HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.
Fler bilder

Konsert på Västkusten med The Ark 12/8-22

THE ARK 
12 AUGUSTI 2022

The Ark nu skjuter fram sin planerade reunion-turne ytterligare en gång till följd av pandemin. Det nya datumet för konserten med The Ark på Stenungsbaden är 12 augusti 2022.

“Det är oerhört ledsamt att tvingas inse att den planerade reunion-turnen inte kommer att kunna genomföras i år heller. I likhet med andra i vår situation har vi beslutat att sikta på nästa sommar istället. Vi hoppas ni längtar lika mycket som vi gör och att ni följer med oss in i 2022. Var försiktiga och ta hand om varandra så länge!! “
-The Ark

Vi ber dig att fortsätt längta och hålla hårt i din biljett!

Boka konsertpaket

 

PRIS FRÅN 2245 PER PERSON I DUBBELRUM STANDARD
Fredagen den 12 augusti 2022 är det dags för årets efterlängtade sommarkonsert när Stenungsbaden håller en utomhuskonsert som avslutning på sommaren nästa år och THE ARK  som intar scenen. Ta med dina vänner på en riktig härlig helg med konsert, exklusiv buffé och en fantastisk frukostbuffé. Så se till att frigöra kalendern redan nu.

 

I PAKETET INGÅR

 • Övernattning inkl frukostbuffé, med del i dubbelrum
 • Exklusiv buffé, kl 17
  I restaurangen bordsplaceras ni tillsammans med andra glada konsertbesökare. Vi kallar det social tables.
 • Entré till konsert med The Ark
 • Underhållning på hotellet efter konserten (åldersgräns 21 år)
 • Tillträde till gym
 • Fri parkering direkt utanför hotellet
 • Fri WiFi

Vår restaurang erbjuder Social Tables – där du runt bordet laddar upp tillsammans med andra glada konsertbesökare.
Ålder 18 år (13 år i målsmans sällskap).

 

TIDER
Insläppstid: 18.00
Start: ca 20.00

ÅLDERSGRÄNS
Åldersgräns 18 år, ok för yngre 13-17 år i målsmans sällskap (alla måste ha giltig biljett!).

DATUM: 12 augusti 2022.

TIPS! Boka till spaentré för 250: – per person under tillval, spatider kl 12-14 eller 14-16. Behandlingar bokar du direkt på Bluewater Sports & Health Club.

BRA ATT VETA:  Det kommer vara mycket trafik, så planera att komma i god tid. I samarbete med Nöjet Konsert AB. Se vår kalender för mer information.


 

ÖVRIG INFORMATION

 • Åldersgräns 18 år.
 • Arenan öppnar kl 18.00 med warm-up dj.
 • Konsertstart ca kl 20.00.
 • Vårt spa Bluewater stänger kl 18. Välj tid kl 12-14 eller 14-16.
 • Ej medtag av egen mat och dryck. Vi har försäljning av öl och vin  samt mat.
 • Vi är ett kontantfritt hotell och tar därmed endast betalning via kort eller swish. Gäller även konsertområdet.
 • Rökfri konsert.
 • Paraplyer, stolar, kameror, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor och husdjur får ej tas in på området.
 • Underhållning på hotellet efter konserten (åldersgräns 21 år). Hotellgäster fri entré, övriga 250: – inkl garderob.

The Arks sommarturné flyttas till 2022!

Stenungsbaden håller återigen en utomhuskonsert som avslutning på sommaren. The Ark är årets artist, en stjärna som garanterat bjuder på show. Så ladda för en fantastisk sommarkväll.

I samarbete med Nöjet Konsert AB. Köp enbart konsertbiljett på Ticketmaster.se

TÄNK PÅ! Det kommer vara mycket trafik, så planera att komma i god tid.

THE ARK – Sveriges färgstarkaste rockband återförenas för en stor sommarturné

Ett av tjugohundratalets största svenska band återuppstår för en turné i sommar. 20 år efter debuten och tio år efter beskedet att de bestämt sig för att sluta är The Ark tillbaka. I sommar ser vi dem under en exklusiv sommarturné över hela landet med startskott på Lollapalooza Stockholms största scen den 28 juni.

”Vi har aldrig ångrat att vi la ner, men vi har saknat varandra, saknat att hänga som band och att träffa den publik som gillar vår musik och som hängt med i vått och torrt. När nu 20-årsjubileet för debutskivan närmade sig kände vi att vi ville fira det med att stå tillsammans på scen igen för en sommar. Vi vill bjuda på en maxad show, den totala Ark-upplevelsen. Vi är så taggade och ser fram emot att få åka ut och möta den publik som vill höra oss”

Har man en gång sjungit ”Calleth You, Cometh I” gäller det att leva upp till det löftet. Länge såg det ut som det inte skulle hända. Det är många som under de senaste åren önskat att The Ark ska samla ihop trupperna på nytt. Särskilt som sextetten lämnade ett tomrum efter sig som ingen har lyckats fylla. Deras uttryck var lika lätt att känna igen som det visade sig svårt att duplicera. The Ark var alltid lite mer färgstarka, teatraliska, oblyga och vidsynta än alla andra. En ostoppbar livemaskin som aldrig tvekade inför att dela med sig av livsfilosofiska tänkvärdheter, och det är ju inte så att vi behöver mindre av sådant i dag än vad fallet var då. Nu är Sveriges främsta Glamrockapostlar redo att för en sommar åter sprida sitt evangelium.

Ola Salo, Mikael Jepson, Martin Axén, Jens Andersson, Lasse Ljungberg och Sylvester Schlegel har alltid velat ge utanförskapet en fristad. Redan innan de blev nationella stjärnor såg de till att, i Rottne, Växjö och sedermera Malmö, låta och se ut som stjärnor i sin helt egna värld. Oavsett storlek på spelställe förde de sig alltid som världens största band, bad aldrig om ursäkt för sin existens -och de hade låtarna som borgade för det. Hits som “It Takes a Fool to Remain Sane”, ”Calleth You, Cometh I”, “One of Us is Gonna Die Young”, “The Worrying Kind”, “Breaking Up with God”, “Let Your Body Decide”, “Father of a Son” med flera är i dag en självklar del av den svenska pophistorien och folksjälen. Detta lär bli uppenbart en gång för alla under turnén.

från 2245:- per person
Boka nu

Betalning och avbokningsregler

Bokningen betalas i förskott och kan inte om- eller avbokas. Betal- eller kreditkort debiteras i samband med bokningen.

Köp till ett avbeställningsskydd för 495:-/rum. Då gäller fri avbokning samt återbetalning fram till 14 dagar innan ankomst (exklusive kostnaden för avbeställningsskyddet).