HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Sommarkonsert – Darin och Molly Sandén

 

Förbered dig för årets mest efterlängtade utomhuskonsert! Upplev sommarens höjdpunkt på Stenungsbaden med två av landets folkkäraste artister – Darin & Molly Sandén tillsammans med deras underbara band. Ta med dina vänner på en minnesvärd kväll med konsert, exklusiv buffé och en fantastisk frukost. Se till att frigöra tid i kalendern idag!

 

I KONSERTPAKETET INGÅR

  • Övernattning inkl. frukostbuffé
  • Exklusiv konsertbuffé från 16:30. I restaurangen bordsplaceras ni tillsammans med andra glada konsertbesökare. *
  • Konsertbiljett
  • Underhållning på hotellet efter konserten**
  • Tillträde till gym
  • Fri WiFi

* Vår restaurang erbjuder Social Tables där du runt bordet laddar upp tillsammans med andra glada konsertbesökare.

** Åldersgräns för att komma in på vårt nattklubb är 21 år.

 

TIPS!

Boka till spaentré för 250:- per person under tillval.
Spatiderna är kl. 12:00–14:00 eller 14:00–16:00. Behandlingar bokar du direkt på Bluewater Sports & Health Club.

 

ÅLDERSGRÄNS
Åldersgräns för konserten är 18 år (13 år i målsmans sällskap) och 21 år för underhållning på hotellet.

 

DATUM

9 augusti 2024.

 

PARKERING

För boende gäster finns det begränsade platser vid hotellet. Vi har även 14 laddplatser för elbilar, där du använder dig av en app för att betala för din laddplats.

För icke boende gäster hänvisar vi till närliggande parkering på Stenungsunds Torg (EasyPark).
Om ni åker kollektivt är närmaste busshållplatserna: Nösnäs, Solgården eller Stenungsön.

För mer information kring kollektivttraffik: www.vasttrafik.se.

 

BRA ATT VETA

Det kommer vara mycket trafik, så planera att komma i god tid!

 

Läs mer om årets artister:

Molly Sandén & Darin intar Stenungsbaden!

Förra årets succé med Miss Li och Thomas Stenström på Stenungsbaden följs upp med ytterligare en dubbelkonsert, denna gång med Molly Sandén och Darin!

Molly Sandén

Med över 900 miljoner streams på Spotify, 5 studioalbum, mängder med Platina-singlar och prestigefyllda priser i ryggen är Molly Sandén tveklöst en av Sveriges största artister och låtskrivare. Med sin tokhyllade turné ”DOM SKA VETA ARENA TOUR” befäste hon 2022 sin roll som en av landets främsta popstjärnor.

Darin

2023 har vi fått både ny musik och en stor arenaturné från Darin. Med senaste albumet En annan jag i bagaget tillsammans med hans svängiga upptempolåtar blir sommarens konserter fulländade euforifester. Vem vet, kanske kryddas konserten med en och annan tolkning ifrån Så mycket bättre-hitsen också? En sak är iallafall säkert, när Darin äntrar scenen på Stenungsbaden blir det en konsert du inte vill missa!

 

NÖJET KONSERT i samarbete med United stage
I samarbete med Nöjet Konsert AB, se gärna vår kalender för mer information.

Läs mer via www.nojet.se

Boka nu

Betalning och avbokningsregler

Bokningen betalas i förskott och kan inte om- eller avbokas. Betal- eller kreditkort debiteras i samband med bokningen.

Köp till ett avbeställningsskydd för 495:-/rum. Då gäller fri avbokning samt återbetalning fram till 14 dagar innan ankomst (exklusive kostnaden för avbeställningsskyddet).

Parkering och kommunikationer: Hotellets parkering är reserverad för boende gäster. För icke boende gäster hänvisar vi till närliggande parkeringar, Stenungsunds Torg (EasyPark), Nösnäs Arenan eller pendelparkeringen. Vi uppmanar er till att åka kollektivt då bussar går till hållplats Nösnäs, Solgården eller Stenungsön. Närmaste busshållplats är “Stenungsön”, ligger precis utanför hotellet.

 

Båtplats: Det finns ett begränsat antal båtplatser och de måste förbokas. Boka plats genom att maila: bokning@aquaevent.se. Uppge namn på skeppare och båt, mobilnummer,  modell, längd och bredd samt antal personer på båten. Observera att samtliga på båten skall ha konsertbiljett. Hamnavgift 500 kr/båt.

 

Tillgänglighet: Det finns handikappsparkering vid hotellet. Personer med funktionsnedsättning kommer in via receptionen och hotellets hissar. På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser som är reserverade för de som köpt rullstolsbiljett (begränsat antal och bokats på separat hcp-biljett). En ledsagare går med gratis på samma hcp-biljett.

 

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. Förbered dig genom att ladda ner din biljett så att din QR-kod finns tillgänglig i entrén då internettanslutningen kan vara begränsad. Dina biljetter finns sparade på nortic.se, logga in med den mailadress du använt vid köpet. Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.

 

Mat & Dryck: Det kommer finnas försäljning av mat samt alkoholservering på konsertområdet. Restaurang Kookaburra har enklare meny & dryckesförsäljning. Man får ej ta med mat/dryck in på konsertområdet!

 

Information inför ditt besök: Paraplyer, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra får inte tas med in på konsertområdet. Husdjur lämnas hemma och barnvagnar likaså. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området. Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat. Visitation sker vid insläpp. Genom inträde till vår arena godkänner du att bli visiterad.

 

Åldersgräns: 18 år, ok 13 år med målsman! Ej ok för yngre pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett.

 

Konsertområdet & Restaurang är kontantfritt!

Nattklubb: Entré 250:- inkl. garderob. Öppet till kl 02.00. Åldersgräns 21 år.

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se