Corona-information och säkerhetsrutiner. Läs här om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Bra att veta

Öppettider

Här hittar du öppettider för frukost, restaurang, bar, spa och gym.

Läs mer

Tillgänglighet

Stenungsbaden Yacht Club är tillgänglighetsanpassad och har ambitionen att vara tillgänglig för alla. Det handlar om alltifrån att möjliggöra för rullstolsburna att ta sig fram till att göra det möjligt för alla att delta i en konferens hos oss.

Läs mer

Restriktioner

Restriktionerna från regeringen och Folkhälsomyndigheten innebär att antalet per sällskap i restaurangen minimeras till 8 personer fram till den 29 september. Men självklart kommer upplevelsen vara lika bra som tidigare.

Stenungsbaden vill självklart vara med och bidra till att minska smittspridningen i vårt samhälle.

Menyer

Våra menyer är inspirerade av det nordiska och amerikanska köket. Vi arbetar med lokala hållbara råvaror från Sverige. Matkonceptet är och lätt att älska eftersom vi inte krånglat till något, vi hyllar istället fantastiska klassiska rätter från Sverige och Amerika och dem är tillagade av kockar med gedigen erfarenhet.

Paketmeny

För er som bokat ett av våra paket där det ingår middag har vi tagit fram en meny som är inspirerad av det nordiska och amerikanska köket. Tvårätters middag består av förrätt och varmrätt. Här hittar du vår paketmeny.

Paketmeny

 

Barmeny

Här hittar du menyn,

 Bar-meny

 


In- och utcheckning

Du har tillgång till ditt rum från kl 15.00 på ankomstdagen och utcheckning är kl 11.00.
Har du spatid innan incheckning? Vi erbjuder er både bagagerum och omklädningsrum.

Kontantfritt hotell
Vi är ett kontantfritt hotell. Bland annat för säkerheten för våra medarbetare och gäster. Vi tar de vanligaste bank- och kreditkorten.

 

Vad händer på hotellet?
Är du ute efter en mysig och avkopplande helg? Eller är du mer ute efter att dansa loss på dansgolvet? Klicka in på vår kalender och se vad som händer hos oss. På grund av de restriktioner som just nu finns kommer vi att ställa in våra partyhelger så länge denna bestämmelse gäller. Rent konkret innebär det att vi fortfarande kommer att ha öppet på hotellet och vi kommer att göra allt för att skapa en härlig kväll med skön stämning  för er som bor på hotellet. ️På Stenungsbaden kan du känna dig trygg på att vi gör allt vi kan från vårt håll för att du ska känna dig säker & trygg.

 

Parkering
Vi har fri parkering till våra gäster, med reservation för fullbelagt, då vi hänvisar till närliggande parkeringar.

 

Sugen på promenad?
Vi har kartor på närmsta promenadstig i receptionen.

 

Besöka oss med båt?
Du hittar all info om vår gästhamn här.

 

Kan jag ta med min hund till hotellet?

Vi har utvalda hundrum för våra fyrbenta vänner. För allas trevnad har vi dock några förhållningsregler. Meddela alltid innan ankomst att du har med din hund, hunden får inte vistas i våra restauranger eller på spa, hunden får inte heller lämnas ensam vid entrén. Under vissa tider är det hårt tryck på våra rum, därför kan vi inte garantera tidig eller sen utcheckning vid vistelse i hundrum. Kontakta hotellet innan du genomför en rumsbokning via hemsidan eller för att säkra att det finns rum tillgängliga specifikt för hund. Tillägget för att ta med hund på rummet är 250 kr per bokning.

 

Glömde du kvar något på rummet?
Vår husfru tar hand om alla saker som glömts kvar på hotellet. Om du tror att du har glömt något på hotellet, ring eller mejla oss vad det är du har glömt med utförlig beskrivning såsom storlek/färg/märke, vilket datum du glömt det och ev. rumsnummer. Mejla till husfru@stenungsbaden.se eller ring oss på tel. 0303-72 68 00 så hjälper vi dig vidare.

Vad är det för spatider som gäller?
När du bokar ett spapaket så kommer du få en spatid tilldelad via mejl. Stenungsbaden har valt att införa 2-timmars spatider för att få bättre spridning så att ni inte kommer att behöva trängas med andra. Vi uppmanar alla att hålla ett rimligt avstånd och vi påminner även alla er om att duscha före och efter bad.

Köp spaentré

Spaentré, 2 h, ingår i våra spapaket. Övriga priser och paket kan köpa till spaentré i mån av plats.

 • Barn upp till 13 år
  spatid 7-9
  Pris 150:-/barn
 • Tonåring
  Tonåringar är välkomna söndag – torsdag 7-21  samt alla dagar 7-21 under skolloven.
  Tonåringar från 13 år är välkomna söndag – torsdag kl  7-21 och  fredag till lördag kl 7-13  samt alla dagar kl 7-21  under skolloven.
  2 h spatid*
 • Pris 250:-
 • Vuxen
  Bluewater är öppet 7-21 alla dagar
  2 h spatid*
  Pris 250:-

* För att ni ska få bästa möjliga spaupplevelse har vi delat upp dagen i olika spatider. Ni tilldelas er spatid efter bokning.

Vi rekommenderar att du byter om till badrock och duschar på hotellrummet innan ditt spabesök. Lämna handduken på rummet, du får nya på Bluewater Sports & Health Club.

 

Kan vi ta med oss våra barn på spa?
Du hittar all info vad som gäller för barn på spa här:

 

Gym & träning
Vi har ett gott utrustat gym & flera energigivande träningspass som ingår för dig som bor på hotellet, samt för dig som är här på dags- eller kvällsspa. Åldersgräns 16 år.
Måndag – söndag 06.00 – 22.00

När vårt spa är stängt använd entrén på vån 4.
Är du intresserad av att testa på vår utmanande hinderbana? Du hittar all info om den här.

Med reservation för eventuella ändringar.

Bokning & bekräftelse
En bokning är bindande från och med att du mottar ett bokningsnummer eller någon annan form av bokningsbekräftelse. Bekräftelsen skickas elektroniskt via bokningssystemet och/eller via e-post. När du bokar ombeds du att uppge namn, adress, datum för ankomst och avresa, samt betalningssätt. Det finns olika regler och villkor för olika paket och erbjudande, läs noga igenom vilka av-och ombokningsvillkor som gäller innan du bokar. För att boka ett rum måste du vara över 18 år. För boende som är yngre än 18 år krävs det att förälder, målsman eller annan vuxen ansvarig person över 18 år bor på hotellet samtidigt (behöver ej bo på samma rum). Om du bokar rum åt någon som är under 18 år, hålls du ansvarig för den underårige, oavsett om du själv bor i rummet eller inte. På grund av säkerhetsskäl tillåter vi endast att våra anställda och incheckade gäster har tillgång till hotellrum och andra bokade lokaler/rum.

 

Om-, avbokning & betalning
Avbokningsvillkor kan variera beroende på vilken typ av bokning du gör. Ta del av de exakta villkoren på din bokningsbekräftelse. När du bokar boende via vår hemsida framgår det i informationstexten vilka betal-och avbokningvillkor som gäller.

Av- och ombokning
Vi på Stenungsbaden vill att du ska känna dig trygg i dessa osäkra tider och vill att du ska kunna boka din hotellvistelse precis som vanligt. Därför bjuder vi alla som bokar de flesta av våra paket möjlighet till fri ombokning vid ett tillfälle innan ankomst. Då kan du, om du vill, byta datum fram till 7 dagar innan ankomst.

 • De flesta av våra paket och kampanjer har kostnadsfri ombokning fram till 7 dagar innan ankomst.
 • Vid tillägg av ett avbeställningsskydd (295:-/rum) har du möjligheten att omboka eller avboka din vistelse kostnadsfritt fram till 24 h innan ankomst (exklusive kostnaden för avbeställningsskyddet).
 • Av- och ombokning senare än detta debiteras 100 %.
 • Av- och ombokningsvillkoren står angivna i din bekräftelse.

Med avbeställningsskydd (295 SEK/rum):
Kostnadsfri ombokning samt avbokning till 24 h innan ankomst (exklusive kostnaden för avbeställningsskyddet)..

Utan avbeställningsskydd:
Kostnadsfri ombokning fram till 7 dagar före ankomst (ej avbokning)

Önskar du göra en av- eller ombokning, vänligen följ stegen nedan:

 • Har du bokat direkt via vår hemsida? Du kan då omboka ditt rum på stenungsbaden.se, under Boka-fliken, klicka på Mina sidor, ange bokningsnumret som du fick vid bokningstillfället.
 • Har du köpt ett avbokningsskydd och vill om.-, eller avboka vänligen kontakta oss vid önskemål om ändring av bokning.
 • Har bokningen gjort direkt via oss på mail eller telefon? Kontakta oss för om- eller avbokning på reservation@stenungsbaden,se .se eller 0303-72 68 29 minst 7 dagar innan ankomst. Vänligen ha ditt bokningsnummer tillgängligt.
 • Har du gjort din bokning via en externt bokningsbolag eller samarbetspartner? Då måste avbokning samt eventuella ändringar gå via dem.

Kan jag betala via faktura?
Nordic Choice Hotels har en minimigräns på 5000 SEK för fakturering. Undantag kan förekomma för specifika företagsavtal. Avgifter kan tillkomma. Det är ej möjligt att betala via faktura som privatperson.