SV / EN
Back to All Events

Prestation i världsklass - Tema: Personlig utveckling

Prestation i världsklass - eventet för organisation och elever i Stenungsund med omnejd
Sen 2012 har 72 elever från Nösnäsgymansiet i Stenungsund fått dela på 216 000 kr i stipendier för sina fantastiska prestationer som bästa kompis, bästa driv och bästa studieresultat. Det har förändrat deras liv. Att du kommer den 29 februari 2016 kanske inte förändrar ditt (det är såklart upp till dig), men vi lovar föreläsningar i världsklass, och du bidrar till att belöna ytterligare 27 elever. Det kan vara den lilla skillnaden som förändrar deras liv.

13.15 - 14.00: Annika Karlsson - Skapa välfungerande team
Annika Karlsson tog studenten från Nösnäsgymnasiet 1994 och har varit en inspiratör och innovatör inom området hälsa och friskvård i över femton år. 1999 startade hon initiativet Satsa Friskt som framgångsrikt förde in hälsofrämjande arbete i Stenungssunds kommuns verksamhets vardag. Annika beskrivs som en eldsjäl som förändrar människors liv och vardag. 29 februari träffar du henne när hon föreläsar om att skapa välfungerande team där varje individ kan blomma. En blandning av teori och praktiska verktyg.

14.00 - 14.30: Adrian Bjurefalk - Lär dig motivera dina studier
Adrian Bjurefalk tog studentern från Nösnäsgymnasiet 2015 och är ett fantastiskt bevis på att Prestation i världsklass förändrar liv. 2013 satt han i publiken för elevernas föreläsning och efter den beslutade han att studera hårdare än han någonsin gjort tidigare för att nå sin dröm. Han nådde fram. Möt Adrian som berättar om hur man som förälder kan påverka sina barn för att bli mer studiemotiverade.

15.00 - 15.45: Niklas Modig - Lean on Yourself
Niklas Modig tog studenten från Nösnäsgymansiet 1997. Erfarenheterna som utbytesstudent tog honom till Handelshögskolan i Stockholm och sen tillbaka till Japan för att som första västerlänning studera Toyota från insidan. Hans bok på ämnet Detta är Lean har översatts till 15 språk och sålt i uppemot 200 000 exemplar. Niklas sanna passion är undervisning och 2015 utsågs han till Årets lärare på Handels. Han har länge jobbat med hur lärdommarna från Lean kan appliceras i våra dagliga liv. Den 29 februari föreläser han om Lean On Yoyrself där han berättar hur man kan applicera lean på sig själv för att skapa lärande, balans och mening i livet.

15.45 - 16.30: Erik Modig - Hur man inspirerar som talare
Erik Modig tog studenter från Nösnäsgymnasiet 2000. Ett brinnande intresse för konst ledde till att han varvade studier vid Handelshögskolan i Stockholm med olika konstprojekt. 15 år senare delar han fortfarande sin tid mellan ateljén och sin forskning. 2015 blev Erik utsedd till både supertalang av tidningen Veckans Affärer och superkommuniktör av Resumé för sin forskning på hur kommunikation påverkar oss. Den 29 februari delar han med sig av material från sitt kommande bokprojekt - hur man blir en bra talare. Lär dig inspirerar på jobbet såväl som under bröllopstalet.

Pris 600 kr inkl fika. Läs mer om Prestation i världsklass här >>

Köp biljett >>

Earlier Event: February 20
Date & DJ Dala 20/2