HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Spa på Västkusten

- boka en spaupplevelse

Välkommen till Stenungsbaden – ett spahotell på Västkusten

Till vårt saltstänkta spahotell kommer du för att njuta av havsutsikten, uppleva sköna varma stunder, umgås med vänner och köra hårda träningspass. Vi är ett spa nära Göteborg och här är det tillåtet att vara glad och umgås. Vi har har två varma källor, jacuzzi, wellnesspool och ett helt bastulandskap. Nere i havet ligger vår havsbastu och vi kan varmt rekommendera dig att ta ett dopp – året runt.

Under dagpaket nedan hittar du priser på olika erbjudanden inklusive spaentré. I behandlingsmenyn hittar du allt från topp till tå och för bästa spaupplevelsen rekommenderar vi vår sparitual. Tonåringar är välkomna på dagspa söndag till lördag, barn 0-12 år under vissa lov och barn som bor på hotellet är välkomna alla dagar, under särskilda tider. Här kan du läsa mer om våra barntider.

kontakta oss

Ansiktsbehandling nära Göteborg

Våra duktiga hudterapeuter utgår från dina individuella behov för att skapa bästa resultat.

Visa utbud Förfrågan
Massagebehandlingar

En stund för din kropp och själ. Lägg dig till rätta och låt dig njuta av en välgörande massage.

Visa utbud Förfrågan
Kroppsbehandlingar

Här hittar du härliga kroppsbehandlingar för allt från topp till tå.

Visa utbud Förfrågan
Spabehandling & Tillsammans

För dig som vill ha lite av varje. En härlig kroppsskrubb följt av halvkroppsmassage och avslutande ansiktsrengöring. Otroligt avslappnade spabehandling som får dig att känna dig tipptopp.

Läs mer Förfrågan

Dagspa

Till oss kan du komma både för att uppleva sköna varma stunder, umgås med vänner eller köra ett hårt träningspass. Välj något av våra paket som passar dig bäst.
Boka Nu

Läs mer
Ansiktsritual

En härlig minibehandling som du utför själv i spat eller på rummet, helt i egen takt.

Läs mer Boka nu
Sparitual

Bästa tipset för att få en riktigt härlig upplevelse på spa! Slappna av med en rogivande sparitual. En härlig minibehandling som du utför själv i spat eller på rummet, helt i egen takt.

Läs mer Boka nu
Hinderbana
utmana vännerna

Det absolut viktigaste är inställningen. Visserligen kräver hinderbaneträning både uthållighet och mod, men en hyfsad grundkondition är allt som krävs för att vara med.

Pris: 80:-/person
Åldersgräns 16 år, 13 år i målsmans sällskap. Träning sker på egen risk.


Kontakta oss

Läs mer

Spapaket vid havet

Passa på och njut av en härlig hotellvistelse vid havet.

Läs mer
Basturitual

Motion för både kärlen och hjärtat.

Läs mer Boka nu

Medlem

Spa & träning på Bluewater Sports & Health Club

Läs mer
Träning gym & träning

Träningspass ingår för dig som är medlem, bor på hotellet eller är här på dag- och kvällsspa. Övriga är också hjärtligt välkomna - se priser längre ner på sidan. Åldergräns är 16 år.
Vi rekommenderar att du värmer upp individuellt före passet, och att du stretchar efteråt. På så sätt får du ut det mesta av ditt slit. När vädret tillåter har vi pass utomhus och vid vårt altandäck. Glöm inte att boka dig på passet!

Passbeskrivning (pdf)

Träningsschema (pdf)

Boka pass
Priser träning

Boende och spagäster har fri entré till gym och träningspass.
10-kort: 1150 kr
Gym: 120 kr
Gruppträning: 180 kr
Hinderbana: 80 kr

Boka pass

Gör en spaförfrågan

fyll i informationen nedan så återkommer vi till dig inom kort.

Det går även bra att maila till bluewater@stenungsbaden.se eller ringa 0303-72 68 55

Barn på spa
- under vissa lov

Barn som bor på hotellet är alltid välkomna till vårt spa under särskilda tider. På dagspa kan alla tonåringar komma sön -tor. Under loven har vi även massvis av andra roliga aktiviteter på hotellet som pingis, spel och biljard.


Läs mer

Kontakta oss
Tonårsspa

Tonåringar är välkomna på dagspa söndag till torsdag och för boende tonåringar gäller alla dagar i veckan (ej nyårsafton). Boende bokas på 2 timmars spatider och för gäster utifrån gäller dagpaket.


Läs mer

Kontakta oss
Chokladmassage

Boka en härlig chokladmassage!
För barn 8-12 år erbjuder vi en avslappnande massage med choklad.
20 min. Pris 575 kr. (100 kr rabatt helgfri mån-tor)
Boka på bluewater@stenungsbaden.se

Boka på mail
Stenungsbaden Spahotell

Välkommen till Stenungsbaden – vårt prisbelönta spahotell på Västkusten! Hit kommer du för att uppleva sköna varma stunder, umgås med vänner, utöva utmanande träningspass och hela tiden med en fantastisk havsutsikt. Vi är ett spa nära Göteborg där man får lov att vara glad och umgås. Här finns två varma källor, jacuzzi, wellnesspool och ett helt bastulandskap. Nere i havet ligger vår bastuflotte och vi kan varmt rekommendera dig att ta ett dopp även när kvicksilvret kryper under nollan!

Våra spapaket

I dagpaket nedan hittar du våra erbjudanden för olika spännande paket inklusive spaentré. Behandlingsmenyn tar hand om allt från topp till tå – för bästa spaupplevelsen rekommenderar vi vår sparitual. Vår rogivande sparitual låter dig slappna av med produkter från Kerstin Florian. Du följer själv en liten guide som vägleder dig genom flera välgörande, energigivande och djupgående steg som ger din kropp förnyad vitalitet och harmoni.

För dig som vill ha lite av varje rekommenderar vi en spabehandling, bestående av en härlig kroppsskrubb följt av halvkroppsmassage och avslutande ansiktsrengöring. Otroligt avslappnade spabehandling som får dig att känna dig tipptopp.

Tonåringar är välkomna på dagspa söndag till torsdag, barn 0-12 år under vissa lov och barn som bor på hotellet är välkomna alla dagar under vissa tider.

Bastu nära Göteborg

Välj mellan en het och utrensande basturitual eller skrubbritual i ångbastun. Förutom en skön upplevelse och mental avslappning får du även en ultimat detox. Kom ut med förnyad energi och ökad blodcirkulation. Bokningsbart vid minst 5 deltagare. Max antal 12-15 pers.

Träning

Träningspass ingår för dig som är medlem, bor på hotellet eller besöker vårt dags- eller kvällsspa. Alla andra är hjärtligt välkomna mot en avgift. Vi rekommenderar att du själv värmer upp innan passet och varvar ned efteråt, för att musklerna ska hålla länge. Vid vackert väder kör vi pass ute på vår terrass. Kom ihåg att boka!