HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Sommarkonsert på Västkusten

Exklusiv sommarkonsert med Miss Li och Thomas Stenström!

 

Förbered dig för årets mest efterlängtade utomhuskonsert! Upplev sommarens höjdpunkt på Stenungsbaden med två av landets folkkäraste artister – Miss Li & Thomas Stenström tillsammans med deras underbara band. Ta med dina vänner på en minnesvärd kväll med konsert, exklusiv buffé och en fantastisk frukost. Se till att frigöra tid i kalendern idag!

FRÅN 2283:- PER PERSON

 

I KONSERTPAKETET INGÅR

  • Övernattning inkl. frukostbuffé, med del i dubbelrum
  • Exklusiv buffé, kl 16:30. I restaurangen bordsplaceras ni tillsammans med andra glada konsertbesökare. Vi kallar det social tables!*
  • Konsertbiljett
  • Underhållning på hotellet efter konserten**
  • Tillträde till gym
  • Fri WiFi

* Vår restaurang erbjuder Social Tables där du runt bordet laddar upp tillsammans med andra glada konsertbesökare.

** Åldersgräns för att komma in på vårt nattklubb är 21 år.

 

ÅLDERSGRÄNS
Åldersgräns för konserten är 18 år och 21 år för underhållning på hotellet.

DATUM

11 augusti 2023.

PARKERING

För boende gäster finns det plats vid hotellet. Parkeringstillstånd hämtas i receptionen.

För icke boende gäster hänvisar vi till närliggande parkering på Stenungsunds Torg (EasyPark).
Om ni åker kollektivt är närmaste busshållplatserna: Nösnäs, Solgården eller Stenungsön.

För mer information kring kollektivttraffik: www.vasttrafik.se.

 

TIPS!

Boka till spaentré för 250:- per person under Tillval. Spatiderna är kl. 12:00–14:00 eller 14:00–16:00. Behandlingar bokar du direkt på Bluewater Sports & Health Club.

BRA ATT VETA

Det kommer vara mycket trafik, så planera att komma i god tid!

 

 

Läs mer om årets artister:

 

Thomas Stenström har under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av tokhyllade tolkningar i Så Mycket Bättre. Under våren 2022 släppte han låten “Gråter om du vill” tillsammans med Miriam Bryant och sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Sommaren 2022 släppte han ”Sista sommaren” – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnätterna.
2022 var ett minst sagt rekordartat år för Thomas Stenström. Ordet “utsålt” var gemensam nämnare på såväl Avicii Arena och Scandinavium som Husqvarna där han delade scen med Veronica Maggio och Museiparken i Uddevalla där han bjöd på en unik konsert tillsammans med Newkid. Framgångssagan fortsatte sedan in i 2023 – han startade året med att sälja slut Cirkus i Stockholm följt av fyra utsålda gig på Pustervik i Göteborg. Stenström har blivit både Grammis- och trefaldigt P3 guld-nominerad och gjort storslagen succé med sin Dreamer Tour runtom i landet.

 

Miss Li har under de senaste åren tagit en välförtjänt plats som en av Sveriges mest folkkära artister med flertalet låtar ständigt på topp- och radiolistorna och utsålda turnéer runt om i landet. Under hösten 2021 släppte Miss Li det kritikerhyllade albumet ”Underbart i all misär”. Våren 2022 följde Miss Li upp framgångarna med singeln ”X” som ett halvår senare fortfarande ligger etta på svenska radiolistan och Svensktoppen. Från att de senaste släppen ha läst Instruktionsboken, varit Komplicerad, behövt gå i Terapi så var det under hösten 2022 dags för Miss Li att Hälsa Gud. Nya singeln ”Hälsa Gud” är skriven tillsammans med Miss Lis ständiga vapendragare Sonny Gustafsson, som också producerat den.
Under 2022 utnämndes Miss Li till Årets kvinnliga artist på Rockbjörnen. Förgående år belönades Miss Li med två grammisnomineringar, två P3-guldnomineringar och blev tillskriven titeln Sveriges mest kvinnliga streamade artist.

Miss Li fångar publiken med kraft, lekfullhet och intensiv scennärvaro. Hon är en artist i ständig utveckling som berör både på djupet och i stunden. Med flertalet låtar ständigt på topp- och radiolistorna, hederstiteln ”Årets Hållbara artist” och slutsålda turnéer så är Miss Li ständigt aktuell på den svenska popscenen.

 

NÖJET KONSERT i samarbete med ALL THINGS LIVE
I samarbete med Nöjet Konsert AB, se gärna vår kalender för mer information.

Läs mer via www.nojet.se

Betalning och avbokningsregler

Bokningen betalas i förskott och kan inte om- eller avbokas. Betal- eller kreditkort debiteras i samband med bokningen.

Köp till ett avbeställningsskydd för 495:-/rum. Då gäller fri avbokning samt återbetalning fram till 14 dagar innan ankomst (exklusive kostnaden för avbeställningsskyddet).