HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Bokning och bekräftelse villkor

Bokning & bekräftelse
En bokning är bindande från och med att du mottar ett bokningsnummer eller någon annan form av bokningsbekräftelse. Bekräftelsen skickas elektroniskt via bokningssystemet och/eller via e-post. När du bokar ombeds du att uppge namn, adress, datum för ankomst och avresa, samt betalningssätt. Det finns olika regler och villkor för olika paket och erbjudande, läs noga igenom vilka av-och ombokningsvillkor som gäller innan du bokar. För att bo eller boka rum hos oss måste du vara 18 år fyllda. På grund av säkerhetsskäl tillåter vi endast att våra anställda och incheckade gäster har tillgång till hotellrum och andra bokade lokaler/rum.

Om-, avbokning & betalning
Avbokningsvillkor kan variera beroende på vilken typ av bokning du gör. Ta del av de exakta villkoren på din bokningsbekräftelse. När du bokar boende via vår hemsida framgår det i informationstexten vilka betal-och avbokningvillkor som gäller.

Av- och ombokning
Vi på Stenungsbaden erbjuder alla som bokar de flesta av våra paket möjlighet till fri ombokning vid ett tillfälle innan ankomst. Då kan du, om du vill, byta datum fram till 7 dagar innan ankomst.

  • De flesta av våra paket och kampanjer har kostnadsfri ombokning fram till 7 dagar innan ankomst.
  • Vid tillägg av ett avbeställningsskydd (345:-/rum) har du möjligheten att omboka eller avboka din vistelse kostnadsfritt fram till 24 h innan ankomst (exklusive kostnaden för avbeställningsskyddet).
  • Av- och ombokning senare än detta debiteras 100 %.
  • Av- och ombokningsvillkoren står angivna i din bekräftelse.

Med avbeställningsskydd (345 SEK/rum):
Kostnadsfri ombokning samt avbokning till 24 h innan ankomst (exklusive kostnaden för avbeställningsskyddet)..

Utan avbeställningsskydd:
Kostnadsfri ombokning fram till 7 dagar före ankomst (ej avbokning)

Önskar du göra en av- eller ombokning, vänligen följ stegen nedan:

  • Har du bokat direkt via vår hemsida? Du kan då omboka ditt rum på stenungsbaden.se, under Boka-fliken, klicka på Mina sidor, ange bokningsnumret som du fick vid bokningstillfället.
  • Har du köpt ett avbokningsskydd och vill om.-, eller avboka vänligen kontakta oss vid önskemål om ändring av bokning.
  • Har bokningen gjort direkt via oss på mail eller telefon? Kontakta oss för om- eller avbokning på reservation@stenungsbaden,se .se eller 0303-72 68 29 minst 7 dagar innan ankomst. Vänligen ha ditt bokningsnummer tillgängligt.
  • Har du gjort din bokning via en externt bokningsbolag eller samarbetspartner? Då måste avbokning samt eventuella ändringar gå via dem.

Kan jag betala via faktura?
Stenungsbaden Yacht Club har en minimigräns på 5000 SEK för fakturering. Undantag kan förekomma för specifika företagsavtal. Avgifter kan tillkomma. Det är ej möjligt att betala via faktura som privatperson.


 

Allmänna villkor

Här nedan kan du läsa våra allmänna villkor. Villkoren gäller alla bokningar hos oss, inklusive bokningar via vår webbplats, eller om den görs genom tredje part. Har du frågor ber vi dig kontakta kundservice, antingen via e-post reservation@stenungsbaden, eller 0303-72 68 29.

1. Beställning
Antal personer, pris, logi samt övriga produkter och tjänster som ska levereras av hotellet framgår av bekräftelsen som gästen mottar efter beställning.

2. Prisavtalets giltighet
De avtalade priserna är bindande för bägge parter men hotellet förbehåller sig dock rätten att justera priserna som följd av ändrade kostnader vid ökade skatter och avgifter eller andra förhållanden utanför hotellets kontroll.

3. Ändring och avbeställning
Vilka bokningsregler som gäller för din bokning beror på vilken typ av bokning du har gjort. Kontrollera alltid vilka regler som gäller för din bokning. Dessa visas på din bokningsbekräftelse. Här kan du läsa mer om de olika reglerna för avbokning:

3.1 Avtalsbokningar
För beställningar som görs av kunder med ett avtal med Stenungsbaden Yacht Club/Nordic Choice Hotels gäller beställnings-/avbeställningsreglerna som anges i kontraktet.

3.2 18-årsgräns
För gäster som inte reser med föräldrar har vi en 18-årsgräns. Hotellet förbehåller sig rätten att häva bokningen om giltig legitimation inte kan uppvisas.

3.3 Bokning med bonuspoäng
Uttag av bonuspoäng förutsätter medlemskap i Nordic Choice Club och att det finns tillräckligt med giltiga bonuspoäng på medlemskontot för att täcka poängkostnaden för hela vistelsen. För avbeställningar inom ordinarie avbeställningstid kan den utnyttjade bonuspoängen återföras, förutsatt att bonuspoängen inte har förfallit.

3.4 Kommersiell verksamhet
Kommersiell verksamhet i samband med vistelsen ska avtalas med hotellet.

 

4. Betalning

4.1 Kortbetalning
Stenungsbaden Yacht Club accepterar betalning från följande kreditkortsföretag: Visa, American Express, MasterCard, Diners och Eurocard. För beställning via vår webbplats accepterar vi Visa, American Express, MasterCard och Diners.

5. In- och utcheckningstider

Beställda hotellrum garanteras att vara klar för incheckning från kl. 15.00 på ankomstdagen. Utcheckning kl. 11.00 på avresedagen.

6. Ansvar för skada

Gästen, eller den som står som garant för rummet ansvarar för skador som uppstår som följd av oaktsamhet eller oförsvarligt uppträdande av gästen. Vi påminner om att alla Nordic Choice Hotels är rökfria. Vid överträdelse kommer hotellet att kräva ersättning för extra tvätt av rummet. Denna ersättning uppgår till 1 500 NOK och kommer att debiteras från sluträkning till gästen som står som ansvarig för rummet.

7. Force majeure

Händelser utanför avtalsparternas kontroll – exempelvis strejk, lockout, brand etc. som gör det omöjligt att uppfylla förpliktelserna i detta avtal – ger rätt till att häva avtalet utan ersättningsansvar.

8. Domstol

Alla tvister som kan uppstå mellan parterna i detta avtal (gästen och hotellet) ska behandlas enligt svensk lagstiftning. Om tvisten inte kan lösas i godo ska hotellets jurisdiktion gälla, med undantag för obligatoriska regler i konsumentavtal.

 

Integritetspolicy