HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Hitta ett paket som passar just dig

En romantisk weekend för två? Ett fartfyllt äventyr med kollegorna? Eller bara lite egentid för dig själv i spat? Här hittar du våra bästa och mest populära erbjudanden. Välkommen till en paus från vardagen, precis vid havet.

  • Alla
THE TONY IRVING EXPERIENCE

Övernattning / Dansklasser / Inpisrationsföreläsning / Spa / Middag / Frukost / Välkomstgåva / Afternoon Tea

Boka THE TONY IRVING EXPERIENCE
2 för 1  |  FÖRST TILL KVARN Vi rekommenderar
2 för 1 | FÖRST TILL KVARN

Spa / Övernattning / Frukost
FRÅN 895 PER PERSON

BOKA NU
Soft summer stay - 12% rabatt på rum och frukost Vi rekommenderar
Soft summer stay - 12% rabatt på rum och frukost

Övernattning / Frukostbuffé / Entré till gym

Boka Nu
Spapaket vid Västkusten Vi rekommenderar
Spapaket vid Västkusten

Övernattning & Frukost / Spa-entré / Tillträde till gym / 3-rätters middag

Boka spapaket
Sommarkonsert - Darin och Molly Sandén

Övernattning & Frukost / Exklusiv buffé / Konsertbiljett / Underhållning på hotellet

Boka sommarkonsert
Sun-kissed savings

Från 1295 kr
Övernattning / Frukostbuffé / Entré till gym

Boka Nu
Cozy Sunday - spa hela dagen

Övernattning & Frukost / Spa-entré hela dagen / 3-rätters middag / Ansiktsritual

Boka Cozy Sunday
Spa på avresedagen

Övernattning & Frukost / Spa-entré / 3-rätters middag

Boka spa på avresedagen
Spa och boende till bra pris

Är du på jakt efter bra hotellerbjudanden eller spapaket på västkusten? Spana då in det mysiga hotellet Stenungsbaden strax utanför Göteborg! Här får du chans att koppla av och må gott i vackra miljöer med havet och båtlivet inpå knuten och möjlighet att kunna boka både boende och spa till riktigt bra erbjudande. Titta närmare på deras, eller något av Nordic Choice Hotels andra hotell, webbplats för att se vilka paket och specialpaket de erbjuder för tillfället!

Gott om valmöjligheter

Oavsett om du är ute efter ett förmånligt pris på boendet eller om du är mer intresserad av att utnyttja hotellets spa, finns det paket som kommer att passa just dig och ditt resesällskap. Stenungsbaden ligger på Stenungsön och slog upp portarna första gången år 1963. Sedan dess har de välkomnat gäster som vill njuta av det goda i livet och spendera välförtjänt kvalitetstid med dem som de tycker om. Där har du till exempel möjlighet att testa på olika aktiviteter på Bluewater Sports & Health Club eller att gå en runda på någon av de fem närliggande golfbanorna, men också att koppla av i hotellets relaxavdelning som lockar med alltifrån jacuzzi och wellnesspool till två varma källor ett helt bastulandskap. Nere vid havet ligger dessutom en bastuflotte förtöjd där du kan ta ett uppfriskande dopp i havet året runt!

Vilket paket passar dig?

Som sagt så finns det flera förmånliga hotellpaket att välja bland när du väljer att boka din vistelse hos Stenungsbaden. Middagspaket, spapaket, konferenspaket eller dagspaket – vilket alternativ passar just dig? Alla har olika önskemål om vad de vill få ut av sin fritid och semester och därför ska det såklart finnas alternativ anpassade för alla. Boka det erbjudande som faller dig i smaken och se fram emot en riktigt härlig vistelse!

 

Vi är stolta medlemmar i Nordic Hotels & Resorts, en samling hotell för gäster som söker en upplevelse utöver det vanliga. Stort fokus ligger på känsla, design och identitet. Några av våra unika nordiska hotell hittar ni i Helsingfors: Hotel Fabian, Klaus K , Hotel Haven och Lilla Roberts.

Läs mer om Nordic Hotels & Resorts här!