Corona-information och säkerhetsrutiner. Läs här om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Bra att veta

Höstlovet
Det händer en massa roligt hos oss under höstlovet och då är alla barn som bor på hotellet, oavsett ålder, välkomna till vårt spa. Det finns även andra roliga aktiviteter på hotellet som pingis, filmvisning, sällskapsspel och biljard. Läs mer här-

 

In- och utcheckning
Du har tillgång till ditt rum från kl 15.00 på ankomstdagen och utcheckning är kl 11.00.
Har du spatid innan incheckning? Vi erbjuder er både bagagerum och omklädningsrum.

 

Kontantfritt hotell
Vi är ett kontantfritt hotell. Bland annat för säkerheten för våra medarbetare och gäster. Vi tar de vanligaste bank- och kreditkorten.

 

Frukost
Måndag- fredag               06.30-09.30
Lördag – söndag               07.00-10.30

Tänk på att hålla avstånd!

Frukosten ingår i rumspriset, men bor du inte på hotellet och vill få bästa starten på dagen med vår frukost så gäller följande priser:

Vuxna: 145 kr
Barn 7-12 år 120 kr
Barn 2-6 år 65 kr
Hotellreceptionen hjälper er med betalning.

 

Captain’s Table
Måndag- fredag               11.30-13.30        Lunchbuffé (Salladsbuffé, vegetariskt, kött & fisk 179:-)
Lördag- söndag                12.00-14.00       Bistromeny

Söndag – torsdag             18.00-22.00       Köket stänger 21.00
Fredag – lördag                18.00-23.00       Köket stänger 22.00
Vi rekommenderar att alltid boka bord för bästa upplevelse.

 

State Room – bredvid lobbyn*
När vi har vi många gäster på hotellet öppnar vi  populära bar. Här kan du koppla av och prova vår barmeny.

Onsdag – torsdag             18.00-23.00
Fredag – lördag                 17.00-00.00
När vår bar håller stängd går de bra att handla sin dryck i vår restaurang Captains Table eller i Lobbybaren.

 

Lobbybar
Vår lobbybar är öppen dagligen.

 

Vad händer på hotellet?
Är du ute efter en mysig och avkopplande helg? Eller är du mer ute efter att dansa loss på dansgolvet? Klicka in på vår kalender och se vad som händer hos oss. På grund av de restriktioner som just nu finns kommer vi att ställa in våra partyhelger så länge denna bestämmelse gäller. Rent konkret innebär det att vi fortfarande kommer att ha öppet på hotellet och vi kommer att göra allt för att skapa en härlig kväll med skön stämning  för er som bor på hotellet. ️På Stenungsbaden kan du känna dig trygg på att vi gör allt vi kan från vårt håll för att du ska känna dig säker & trygg.

Vad är det för spatider som gäller?
Bluewater  07.00-21.00

När du bokar ett spapaket så kommer du få en spatid tilldelad via mejl. Stenungsbaden har valt att införa 2-timmars spatider för att få bättre spridning så att ni inte kommer att behöva trängas med andra. Vi uppmanar alla att hålla ett rimligt avstånd och vi påminner även alla er om att duscha före och efter bad.

Tider: 13-15, 15-17, 17-19, 19-21. Avresedag: 7-9, 9-11 och 11-13.
Barntider: 7-9, 9-11. Höstlov även 11-13.

 

Köp spaentré

Spaentré ingår i våra spapaket. Övriga priser och paket kan köpa till spaentré i mån av plats.

 • Barn upp till 13 år
  välj spatid 7-9 eller 9-11. Höstlov även 11-13.
  Pris 120:-/barn
 • Tonåring
  Tonåringar är välkomna söndag – torsdag 7-21 samt alla dagar 7-21 under skolloven,
  2 h spatid*
 • Pris 250:-
 • Vuxen
  Bluewater är öppet 7-21 alla dagar
  2 h spatid*
  Pris 250:-

l* För att ni ska få bästa möjliga spaupplevelse har vi delat upp dagen i olika spatider. Ni tilldelas er spatid efter bokning.

Tider: 13-15, 15-17, 17-19, 19-21.
Avresedag: 7-9 , 9-11 och 11-13.

 

Kan vi ta med oss våra barn på spa?
Du hittar all info vad som gäller för barn på spa här:

 

Gym & träning
Vi har ett gott utrustat gym & flera energigivande träningspass som ingår för dig som bor på hotellet, samt för dig som är här på dags- eller kvällsspa. Åldersgräns 16 år.
Måndag – söndag 06.00 – 22.00

När vårt spa är stängt använd entrén på vån 4.
Är du intresserad av att testa på vår utmanande hinderbana? Du hittar all info om den här.

 

Parkering
Vi har fri parkering till våra gäster, med reservation för fullbelagt, då vi hänvisar till närliggande parkeringar.

 

Sugen på promenad?
Vi har kartor på närmsta promenadstig i receptionen.

 

Besöka oss med båt?
Du hittar all info om vår gästhamn här.

 

Kan jag ta med min hund till hotellet?

Vi har utvalda hundrum för våra fyrbenta vänner. För allas trevnad har vi dock några förhållningsregler. Meddela alltid innan ankomst att du har med din hund, hunden får inte vistas i våra restauranger eller på spa, hunden får inte heller lämnas ensam vid entrén. Under vissa tider är det hårt tryck på våra rum, därför kan vi inte garantera tidig eller sen utcheckning vid vistelse i hundrum. Kontakta hotellet innan du genomför en rumsbokning via hemsidan eller för att säkra att det finns rum tillgängliga specifikt för hund. Tillägget för att ta med hund på rummet är 250 kr/natt.

 

Glömde du kvar något på rummet?
Vår husfru tar hand om alla saker som glömts kvar på hotellet. Om du tror att du har glömt något på hotellet, ring eller mejla oss vad det är du har glömt med utförlig beskrivning såsom storlek/färg/märke, vilket datum du glömt det och ev. rumsnummer. Mejla till husfru@stenungsbaden.se eller ring oss på tel. 0303-72 68 00 så hjälper vi dig vidare.

Med reservation för eventuella ändringar.

Bokning & bekräftelse
En bokning är bindande från och med att du mottar ett bokningsnummer eller någon annan form av bokningsbekräftelse. Bekräftelsen skickas elektroniskt via bokningssystemet och/eller via e-post. När du bokar ombeds du att uppge namn, adress, datum för ankomst och avresa, samt betalningssätt. Det finns olika regler och villkor för olika paket och erbjudande, läs noga igenom vilka av-och ombokningsvillkor som gäller innan du bokar. För att boka ett rum måste du vara över 18 år. För boende som är yngre än 18 år krävs det att förälder, målsman eller annan vuxen ansvarig person över 18 år bor på hotellet samtidigt (behöver ej bo på samma rum). Om du bokar rum åt någon som är under 18 år, hålls du ansvarig för den underårige, oavsett om du själv bor i rummet eller inte. På grund av säkerhetsskäl tillåter vi endast att våra anställda och incheckade gäster har tillgång till hotellrum och andra bokade lokaler/rum.

 

Avbokning & betalning
Avbokningsvillkor kan variera beroende på vilken typ av bokning du gör. Ta del av de exakta villkoren på din bokningsbekräftelse. När du bokar boende via vår hemsida framgår det i informationstexten vilka betal-och avbokningvillkor som gäller.

 

Kan jag betala via faktura?
Nordic Choice Hotels har en minimigräns på 5000 SEK för fakturering. Undantag kan förekomma för specifika företagsavtal. Avgifter kan tillkomma. Det är ej möjligt att betala via faktura som privatperson.

 


 

Här har vi sammanställt tips för att du ska hitta rätt dag för att få den optimala upplevelsen hos oss. Vad föredrar du? Vardaglyx, myshelg eller partyhelg?
På Stenungsbaden kan vi det här med hålligång. Men vi förstår också värdet av att återhämta sig. Därför kör vi på något vi kallar Stök/Life-balance. Det betyder att vi har fest den sista helgen i månaden och tar det lugnare de övriga tre. För att kunna älska livet behöver man ju lite av varje. Eller hur? Välkommen till Stenungsbaden Yacht Club, vi ser fram emot att ta hand om dig.

 

MYSIGA VARDAGAR & LUGNA HELGER 
Koppla av hos oss och sätt guldkant på tillvaron vardag som helg och njut av en skön och avspänd upplevelse. Varför inte ta med kärleken och testa vårt spapaket och njut av lugnet. På ”sköna hotellet” är det härlig stämning i en sofistikerad miljö där du kan gotta dig med ett glas välsmakande bubbel eller varför inte en söt eller syrlig cocktail? Hos oss kan du äta en bit riktigt god mat för att avsluta med att bara vara. Ta med dig några kompisar, din livslånga kärlek, eller varför inte en nybliven förälskelse eller en första pirr-i-magen-dejt? Öppet fram till 00.00 både fredag och lördag. Fri entré, åldersgräns 21 år.

 • Skön stämning
 • Softa spellistor
 • Goda drinkar
 • Mys & öppna brasor
 • Kärlek & puss-å-kram

PARTY – SISTA HELGEN I MÅNADEN – INSTÄLLT TILLSVIDARE
Sista helgen varje månad släpper vi loss lite mer, med partymusik, dans och skruvar upp tempot med stilfullt kalasande. Varför inte testa partykänslan till max med disco och DJ tillsammans med några kompisar. Öppet fram till 02.00 både fredag och lördag. Entré, 150 kr, åldersgräns 21 år.
Ses på dansgolvet!

 • Partymusik
 • Party
 • Dans
 • Goda drinkar
 • Kompisgäng

 

KÄRLEKSINFORMATION
Vi ligger precis vid havet och hos oss kan du ta ett dopp i havet, oavsett årstid. Är det kallt ute finns det alltid en värmande bastu till hands.

Åldersgräns på spa 16 år. Barn är välkomna under vissa lov, läs mer om barn på spa.

Vi ser fram emot att ses!