HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

MORS DAG | SPA & BRUNCH | 26 MAJ

Morsdag är en tid att hylla de fantastiska kvinnorna i våra liv, och vad kan vara bättre än att göra det med en dag av avkoppling och lyx? Hos oss på Stenungsbaden bjuder vi in till en underbar dag med en härlig brunch vid havet och avslappnande spaupplevelser.

Boka in er på vårt morsdagsevent och ge era mammor, och er själva, en dag att minnas. En dag fylld med kärlek, avkoppling och lyxiga smaker. Vi ses på Stenungsbaden, där vi skapar minnen som varar livet ut.

 

Brunch mellan 12:30-14:30
Unna er en riktigt lyxig brunch vid havet där ni kan njuta av havets läckerheter och favoriter från både bageriet och skogen. Vår kökschef, John Falbo, har satt ihop en unik brunchmeny som kommer att förföra era smaklökar. Och för att sätta stämningen på topp kommer den fantastiska frilanssångerskan Hanna Boquist att underhålla er med sin underbara röst och magiska uppträdande. Med erfarenhet från scener över hela Sverige kommer hon att göra er brunchupplevelse till något alldeles extra!

 

Spa mellan 15:00 – 19:00
Efter en läcker brunch är det dags att koppla av och njuta av vårt fantastiska spa. Med två varma källor, jacuzzi, wellnesspool och ett bastulandskap finns det gott om möjligheter att varva ner och ladda på med ny energi. Missa inte heller vår unika havsbastu, en upplevelse som tar er ner i havet för en helt speciell stund av avkoppling. Enligt oss finns finns det inget bättre sätt att varva ner än att ta ett uppfriskande dopp i det salta vattnet och låta all stress och spänning försvinna.

 

Datum
26 maj

 

Pris: 650:- per person

 

BOKA BRUNCH                          BOKA BRUNCH & SPA                             BOKA BRUNCH, SPA & YOGA

Boka BRUNCH                   Boka BRUNCH & SPA                          Boka BRUNCH, SPA & YOGA