HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Kookaburra

ONSDAGAR

 

BURGERS & BEERS
Onsdagar |  26/6  | 10/7  |   24/7  |  7/8

17:00–22:00 (Köket stänger 21:00)

 

När Kookaburra öppnar sina dörrar, då vet vi att sommaren verkligen är här! Och det finns inget bättre sätt att fira detta än att spendera onsdagskvällarna hos oss. Våra onsdagar är något alldeles extra med vårt unika koncept “Burgers & Beer”.


VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG?

Hamburgare som du aldrig smakat förut: Inspirerade av våra amerikanska rötter och grillade till perfektion ute på bryggan. Varje tugga är en smakexplosion som tar dig direkt till BBQ-festerna i USA.

Öl från när och fjärran: Vi har noga valt ut ett urval av ölsorter som kompletterar våra hamburgare perfekt, inklusive en lokal favorit som bryggs exklusivt för Stenungsbaden.

Livemusik: Vår brygga fylls av sköna toner från lokala musiker som skapar en magisk stämning. Njut av musiken, den friska luften och den fantastiska utsikten över vattnet.

Så, kom och skåla in den bästa tiden på året med oss! Varje onsdag blir en kväll att minnas, fylld med god mat, kall öl och härlig musik. Ta med vänner och familj, och upplev sommarens höjdpunkt på Kookaburra.

Vi ses vid bryggan!

 

INGEN BOKNING – bara DROP IN

ONSDAGAR

FREDAGAR

 

KRÄFTKOK, OSTRON & CHAMPAGNE MED DJ & SAXOFONIST PÅ BRYGGAN
Fredagar  |  28/6  | 12/7  |   19/7  |  2/8  |  16/8

16:00–22:00

Fredagar på Kookaburra är en upplevelse utöver det vanliga, en kväll som lyfter din sommar till nya höjder. Varje fredag förvandlas vår brygga till en festlig plats där smaken av havet möter bubblorna från ett glas champagne.


VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG?

Kräftkok på bryggan: Våra färska kräftor kokas direkt på bryggan, vilket garanterar en smakupplevelse som är lika färsk som den är delikat. Kombinera detta med alla tänkbara tillbehör för en autentisk kräftskiva.

Ostron och champagne: Njut av nyöppnade ostron på vår uteservering. Våra ostron serveras med alla klassiska tillbehör och inget passar bättre till än ett glas kyld champagne. Det är den perfekta kombinationen för att fira sommaren!

Loungemusik med en twist: Under kvällen fylls luften av skön loungemusik från vår DJ, ackompanjerad av en livlig saxofonist. Tillsammans skapar de en atmosfär som är både avslappnad och festlig, perfekt för en sommarkväll vid vattnet.

Så, varför inte inleda helgen med stil hos oss? Ta med dina vänner, familj eller kollegor och njut av en kväll fylld med läckerheter från havet, bubblande drycker och fantastisk musik. Låt Kookaburra bli platsen där dina bästa sommarminnen skapas.

Vi ses på bryggan varje fredag!

 

INGEN BOKNING – bara DROP IN

ONSDAGAR

LÖRDAGAR

 

AFTERSAIL  
Lördagar  |  29/6  | 6/7  |   20/7  |  27/7  |  3/8  |  10/8

16:00–22:00

Lördagar på Kookaburra är något alldeles speciellt med vår After Sail, en kväll där chill vibes, goda drinkar och skön livemusik smälter samman till en oförglömlig upplevelse.


VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG?

Soft livemusik: Våra lördagskvällar fylls av mjuka toner från liveartister som sätter den perfekta stämningen för en avslappnad kväll. Luta dig tillbaka, njut av musiken och låt själen komma till ro efter en dag på sjön.

Goda drinkar: Våra bartenders skapar magi i glasen med ett urval av läckra cocktails som förhöjer sommarkänslan. Oavsett om du föredrar en klassisk mojito eller något mer exotiskt, har vi något som passar just din smak.

Chill stämning: Hos oss är lördagskvällar synonymt med avslappning och trivsel. Sitt bekvämt, njut av den fantastiska utsikten över vattnet och låt den lugna atmosfären omfamna dig.

Så, varför inte göra Kookaburra till din destination för lördagskvällens aftersail? Ta med vännerna, koppla av med en god drink och njut av live-musik som får både kropp och själ att må bra. Hos oss blir varje lördagskväll en hyllning till sommarens magi.

 

INGEN BOKNING – bara DROP IN

ONSDAGAR

BRYGGROCK
med partypatrullen

5 JULI | 26 JULI
Allas sommarfavorit har vi självklart inte missat. Partypatrullen kommer två datum till Kookaburra i sommar för att hålla i vår populära Bryggrock! Musik, drag, fest & sommarkänslor står på schemat.
Vi ses där!

Läs mer
Öppettider

Öppettider 24 juni - 11 augusti
Samt 16 augusti - 17 augusti
Alla dagar 12.00 - 22.00