HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

GRATIS YOGAEVENT | INTERNATIONELLA YOGADAGEN

Välkommen till ett yoga event på Stenungsbaden med Priscilla Lêite!

 

Det här eventet på Stenungsbaden är öppet för alla och helt gratis att delta i. Det är en unik möjlighet att uppleva yoga under ledning av en inspirerande instruktör som Priscilla. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi är du välkommen att delta och utforska de många fördelarna med denna urgammal praktik. Ta chansen att skapa balans och harmoni i sinnet och kroppen på denna vackra plats vid Stenungsbaden.

 

Priscilla är en erfaren Hatha Yoga- och meditationsinstruktör med rötter från Brasilien och hjärta i Sverige. Hon har en djup bakgrund inom holistiska studier inom kvantisk meditation, yoga, vedisk filosofi och shamaniska medicinfält.

Yoga har varit en del av mitt liv i mer än 20 år. Det introducerades först för mig som en fysisk aktivitet. Efter år av praktik upptäckte jag oändlig glädje i djupa meditativa upplevelser. Det var då jag insåg den sanna skönheten bakom yoga och bestämde mig för att acceptera denna resa som en ny livsstil och ett dharma, ett livssyfte
– Priscilla Lêite

 

Yoga är en praktik som sträcker sig över fysiska, psykiska och andliga dimensioner och har sina rötter i Indien. Internationella Yogadagen firas den 21 juni, årets längsta dag på norra halvklotet. Det är en dag av speciell betydelse över hela världen och syftar till att främja yogans välgörande effekter.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en dag av gemenskap, stillhet och inre välbefinnande!

 

Bokas via mejl:

bluewater@stenungsbaden.se