HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Sommar på Stenungsbaden

Hos oss på Stenungsbaden kan du slappa, sippa, svettas, segla, sväva, skratta och allt annat som hör en riktigt skön semester till. Och det bästa av allt, här bor ni bara några steg från både havsnära och pulshöjande aktiviteter och ett avkopplande spa. Allt inramat av en vidunderlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet. Så passa på att boka en semester på västkusten och upplev sommaren vid havet!


Kookaburra

Kookaburra är vår sommarrestaurang som ligger precis vid vattnet och har en härlig utsikt över salta Hakefjorden. Ingen sommar utan Kookaburra!

Läs mer

Aktiviteter på och runt hotellet

Här hittar du några förslag på aktiviteter på och i närheten av hotellet.

Läs mer
Sun-kissed savings

Från 1295 kr
Övernattning / Frukostbuffé / Entré till gym

Läs mer
Spapaket vid Västkusten

Övernattning & Frukost / Spa-entré / Tillträde till gym / 3-rätters middag

Läs mer Boka här
2 för 1 | FÖRST TILL KVARN

2 för 1 | FÖRST TILL KVARN

Spa / Övernattning / Frukost
FRÅN 895 PER PERSON

Läs mer Boka här

upplevelser vid havet

Det finns så mycket i Bohuslän att uppleva. Här har vi samlat ett urval av alla fantastiska smultronställen och besöksmål du inte får missa i sommar. Vi hoppas att du gillar vår lista och hittar massor av härliga tips och upplevelser i Bohuslän!

Läs mer här

En halvtimme från Göteborg väntar Bohusläns underbara sommarpärla Stenungsbaden Yacht Club på dig. Stenungsbaden Yacht Club har varit och är en uppskattad destination för sommarnjutare sedan de saltstänkta portarna till hotellet vid havet öppnades 1963. En härlig tillflyktsort för vänner, familjer och par som vill umgås på ett skönt sätt i vacker miljö. Här bor du alldeles vid den bohuslänska strandkanten och är aldrig längre än ett stenkast från västkustens salta bad, vidsträckta vyer och goda mat. Här finns alla möjligheter till bra häng, bra avslappning och att skapa riktigt bra minnen. Ett resmål för alla som älskar att njuta av livet.

____

Stenungsbaden Yacht Club vill bidra till en bättre och mer hållbar värld och arbetar aktivt med de globala hållbarhetsmålen. Att driva hotell påverkar klimatet. Därför tar vi tillsammans med Nordic Choice Hotels ett stort ansvar för miljön och samhället runt omkring oss.

 

Läs mer om våra klimatinitiativ