HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Hotellrum nära Göteborg

- en helhetsupplevelse

Deluxe - rum med skön atmosfär

Här bor du på generösa 30 kvadratmeter i den mest exklusiva och lugna delen av hotellet. Alla deluxerummen har en oslagbart skön atmosfär.

Läs mer Boka rum
Sviter

Sviterna, våra största och bästa rum. Sviterna har två eller fler sovrum, minibar, ett välkomnande vardagsrum med stor soffgrupp. Sviterna har också två badrum, varav det ena har en bastu med plats för fyra personer.

Läs mer Boka rum
Standard Twin

Våra standardrum har två separata sängar och är centralt belägna i hotellet. Det innebär närhet till alla våra fantastiska faciliteter.

Läs mer Boka rum
Moderate

Moderate är våra smarta, effektiva och mysiga rum. Du bor bekvämt på ca. 14 kvadratmeter och får sova i en 140 cm bred grand lit-säng.

Läs mer Boka rum
rum för alla behov och sällskap

Hos oss finns rum för alla behov – du väljer själv vad som passar dig. Oavsett val så ingår alltid ekologisk frukost, WIFI och en förstklassig service. Eftersom vi vill att du ska få en helhetsupplevelse har vi fina erbjuden som inkluderar allt från entré till spa till hel- och
halvpension. Våra erbjudande varierar mellan årstiderna, så att du som gäst får uppleva det bästa med varje säsong. Läs mer om våra paket och boka ett erbjudande som passar dig, eller varför inte skräddarsy ditt eget paket med middagar och aktiviteter?

Villa JC Stevens

Ett helt hus för er själva., stort nog att rymma konferensgruppen som önskar diskretion och avskildhet.

Läs mer Begär offert
Våra paket
ett lätt sätt att umgås

Se vad mer vi kan erbjuda er på vårt hotell, och boka allt direkt med ett av våra paketerbjudanden.

Läs mer
VIP på rummet
strössla din vistelse

Sätt en extra guldkant på din vistelse och förboka en liten VIP som kan vänta på er i rummet.

Läs mer
Våra konferenspaket
Håll konferens hos oss

Vill ni hålla er konferens hos oss? Se vår konferenssida för att få mer information om vad vi kan erbjuda just er.

Läs mer
Stenungsbaden – hotellrum nära Göteborg

Stenungsbaden är ett hotell nära Göteborg som erbjuder hotellrum med havsutsikt. Lyxa till det i någon av våra sviter med utsikt över Hakefjorden, ta in på något av våra deluxrum i den mest exklusiva och avskilda delen av hotellet eller välj våra smarta, mysiga och yteffektiva moderate-rum.

Rum för alla behov och bekantskaper

Hos oss finns rum för alla behov – du väljer själv vad som passar dig. Oavsett val så ingår alltid ekologisk frukost, wifi, parkering och givetvis förstklassig service. Vår frukostbuffé är så omtyckt att vi erbjuder utomstående att köpa frukostbiljett i receptionen!

Eftersom vi vill att du ska få en helhetsupplevelse har vi fina erbjudanden som inkluderar allt från entré till spa till hel- och halvpension. Våra erbjudande varierar med årstiderna, så att du som gäst får uppleva det bästa med varje säsong. Läs mer om våra paket och boka ett erbjudande som passar dig! Sommartid är vår rib-tur omåttligt populär – farten och den friska havsluften ger en härlig energikick som varar hela dagen lång.

Om du känner för fria tyglar kan du skräddarsy ditt eget paket med middagar och aktiviteter. Vill du överraska någon med det där lilla extra kan du boka vårt VIP-paket för att sätta minnesvärd guldkant på din vistelse.

Kombinera med konferens

Vill ni förlägga konferensen på Stenungsbaden? Vi har erbjudanden för allt från mindre grupper på 15 deltagare till större sammankomster på upp till 400 personer. VIP-behandling ingår oavsett gruppstorlek. Lägg till aktiviteter som stärker gemenskapen – vad sägs om att ta en hisnande RIB-tur, utmana varandra i vår hinderbana eller testa era skills hos vår startender? Ta en välförtjänt paus i de sköna solstolarna runt utomhusjacuzzin när som helst! Välkommen till Stenungsbaden – ett spahotell där det mesta är möjligt.