplevelse som förenar arbete med avkoppling och kreativitet. Vi har 23 konferenslokaler, var och en utformad för en professionell och bekväm atmosfär, kommer dina möten och samarbeten att blomstra. Våra lokaler erbjuder fantastiska utsikter över den blå horisonten och skapar en inspirerande och lugn arbetsmiljö.

Gör en konferensförfrågan
  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
JC Stevens

Till exklusiva Villa JC Stevens kommer ni när ni vill ha ett helt hus, alldeles för er själva. Här finns sällskapsytor, en väl tilltagen terrass, eget kök, matsal samt tio enkelrum och två dubbelrum och därmed plats för fjorton övernattande gäster. Och när ni väl är här kan allt ingå. Från frukost till kvällssupé och allt däremellan.
Villa JC Stevens 

Aktiviteter

Förhöj konferensen eller kick offen genom att främja omväxling, kreativitet och inspiration för bästa välmående. Ge kollegorna en förmån genom att arrangera unika, uppiggande och avkopplande aktiviteter vid västkusten. Oavsett om det är ribbåtsfärd, spa-avkoppling, en god middag eller hinderbana.
Aktiviteter 

Stenungsbaden i korthet
  • 214 rum
  • 24 konferenslokaler
  • 16 konferenslokaler med utsikt.
  • Villa J.C Stevens - exklusiv konferensvilla med 12 rum.
  • Captains Table - restaurang och matbar.
  • The Lounge - scen och dansgolv för utställning, mat och mingel.
  • Kookaburra - brygglokal för konferens/fest. Upp till 150 personer.
  • Utomhusmiljö - hinderbana, volleybollplan, gästhamn.

hitta hit

Du tar du dig enkelt till oss. Stenungsbaden ligger 47 km norr om Göteborg, 49 km söder om Uddevalla och 25 mil söder om Oslo. Oavsett om du vill ta tåget, bussen eller bilen är det goda förbindelser till oss. Här har du också möjlighet att lägga till med båten. Närhet till flygplats, Göteborg Landvetter Airport (70 km) och Trollhättan–Vänersborg Airport (67 km).

Läs mer

Upptäck den perfekta platsen för din nästa konferens och låt oss förena konferens och nöje på det mest inspirerande sättet möjligt. Stenungsbaden, beläget precis vid havet, nära Göteborg, erbjuder en unik konferensupplevelse som förenar arbete med avkoppling och kreativitet. Vi har 23 konferenslokaler, var och en utformad för en professionell och bekväm atmosfär, kommer dina möten och samarbeten att blomstra. Våra lokaler erbjuder fantastiska utsikter över den blå horisonten och skapar en inspirerande och lugn arbetsmiljö. Utforska vår exklusiva Villa JC Stevens – ett helt eget hus för möten och diskussioner, perfekt för mindre grupper som söker en unik och avskild upplevelse.

Gör din konferens minnesvärd genom att lägga till havsinspirerade aktiviteter. Prova en hisnande RIB-tur, utmana varandra i vår hinderbana eller koppla av och njut av skönheten i havet. Våra event skapar en livlig atmosfär precis vid vattnet – en perfekt plats för mingel, nätverkande och sociala aktiviteter.

Vi skapar de perfekta förutsättningarna för din grupp, vare sig det är en konferens med bootcamp, hinderbana, spa eller havsaktiviteter. Kontakta oss, och låt oss hjälpa dig skräddarsy din nästa konferens för maximal framgång och minnesvärda stunder. Stenungsbaden erbjuder en oslagbar kombination av frisk luft, närhet till havet och spektakulära vyer – en perfekt plats att andas in ny energi och låta kreativiteten flöda fritt.

Planerar du en konferens nära Göteborg?

Är det dags för årets kick off? Eller letar du efter en trevlig plats där du och dina kollegor kan hålla nästa konferens? Vi finns nära Göteborg och har ett stort utbud av aktiviteter, lokaler och konferenspaket. Att hålla till på ett hotell förenklar mycket då ni har tillgång till både personal, konferensutrustning och boende för långväga besökare, vilket gör det lätt att skräddarsy upplevelsen just efter era behov. Spana exempelvis in Stenungsbaden nästa gång ni planerar en konferens i närheten av Göteborg och få möjlighet att kombinera möten och föreläsningar med spabehandlingar, golfrundor och det bästa västkusten har att erbjuda.

Skräddarsy ditt nästa möte

Oavsett om ni är två personer som ska hålla ett litet möte eller om ni är 400 personer som ska samlas för en stor konferens finns det passande lokaler och konferenspaket att boka hos Stenungsbaden. Eventpersonalen hjälper er gärna att planera en upplevelse som matchar era krav och behov och de kommer att jobba hårt för att se till att slutresultatet blir över förväntan.

Mycket att se och göra

Med hotellets vackra läge på den bohuslänska Stenungsön glittrar alltid havet utanför fönstret och inspirerar med sin magiska utsikt över den idylliska Hakefjorden. Samtidigt har ni nära till allt som västkusten har att erbjuda om ni skulle vilja bryta av mötena med besök till spännande sevärdheter eller fartfyllda aktiviteter så som en tur med RIB-båt eller att utmana varandra i hotellets egen hinderbana. Glöm heller inte att Stenungsbaden lockar med sköna bad och avkopplande behandlingar i den inbjudande spaavdelningen! Ett perfekt sätt att avsluta en dag full av kreativa möten och intressanta föreläsningar.