SV / EN
Back to All Events

PARTYFREDAG - SISTA HELGEN I MÅNADEN

Partyhelg sista helgen i månaden

🎶    partymusik
💃    dans

🎉      party
🍸      goda drinkar

😍      kompisgäng

Sista helgen varje månad släpper vi loss lite mer, med partymusik, dans och skruvar upp tempot. Ta med dig några kompisar, din livslånga kärlek, eller varför inte en nybliven förälskelse eller en första pirr-i-magen-dejt? 😍 Varför inte testa partykänslan till max med disko och DJ tillsammans med några kompisar. Vid pianot lisa Ljungberg. Därefter tar kvällens dj över underhållningen.

Andre Wendt underhåller med skön musik och en bred reportrar. Han har under flera år underhållit många gäster på flertalet hotell runt om i Sverige såsom Clarion Hotel Post, Marstrands Havshotell , Sälens Högfjällshotell m .m. Musik från Taube till Avicii.

DJ Altego fixar härlig stämning när han spelar de senaste partylåtarna i Lounge. Han hade sin första officiella klubbspelning på Sensation White Pre-Party som var i Oslo i början på 2011. Spelningen gav blodad tand och födde en hungrig DJ som levererar spelning efter spelning med både hjärta och själ!  Under 2011, som var ett väldigt utvecklande år för honom, så gick Altégo från att vara en sovrums-DJ till att ha leverarat på ett flertal klubbar och events runtom i både Norge och Sverige. Han har sedan dess blivit ganska världsvan och besökt klubbar som: Opium-Barcelona, Vibe-Rom, Pacha-London, Liget-Budapest, Club Escape-Amsterdam, Space-Florens m.m. Genom sin dedikerade kärlek till musiken och framförallt sin publik så gör han allt för att stämningen på dansgolvet ska vara på topp genom att både bjuda på sig själv och sprida glädje och energi genom musiken. Han älskar det han gör och är den enda DJ:en i världen som har vevat sin axel ur led under en spelning, dragit tillbaka den och fortsatt leverera som inget hade hänt.

Via sättet han trollbinder sitt dansgolv så utlovar vi en upplevelse med mycket glädje, allsång och klackarna i taket.

 

Öppet till kl 02. Entré 150 kr inkl garderob, åldersgräns 21 år.

Vi ser fram emot att ses.
 

Andre Wendt 2.jpg
Andre Wendt.jpg
ALTEGO2.png