HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Vår bästa tid är nu

- vinteräventyr i Bohuslän

Det är något magiskt som händer i Bohuslän under vintern. Det är som om havet, klipporna och vyerna har samlat kraft under årets första hälft för att sedan explodera under den andra. En härlig och energifylld urkraft som är svår att väja för, men som passar perfekt när man ska ha en kick-off, ett seminarium eller behöver komma bort och ladda batterierna. Oavsett vilket, så är vi stolta över vår plats på jorden. Och vi delar gärna med oss. Vår bästa tid är nu.

Låt oss ta hand om er. När ni kommer till Stenungsbaden på konferens kan ni räkna med att luften är klar och hög och att havet är ständigt närvarande. Och att ni när som helst kan sträcka ut er i någon av de vilsamma däckstolarna runt utomhusjacuzzin. Ni kan också räkna med ett rågat mått av kärlek och positiv energi från alla oss som arbetar här. Här finns flera olika mötesrum, allt från vår personliga villa JC Stevens till storslagna Gripsholm som kan ta emot 400 personer.

KONTAKTA OSS
conference@stenungsbaden.se eller ring oss på 0303-72 68 20

Vår bästa tid är nu
Vinterkonferens
äventyr vid havet

Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän under vintern – storslagna vyer och salta vindar och det otämjda havet inbjuder till både nytänkande och inspiration.

Läs mer Förfrågan
Aktiviteter
hos oss är det mesta möjligt

Uppiggande, våghalsiga, utvecklande eller avkopplande aktiviteter vi har något för alla.

Läs mer
Bohuslän
vi är stolta över vår plats på jorden

Läs mer om möten i Bohuslän – Vår bästa tid är nu.

Läs mer
Är du en badhjälte? - redo för årets kyligaste utmaning?

Är du redo för årets kyligaste utmaning, är du en cool badhjälte som vågar ta ett härligt dopp i det friska havet under ditt besök hos oss? Utmana dina kollegor.

Läs mer här