HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Bra att veta

Öppettider

Här hittar du öppettider för frukost, restaurang, bar, spa och gym.

Läs mer

Tillgänglighet

Stenungsbaden Yacht Club är tillgänglighetsanpassad och har ambitionen att vara tillgänglig för alla. Det handlar om alltifrån att möjliggöra för rullstolsburna att ta sig fram till att göra det möjligt för alla att delta i en konferens hos oss.

Läs mer

Menyer

Våra menyer är inspirerade av det nordiska och amerikanska köket. Vi arbetar med lokala hållbara råvaror från Sverige. Matkonceptet är och lätt att älska eftersom vi inte krånglat till något, vi hyllar istället fantastiska klassiska rätter från Sverige och Amerika och dem är tillagade av kockar med gedigen erfarenhet.

Paketmeny

För er som bokat ett av våra paket där det ingår middag har vi tagit fram en meny som är inspirerad av det nordiska och amerikanska köket. Här hittar du vår paketmeny.

Paketmeny

 

Barmeny

Här hittar du menyn,

 Bar-meny

 

In- och utcheckning
Du har tillgång till ditt rum från kl 15.00 på ankomstdagen och utcheckning är kl 11.00.
Har du spatid innan incheckning? Vi erbjuder er både bagagerum och omklädningsrum.

 

Kontantfritt hotell
Vi är ett kontantfritt hotell. Bland annat för säkerheten för våra medarbetare och gäster. Vi tar de vanligaste bank- och kreditkorten.

 

Vad händer på hotellet?
Klicka in på vår kalender och se vad som händer hos oss.

 

Parkering
Vi har fri parkering till våra gäster, med reservation för fullbelagt, då vi hänvisar till närliggande parkeringar.

 

Sugen på promenad?
Vi har kartor på närmsta promenadstig i receptionen.

 

Besöka oss med båt?
Du hittar all info om vår gästhamn här.

 

Kan jag ta med min hund till hotellet?

Vi har utvalda hundrum för våra fyrbenta vänner. För allas trevnad har vi dock några förhållningsregler. Meddela alltid innan ankomst att du har med din hund, hunden får inte vistas i våra restauranger eller på spa, hunden får inte heller lämnas ensam vid entrén. Under vissa tider är det hårt tryck på våra rum, därför kan vi inte garantera tidig eller sen utcheckning vid vistelse i hundrum. Kontakta hotellet innan du genomför en rumsbokning via hemsidan eller för att säkra att det finns rum tillgängliga specifikt för hund. Tillägget för att ta med hund på rummet är 250 kr per bokning.

 

Glömde du kvar något på rummet?
Vår husfru tar hand om alla saker som glömts kvar på hotellet. Om du tror att du har glömt något på hotellet, ring eller mejla oss vad det är du har glömt med utförlig beskrivning såsom storlek/färg/märke, vilket datum du glömt det och ev. rumsnummer. Mejla till husfru@stenungsbaden.se eller ring oss på tel. 0303-72 68 00 så hjälper vi dig vidare. OBS! VI behåller kvarglömt två månader efter utchecksdatum.

Vad är det för spatider som gäller?
När du bokar ett spapaket så kommer du få en spatid tilldelad via mejl. Stenungsbaden har valt att införa 2-timmars spatider för att få bättre spridning.

Köp spaentré

Spaentré, 2 h, ingår i våra spapaket. Övriga priser och paket kan köpa till spaentré i mån av plats.

 • Barn upp till 13 år
  spatid 7-9
  Pris 150:-/barn
 • Tonåring
  Tonåringar från 13 år är välkomna söndag – torsdag kl  7-21 och  fredag till lördag kl 7-13  samt alla dagar kl 7-21  under skolloven.
  2 h spatid*
 • Pris 250:-
 • Vuxen
  Bluewater är öppet 7-21 alla dagar
  2 h spatid*
  Pris 250:-

* För att ni ska få bästa möjliga spaupplevelse har vi delat upp dagen i olika spatider. Ni tilldelas er spatid efter bokning.

Vi rekommenderar att du byter om till badrock och duschar på hotellrummet innan ditt spabesök. Lämna handduken på rummet, du får nya på Bluewater Sports & Health Club.

 

Kan vi ta med oss våra barn på spa?
Du hittar all info vad som gäller för barn på spa här:

 

Gym & träning
Vi har ett gott utrustat gym & flera energigivande träningspass som ingår för dig som bor på hotellet, samt för dig som är här på dags- eller kvällsspa. Åldersgräns 16 år.
Måndag – söndag 06.00 – 22.00

När vårt spa är stängt använd entrén på vån 4.
Är du intresserad av att testa på vår utmanande hinderbana? Du hittar all info om den här.

Med reservation för eventuella ändringar.