HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Härliga aktiviteter

Här hittar du några förslag på aktiviteter på och i närheten av hotellet.


När du gästar oss kan du antingen ta ett uppfriskande kallt bad eller kasta dig in i några av alla de aktiviteter som väntar. Kanske vill du ta en häftig åktur i den bohuslänska skärgården, ta en löprunda på förmiddagen och ta ett utmanande hinderbanepass när solen börjar falla? Eller så tycker du mer om att sträcka ut dig i vårt spa eller i någon av våra däckstolar.

Uppiggande, våghalsiga, utvecklande eller avkopplande aktiviteter vi har något för alla. Här hittar du några förslag på aktiviteter på och i närheten av hotellet.


 

Havsbastu

Nere vid havet ligger vår havsbastu och vi kan varmt rekommendera dig att ta ett dopp, året om. Ingår i spaentrén.

Läs mer & boka här
SUP, flyboard, rib-tur m.m

Hyr en SUP, Stand-up-paddlingboard och paddla och njut av havet i ett stillsammare tempo. Eller varför inte testa flyboard som ger dig en riktig adrenalinkick. Eller upptäck Smögen med en frisk rib-tur! Aktiviteterna är många.

Läs mer & boka
Kortlek

Kortlek finns att köpa i receptionen.

Bad och sol

Badplatsen Hawaii med sandstrand, klippor och hopptorn ligger 500 meter från hotellet. Här finns också bra krabbfiske för barnen.

Spel & ritblock

Spel, ritblock och pennor för barn finns på hotellet. Fråga i receptionen.

Hinderbana med familjen Träna på egen hand

Tycker du om utomhusträning, utmaningar och utveckling? Vill du bara klättra och balansera på vår hinderbana? Eller vill ni få en rolig upplevelse och bara ha kul tillsammans? Alla barn från 6 år är välkomna tillsammans en förälder eller någon annan vuxen. Från 16 år får du komma och träna på egen hand.

Pris: Fritt för alla hotellgäster. Träning sker på egen risk.

WALKABOUT - DIGITAL QUIZ

Testa vår digitala tipspromenad och tävla mot familj eller vänner samtidigt som tar en promenad runt Stenungsön. Fyra olika kategorier av frågor. Välj mellan 10, 30 eller 60 minuters promenader. Appen Aqua Event – Walkabout laddas ner gratis. 

Krabbfiske

Bohusläns mysigaste strandaktivitet för barnen. Krabbfiskekit finns att köpa i receptionen.

Beachvolleyboll

Beachvolleybollplan finns i marinan, kontakta Bluewater för bokning.

Behandlingar

Vi har en behandlingsmeny med allt från massaga till fotvård. Finns det inga lediga tider kan vi varmt rekommendera vår basturitual eller sparitual som du köper på plats och gör på egen hand.

Läs mer & boka här
Fitnesspass

Vi erbjuder ett flertal fitnesspass. Aktuellt schema finns på anslagstavlan i receptionen och på Bluewater.

Träningsschema
Basturitual

Boka en basturitual för bästa spaupplevelsen. Traditionella hälsofördelar med bastu, hav och salt, både renade och hälsosamt.
Kontakta spa receptionen för att boka!

Gym

Finns på våning 4 . Öppet alla dagar kl 06:00-22:00. entrén ingår för hotellgäster.

Bryggchill

Köp vår härliga skrubbritual för hela kroppen med salt och tång från västkusten. Man gör det med fördel vid bryggan. Vi rekommenderar att du börjar med ett uppfriskande dopp i havet innan du börjar ritualen.
Kontakta spa receptionen för att boka!

Motionsspår

Promenera i vår vackra omgivning. På Stenungsön finns det skogsslingor på 1,5 km och 2,5 km. Karta finns i receptionen.

Utflykter med barn

För den nyfikne - besök Molekylverkstan i Stenungsund. Fri entré.

Läs mer
Hyr en cykel

Hyr en cykel och ta dig runt på egen hand. Det finns fina cykelstråk längst havet, perfekt för att utforska omgivningen.
Kontakta receptionen för bokning.

Träningsstigen

En slinga på tio stationer runt hotellet med övningar för hela kroppen. Start vid parkbänken utanför Villa JC Stevens.

Kubb och boule

Perfekt att spela på sandstranden respektive gräsmattan som finns i hamnen. Finns att låna i receptionen.

Tennis

Asfalterad tennisplan finns på sydvästra sidan av hotellet. Racket och bollar finns för utlåning i receptionen.

Biljard

Biljardbord finns på våning 6, i i Lounge bar.

Pingis

Pingisbord finns på våning 5, mittemot rum 515. Nyckel finns att hämta i receptionen,

Med reservation för ändringar

Vid frågor, vänd dig till receptionen

Ett stort utbud av aktiviteter både på land och vatten

Om det är något som det finns gott om på Stenungsbaden Yacht Club så är det roliga aktiviteter. Detta hotell nära Göteborg är därför ett populärt val för såväl kompisgäng och kollegor som leksugna barnfamiljer och är lika härligt att besöka året runt. Det natursköna läget precis intill den bohuslänska skärgården bjuder in till alltifrån bad från klipporna och sköna stunder i havsbastun till lite mer fartfyllda aktiviteter så som beachvolleyboll och ribbåtsturer.

Upplevelser för barn och vuxna

Oavsett om du reser till Stenungsbaden med familjen, vännerna eller kollegorna så kommer ni garanterat att hitta passande aktiviteter att fylla dagarna med. Hotellet erbjuder mängder av upplevelser anpassade för barn, bland annat en rolig hinderbana och pingisbord vilket gör det till ett perfekt resmål under skolloven. Den aktive kommer även den att få sitt då det finns tillgång till både gym, tennisplan, fitnesspass och en mängd fina motionsspår i närheten, medan den som hellre tar det lugnt kan koppla av i hotellets spa. Vi erbjuder helt enkelt något för alla och vid dagens slut kommer det att kännas extra skönt att få krypa ner i den mjuka sängen i något av hotellets mysiga och inbjudande rum.

Boka ditt upplevelsepaket online

Boka ditt paket till bra pris online på hotellets webbplats, antingen för att unna dig själv eller någon du tycker om en välbehövlig paus i vardagen. Tack vare hotellets breda utbud av aktiviteter och högklassiga faciliteter så som restauranger, barer och mötesrum så är detta även en utmärkt plats för nästa konferens. Att spendera tid tillsammans utanför kontoret kommer skapa ett ännu bättre samarbete och en starkare teamkänsla mellan dig och dina kollegor!