SV / EN
Back to All Events

OCR GOLDEN TROPHY STENUNGSUND

  • STENUNGSBADEN Södra Stenungsön Stenungsund, Västra Götalands län, 444 48 Sweden (map)
Vattengraven två.jpg

Lördagen den 24 mars 2018 går startskottet för OCR Golden Trophy 2018 på Stenungsbaden i Stenungsund. Första start kl 10.00 för elitgruppen och den sista gruppen startar kl 14.30. 

BANAN
Med "Bara 5 km" och 100 hinder är detta kanske till Sveriges i särklass största och tuffaste hinderbanetävling. Inget tid för återhämtning, ingen tid för vila, inga straffrundor, bara en brutal mängd hinder för dig att övervinna. Detta är med andra ord ingen tekniskt svår hinderbana som kräver lång specialträning. Den är jobbig, tung och tuff men som alla militära hinderbanor - fantastiskt rolig där du hela tiden ställs inför nya utmaningar utan att hinna vila utan full fart framåt är det som gäller. Dessutom är våra instruktörer strategiskt utplacerade längs banan, allt för att du inte skall få en lugn stund (eller för en hjälpande hand). Detta är en hinderbanetävling By Military Fitness Sweden™.

ÅSKÅDARE
Ett bra ställe att följa tävlingen är vid start och mål på Stenungsbaden. Badplatsen Hawaii är också en utmärkt åskådarplats. Kom och heja fram de duktiga deltagarna. Välkommen!

OCR Golden Trophy 2018
OCR Golden Trophy 2018 består av tre race. Nytt för 2018 är bland annat nya riggar, nya hinder, åldersklasser i race-klassen, tävlingar på nya spännande platser på västkusten samt att namnen på tävlingarna uniformeras för att förtydliga att de ingår i OCR Golden Trophy.

 

Earlier Event: March 23
KONSTVANDRING I BOHUSLÄN
Later Event: March 24
STRANDVERKET KONSTHALL, MARSTRAND