HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Spa på Västkusten

Välkommen till Stenungsbaden – ett spahotell på Västkusten

Till vårt saltstänkta spahotell på Västkuten kommer du för att njuta av havsutsikten, uppleva sköna varma stunder, umgås med vänner och köra hårda träningspass. Vi är ett spa nära Göteborg och här är det tillåtet att vara glad och umgås. Vi har har två varma källor, jacuzzi, wellnesspool och ett helt bastulandskap. Nere i havet ligger vår havsbastu och vi kan varmt rekommendera dig att ta ett dopp – året runt.

Under dagpaket nedan hittar du priser på olika erbjudanden inklusive spaentré. I behandlingsmenyn hittar du allt från topp till tå och för bästa spaupplevelsen rekommenderar vi vår sparitual. Tonåringar är välkomna på dagspa alla dagar, barn 0-12 år under vissa lov och barn som bor på hotellet är välkomna alla dagar, under särskilda tider. Här kan du läsa mer om våra barntider.

spameny kontakta oss  Barn på spa

Skicka en spaförfrågan till oss
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
DAGSPA

Till oss kan du komma både för att uppleva sköna varma stunder, umgås med vänner eller köra ett hårt träningspass. Välj något av våra paket som passar dig bäst.

Läs mer om våra dagspapaket

Boka direkt
Behandlingar

Dags att koppla av och bli omhändertagen!

Behandlingar

Ritualer

Våra ritualer skapar en härlig stund för dig själv. Koppla av och ta hand om dina sinnen, din kropp och ditt välmående.

Läs mer

Ta med dig känslan hem

Ta med dig känslan hem med våra produkter från [ comfort zone ].

Läs mer
Friskvård

Visste du att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss? Unna dig SPAentré med tillgång till vår träningslokal och våra gruppträningspass. Eller varför inte en massage?

Kontakta vårt SPA för mer info.


Kontakta Bluewater Spa

Spabehandling & Tillsammans

För dig som vill ha lite av varje. En härlig kroppsskrubb följt av halvkroppsmassage och avslutande ansiktsrengöring. Otroligt avslappnade spabehandling som får dig att känna dig tipptopp.

Läs mer Förfrågan
Spa för barn & tonåringar
- under vissa lov

Barn som bor på hotellet är alltid välkomna till vårt spa under särskilda tider. På dagspa kan alla tonåringar komma sön -tor. Under loven har vi även massvis av andra roliga aktiviteter på hotellet som pingis, spel och biljard.


Läs mer

Kontakta oss
Stenungsbaden Spahotell

Välkommen till Stenungsbaden – vårt prisbelönta spahotell på Västkusten! Hit kommer du för att uppleva sköna varma stunder, umgås med vänner, utöva utmanande träningspass och hela tiden med en fantastisk havsutsikt. Vi är ett spa nära Göteborg där man får lov att vara glad och umgås. Här finns två varma källor, jacuzzi, wellnesspool och ett helt bastulandskap. Nere i havet ligger vår bastuflotte och vi kan varmt rekommendera dig att ta ett dopp även när kvicksilvret kryper under nollan!

Våra spapaket

I dagpaket nedan hittar du våra erbjudanden för olika spännande paket inklusive spaentré. Behandlingsmenyn tar hand om allt från topp till tå – för bästa spaupplevelsen rekommenderar vi vår sparitual. Vår rogivande sparitual låter dig slappna av med produkter från Kerstin Florian. Du följer själv en liten guide som vägleder dig genom flera välgörande, energigivande och djupgående steg som ger din kropp förnyad vitalitet och harmoni.

För dig som vill ha lite av varje rekommenderar vi en spabehandling, bestående av en härlig kroppsskrubb följt av halvkroppsmassage och avslutande ansiktsrengöring. Otroligt avslappnade spabehandling som får dig att känna dig tipptopp.

Tonåringar är välkomna på dagspa söndag till torsdag, barn 0-12 år under vissa lov och barn som bor på hotellet är välkomna alla dagar under vissa tider.

Bastu nära Göteborg

Välj mellan en het och utrensande basturitual eller skrubbritual i ångbastun. Förutom en skön upplevelse och mental avslappning får du även en ultimat detox. Kom ut med förnyad energi och ökad blodcirkulation. Bokningsbart vid minst 5 deltagare. Max antal 12-15 pers.

Träning

Träningspass ingår för dig som är medlem, bor på hotellet eller besöker vårt dags- eller kvällsspa. Alla andra är hjärtligt välkomna mot en avgift. Vi rekommenderar att du själv värmer upp innan passet och varvar ned efteråt, för att musklerna ska hålla länge. Vid vackert väder kör vi pass ute på vår terrass. Kom ihåg att boka!