Corona-information och säkerhetsrutiner. Läs här om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Härliga aktiviteter

Här hittar du några förslag på aktiviteter på och i närheten av hotellet.


När du gästar oss kan du antingen hitta din alldeles egna, avskilda klippskreva att lapa sol i, ta ett uppfriskande kallt bad eller kasta dig in i några av alla de aktiviteter som väntar. Kanske vill du ta en häftig åktur i den bohuslänska skärgården, ta en löprunda på förmiddagen och ta ett utmanande hinderbanepass när solen börjar falla? Eller så tycker du mer om att sträcka ut dig i vårt spa eller i någon av våra däckstolar.

För oss är det svårt att komma på ett härligare sätt att tillbringa de olika årstiderna på än hos oss! Men så är vi inte helt objektiva förstås. Vi har ju sett hur mycket energi våra gäster får av att segla i de bohuslänska vattnen, ta en rib-tur eller en svettig tur på hinderbanan. Inom bekvämt avstånd från hotellet finns inte mindre än sex av Västsveriges bästa golfbanor.

Uppiggande, våghalsiga, utvecklande eller avkopplande aktiviteter vi har något för alla. Här hittar du några förslag på aktiviteter på och i närheten av hotellet.


 

Hinderbana med familjen Träna på egen hand

Tycker du om utomhusträning, utmaningar och utveckling? Vill du bara klättra och balansera på vår hinderbana? Eller vill ni få en rolig upplevelse och bara ha kul tillsammans? Alla barn från 6 år är välkomna tillsammans en förälder eller någon annan vuxen. Från 16 år får du komma och träna på egen hand.

Pris: Fritt för alla hotellgäster under sportlovet. Träning sker på egen risk.
Datum: Sportlov

Padel

Padeltennis är en ny racketsport som blivit oerhört populär. Padelcenter i Stenungsund erbjuder en nybyggd hall helt planerad och ritad för att fungera optimalt för all typ av padelverksamhet. Anläggningen ligger endast 10 minuter med bil från Stenungsbaden.

Läs mer och boka
Bastuflotte

Nere vid havet ligger vår bastuflotte och vi kan varmt rekommendera dig att ta ett dopp, året om. Ingår i spaentrén.

Beachvolleyboll

Beachvolleybollplan finns i marinan, kontakta Bluewater för bokning.

Behandlingar

Vi har en behandlingsmeny med allt från massaga till fotvård och finns det inga lediga tider kan vi varmt rekommendera vår fotritual eller sparitual som d u köper på plats och gör på egen hand.

Biljard

Biljardbord finns på våning 5, mittemot rum 515.

Bryggchill

Köp vår härliga skrubb-ritual för hela kroppen med salt och tång från västkusten. Du gör den med fördel på bryggkanten. Vi rekommenderar att du börjar med ett uppfriskande dopp i havet innan du inleder ritualen.

Kubb och boule

Perfekt att spela på sandstranden respektive gräsmattan som finns i hamnen. Finns att låna i receptionen.

Filmvisning för barn

Vi visar filmer i receptionslobbyn.

Fitnesspass

Vi erbjuder ett flertal fitnesspass. Aktuellt schema finns på anslagstavlan i receptionen och på Bluewater.

Gym

Finns på våning 4 . Öppet alla dagar kl 06:00-22:00. entrén ingår för hotellgäster.

Hinderbana

Träna på vår häftiga hinderbana. Fri entré för hotellgäster, gäller i mån av plats. Träning sker på egen risk.

Motionsspår

Promenera i vår vackra omgivning. På Stenungsön finns det skogsslingor på 1,5 km och 2,5 km. Karta finns i receptionen.

Pingis

Pingisbord finns i restaurangentrén som ligger alldeles bredvid receptionen.

Sällskapsspel

finns att låna i receptionen.

Tennis

Asfalterad tennisplan finns på sydvästra sidan av hotellet. Racket och bollar finns för utlåning i receptionen.

Träningsstigen

En slinga på tio stationer runt hotellet med övningar för hela kroppen. Start vid parkbänken utanför Villa JC Stevens.

Utflykter med barn

För den nyfikne - besök Molekylverkstan i Stenungsund. Fri entré.

Läs mer

Med reservation för ändringar.

Vid frågor – vänd dig till receptionen.

SAFE STAY

In our day to day life, we would like our families, friends and colleagues to be safe and happy. No one should feel uncertain and worried that their workplace could cause harm or that a business trip may put one at risk of illness. Our focus will as always continue to be that of unique properties, unique experiences and unique service which will at all times adapt to whatever the circumstances may be. We will make a promise that we will continue to have everyone’s safety in focus and commit to following strict official and national guidelines which will allow for a Safe Stay. We pride ourselves in delivering unique experiences in peaceful settings under our watchful eye.

Safe Stays quite simple!
Trond Bastiansen – COO, Nordic Hotels & Resorts

Läs mer

Spapaket

Njut av vårt härliga spapaket med övernattning, spa, trerätters middag och frukost.

Läs mer Boka här
Ett stort utbud av aktiviteter både på land och vatten

Om det är något som det finns gott om på Stenungsbaden Yacht Club så är det roliga <ahref=” https://www.stenungsbaden.se/aktiviteter_hotellet/ ”>aktiviteter. Detta hotell nära Göteborg är därför ett populärt val för såväl kompisgäng och kollegor som leksugna barnfamiljer och är lika härligt att besöka året runt. Det natursköna läget precis intill den bohuslänska skärgården bjuder in till alltifrån bad från klipporna och sköna stunder i bastuflotten till lite mer fartfyllda aktiviteter så som beachvolleyboll, ribbåtsturer och hummerfiske.

Upplevelser för barn och vuxna

Oavsett om du reser till Stenungsbaden med familjen, vännerna eller kollegorna så kommer ni garanterat att hitta passande aktiviteter att fylla dagarna med. Hotellet erbjuder mängder av upplevelser anpassade för barn, bland annat en rolig hinderbana och mysiga filmvisningar, vilket gör det till ett perfekt resmål under skolloven. Den aktive kommer även den att få sitt då det finns tillgång till både gym, tennisplan, fitnesspass och en mängd fina motionsspår i närheten, medan den som hellre tar det lugnt kan koppla av i hotellets spa. De erbjuder helt enkelt något för alla och vid dagens slut kommer det att kännas extra skönt att få krypa ner i den mjuka sängen i något av hotellets mysiga och inbjudande rum.

Boka ditt upplevelsepaket online

Vilket upplevelsepaket passar dig – Hummerfiskepaketet, Spapaketet eller Middagspaketet? Boka ditt paket till bra pris online på hotellets webbplats, antingen för att unna dig själv eller någon du tycker om en välbehövlig paus i vardagen. Tack vare hotellets breda utbud av aktiviteter och högklassiga faciliteter så som restauranger, barer och mötesrum så är detta även en utmärkt plats för nästa konferens. Att spendera tid tillsammans utanför kontoret kommer skapa ett ännu bättre samarbete och en starkare teamkänsla mellan dig och dina kollegor!