HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

20% RABATT PÅ MASSAGEBEHANDLINGAR | 12-14 MAJ

Fira massagens dag med oss på Stenungsbaden med vårt underbara erbjudande som främjar hälsa och välbefinnande.

Boka en 50 minuters massage någon gång mellan 12-14 maj och få 20% rabatt!

 

Upptäck en rad skräddarsydda massagebehandlingar som är utformade för att inte bara öka blodcirkulationen och stärka immunförsvaret utan också för att maximera avkopplingen. Våra unika massagemetoder inkluderar avslappnande aromamassage med aromaterapi, lugnande varm stenmassage, klassisk massage och djupgående koppning. Passa på att njuta av en stunds lyx och avkoppling med 20% rabatt på alla våra 50-minuters massager mellan den 12-14 maj!

 

Massagens Dag är en påminnelse om vikten av att investera i hälsa och välbefinnande. Enligt ledande terapeutiska förbund i Sverige, såsom Yrkesmassörerna, Kroppsterapeuterna och Svenska Friskvårdsförbundet, kan regelbunden massage vara nyckeln till en hållbar arbetsmiljö och minskade sjukvårdskostnader. Studier visar att regelbunden massage leder till förbättrad koncentration, minskad stress och högre arbetsprestation.

 

Varför inte ta tillfället i akt att unna dig en dag av total avkoppling vid havet? Boka din avslappnande massagebehandling hos oss på Stenungsbaden och upplev välbefinnandets fördelar på Massagens Dag den 12 maj. Ge dig själv och dina kollegor den bästa gåvan för en balanserad och hälsosam livsstil.

 

Välkommen till en värld av avkoppling och välbefinnande vid havet!

 

Bokas via mejl:

bluewater@stenungsbaden.se