HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Havsutsikten är magisk

Hos oss på Stenungsbaden kan du slappa, sippa, svettas, segla, sväva, skratta och allt annat som hör en riktigt skön semester till. Och det bästa av allt, här bor ni bara några steg från både havsnära och pulshöjande aktiviteter och ett avkopplande spa. Allt inramat av en vidunderlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet. Så passa på att boka en semester på västkusten och upplev sommaren vid havet!


Spa-erbjudande för hela familjen nära Göteborg

Familjerum - 15 % rabatt | Rum & frukost för familjen. Köp till spaentré för alla.

Läs mer Boka här

Spa på avresedagen

Njut av ett härligt spapaket med övernattning, spa på avresedagen, middag och frukost.

Läs mer Boka här

Middagspaket

Du bor bekvämt i ett av våra hotellrum och avnjuter en välkomponerad trerätters middag.
Boka här

Boka middagspaket

Spapaket

Njut av vårt härliga spapaket med övernattning, spa, trerätters middag och frukost.

Läs mer Boka här

upplevelser vid havet

Det finns så mycket i Bohuslän att uppleva. Här har vi samlat ett urval av alla fantastiska smultronställen och besöksmål du inte får missa i sommar. Vi hoppas att du gillar vår lista och hittar massor av härliga tips och upplevelser i Bohuslän!

Läs mer här

Aktiviteter på och runt hotellet

Här hittar du några förslag på aktiviteter på och i närheten av hotellet.

Läs mer

We Care

Stenungsbaden Yacht Club vill bidra till en bättre och mer hållbar värld och arbetar aktivt med de globala hållbarhetsmålen. Att driva hotell påverkar klimatet. Därför tar vi tillsammans med Nordic Choice Hotels ett stort ansvar för miljön och samhället runt omkring oss.

Läs mer

En halvtimme från Göteborg väntar Bohusläns underbara sommarpärla Stenungsbaden Yacht Club på dig. Stenungsbaden Yacht Club har varit och är en uppskattad destination för sommarnjutare sedan de saltstänkta portarna till hotellet vid havet öppnades 1963. En härlig tillflyktsort för vänner, familjer och par som vill umgås på ett skönt sätt i vacker miljö. Här bor du alldeles vid den bohuslänska strandkanten och är aldrig längre än ett stenkast från västkustens salta bad, vidsträckta vyer och goda mat. Här finns alla möjligheter till bra häng, bra avslappning och att skapa riktigt bra minnen. Ett resmål för alla som älskar att njuta av livet.