HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

THE TONY IRVING EXPERIENCE

Stenungsbaden Yacht Club och Tony Irving presenterar en härlig helg fylld med dans, träning, inspiration, god mat & umgänge! Sveriges mesta dansinspiratör, Tony Irving, checkar in på sin favoritresort Stenungsbaden Yacht Club – investera i dig själv och häng på!
Det är snabbt, enkelt & roligt att lära sig dansa för Tony. Vid sin sida på Stenungsbaden har han otroliga Sofie Ragnar och tillsammans ser de till att ni får det mesta ut av alla danspassen. Alla kan vara med, det krävs inga förkunskaper, då Tony och Sofie skräddarsyr dansundervisningen så att den passar deltagarnas behov. Kom med bästa vännen, din partner eller själv – du lär dig dansa själv, så att du kan dansa två!

 

Under den här helgen på Stenungsbaden bjuder Tony & Sofie in till dans- och träningspass. Tonys pass blandar seriositet och humor om vartannat. Det är alltid lättsamt, underhållande och personligt! Utöver detta, får man möjlighet att lyssna till ett urval av Tonys inspirationsföreläsningar. Boka The Tony Irving Experience idag!

 

TIDER:

Start ca kl 13.30 på lördagen
Slut runt lunch på söndagen

Inbokade gäster får ett fullständigt program med tider skickat till sig två veckor innan evenemanget.

Utcheckning är 12:00

 

Boka här

 

                     

 

Fri avboknig fram till 14 dagar innan ankomst. 
Därefter mot avbokningsskydd på 495 kr alternativt läkarintyg. 

 

Detta ingår;

 • 4 dansklasser med Tony & Sofie; Salsa grund, Cha Cha grund, Bachata grund samt Salsa & Cha Cha repetition
 • 1 träningspass med Tony; Floor Barre1 Inspirationsföreläsning med Tony; Kan Jag, Kan Vi!
 • English Afternoon Tea, efter ankomst
 • Gemensam middag, kväll
 • Entré till Spa
 • Övernattning i dubbelrum
 • Hotellfrukost, morgon
 • Skön badrock, handduk & tofflor att låna
 • Fri parkering direkt utanför hotellet
 • Välkomstgåva från Rosenserien/Sweden Eco (värd ca 400 kr)
 • Frukt & snacks i samband med passen

                                 

Om Tony:
Folkkära Tony Irving är en karismatisk TV- och radioprofil, kanske mest känd som juryordförande i svenskarnas bästa kvällsunderhållning – Let’s Dance.
Dans och träning är en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar fortfarande i dans, varje vecka, året om. En av Tonys stora passioner är också att främja dans och träning i samhället, då han åker runt för att undervisa, föreläsa och inspirera.

Om Sofie:
Sofie Ragnar är svensk mästare i 10-dans. Hon är född och uppvuxen på en dansskola i Mölndal och hennes tävlingskarriär startade vid 9 års ålder. Hon bodde många år i Tyskland under karriären och är utbildad tränare i både Tyskland och Sverige. Sofie undervisar och jobbar dagligen med dansare, talar tyska flytande och älskar att pussla!

Danserna

Bachata:
Dansen kommer från Dominikanska Republiken och kan dansas på många olika sätt beroende på musikens karaktär, stämningen och kemin mellan de som dansar. Under Tonys pass blir det snabbt, öppet och lekfullt, med tonvikt på stegvariationer, kroppsrörelser och känsla. Ett svettigt & härligt danspass!

 

Tango:
Den passionerade tangon har sitt ursprung i Buenos Aires och Montevideo tillbaka på 1800-talet. Det är en kraftfull och markerande dans där det intima samspelet medger improvisation i varje steg. På dessa pass tar vi fram vår inre skådis, kopplar på rygg och nackmuskulaturen rejält och sträcker på benet – vackert!

 

Salsa:
Salsa är en mycket energiskt, medryckande, sensuell och rolig dans med många varianter av steg, snurrar och stilar. Musiken är rik på rytmer, improvisation och energi och är en fantastisk källa till att släppa loss och ha roligt! Salsa betyder sås och musiken/dansen kallas så eftersom det är en smakrik blandning med influenser från många olika danser och rytmer. I salsan kan du hitta influenser från många olika danser som tango, samba, swing, hip
hop och balett.

 

Cha Cha:
Dansen kommer från första början från Kuba och har sedan rest sin väg runt världen. Dansen är snabb och flörtig med snabba rörelser och som i alla latindanser mycket höftrörelser. Det finns ett tydligt stacchato med skarpa växlingar mellan snabba och långsamma steg.

 

Floor Barre
Söndagmorgonen startar med ett härligt träningspass tillsammans med morgonpigga Tony, redan innan frukost. Ett helkroppspass som kombinerar rörelser från Yoga, Tai Chi och Balett, där det fokuseras på enkla effektiva rörelser i lederna.

Inspirationsföreläsningarna

Inspirationsföreläsningen: Kan Jag, Kan Vi!
Föreläsningen handlar om att börja med Jaget, för att kunna gynna Laget! I vanlig ordning baseras föreläsningen på erfarenheter från Tonys eget liv, som på många sätt och vis varit en mycket spännande resa, som är långt ifrån klar. Vi är ämnade att vara i grupp och samhörighet är något vi mår bra utav. Så vad är det du kan bidra med till just din grupp och hur gör du det? Under föreläsningarna njuter vi tillsammans av English Afternoon Tea.

 

Inspirationsföreläsningen: Ett bättre Jag – Konsten att må Bra!
Föreläsningen handlar om förändring, om att vara lycklig och om att våga ändra på sig själv för att nå nya resultat. Vi får följa med på Tonys egen livsresa med både dalar, toppar och lärdomar. Tony tror att vad det än är som inspirerar just dig, så berör det på insidan och kopplar dig till ett tillstånd där du är mer stimulerad, produktiv och målmedveten. När du känner ditt syfte, känner du också passion och det är just denna kombination som blivit Tonys egen drivkraft i både liv och karriär. När du känner dig själv på detta vis, ja då är det dags att göra det mesta av det och må bra. Häng med på resan!

 

 

Välkomstgåvan

Om Rosenserien
Välkomstgåvan kommer från Rosenserien & Sweden Eco! Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Rosor har i alla tider varit kända för sina välgörande egenskaper. Basen i produkterna är rättvisemärkt aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor. Sweden Eco. Tony är ”pappa” till Rosenseriens manliga produkter, Sweden Eco, där filosofin är 100% naturligt, ekologiskt och veganskt.

Boka THE TONY IRVING EXPERIENCE