HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Snowman takeover | Deep Ocean Nightclub | 27 APRIL

Välkommen till Deep Ocean Nightclub

Gör dig redo för en favorit i repris när Snowman Agency förvandlar Stenungsbaden till den sensationella nattklubben Deep Ocean. Det blir en kväll full av energi, dans och massa skratt!

Tänk dig följande: Du kliver in genom dörrarna och blir transporterad till en undervattensvärld där havets mysterier pulserar i livliga färger och former. Enorma uppblåsbara figurer av havets varelser som bläckfiskar, sjöhästar, maneter och sköldpaddor överallt, vilket skapar en upplevelse som inte är något annat än magisk.

Men det är bara början. Vi har konfetti som regnar ner och rökmaskiner som sprutar ut dimma. Vi kommer också ha två dansgolv och två DJ:s, Niklas Feldt och Axel Lysell som spelar de bästa låtarna hela natten lång. Varje ögonblick på Deep Ocean Nattklubb är en hyllning till livet, äventyret och ren glädje.

Oavsett om du dansar natten lång på våra två dansgolv, minglar med andra äventyrslystna eller helt enkelt njuter av den livliga stämningen, är en sak säker – det här är en upplevelse du kommer att bära med dig.

Så vad väntar du på? Gå med oss när vi dyker djupt in i havets hjärta och upptäcker en värld av oändliga möjligheter på Deep Ocean Nightclub.

 

Om du bokar ett av våra paket så ingår inträde till nattklubben.

Köp biljett här