HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Restaurang nära Göteborg

- meny efter vad årstiderna har att erbjuda

MATFILOSOFI

I Stenungsbadens meny har vi fokuserat på det klassiska mathantverket. Att laga mat från grunden och med hjärtat. Därför har vi skapat en mix av klassisk västsvensk sjömat som gifter sig med de goda franska såserna. Lägg därtill minimalism inspirerad av det sydeuropeiska köket, så bjuds du på något som både är enkelt och komplext . Vi har inte fokuserat på innovation. Vårt fokus har varit de goda smakerna rakt igenom. Detta är en meny som vi själva både vill äta och laga. Alla dagar i veckan. Det är helt enkelt mat som smakar fantastiskt gott, och som vi ser fram emot att laga till dig.

 

Öppettider   Boka bord  A la carte-meny Jul

 

Skaldjur!

smak av havet

250 g räkor
250 g kräftor
½ krabba
3 ostron
egenslagen aioli, hembakat bröd
& svensk hårdost

Förbeställs 3 dagar innan.

Läs mer 

Boka bord

Ekologisk frukostbuffé

en bra start på dagen

Utbud med fairtrade-märkt kaffe. Särskilt stolta är vi över vår hemgjorda Skagenröra, müsli, gyllenrostade nötter, sylt och yoghurt. Hos oss finns alltid laktos- och glutenfria alternativ.

Pris 145 kr. Barn 7-12 år 120 kr och barn 2-6 år 65 kr.  Frukost ingår i rumspriset.

Boka bord

Afternoon tea

Fira in helgen med Afternoon Tea. Härliga bakverk, smörgåstårta och praliner dukas upp kl. 16-18. Pris 255:- med ett glas champagne 420:-. Passa på att kombinera med en skön spakväll för 279:- för den perfekta upplevelsen.


Boka bord Boka Spaspecial

Julbord vid havet!

Vårt julbord serveras mellan den 22 november och 15 december. Du kan räkna med härlig julstämning, musik och bohuslänskt julbord.

Läs mer Boka här

bröllop - upplevelser - aktiviteter

Bröllop, fest och mingelparty

Drömmer du om ett bröllop på klipporna, att ordna ett elegant coctailparty eller fira att du fyller jämnt? Hos oss finns massor av möjligheter!

Förfrågan

Startender a’la Tom Cruise

Lär dig blanda imponerande drinkar samtidigt som du utför häftiga tricks att styla med. Vår bartender guidar dig och ditt sällskap genom olika blandningstekniker.

Läs mer

Romprovning

Sockerrörsdrycken från Karibien tar dig med på en upplevelse med fantastiska doftdimensioner. Ni får lära er om rommens historia, hur den tillverkas och får smaka dess ljuvliga smaker.

Läs mer

Matlagningsaktivitet

i Villa JC Stevens

En ”get together” aktivitet där ni får lära känna varandra på ett nytt sätt. Ska ni laga mat för att det är skoj, eller utmana och tävla mot varandra om vem som lagar bäst mat?. Ni blir ledda av en kock och matlagningen tar ca 2 timmar. Grupper mellan 4-12 personer passar bäst.

Läs mer

Kontakta oss

Stenungsbaden är kontantfritt - och tar endast emot kort

Det går fortsatt bra att betala med kort eller med den mobila tjänsten Swish och vi hoppas kunna erbjuda digitala betalningsalternativ framöver. Företagskunder kan som tidigare välja att betala via faktura. Att skippa kontanter är ett beslut som vuxit fram för att göra våra medarbetares arbetsmiljö tryggare.

 

Havsnära läge  – restaurang på västkusten  i bohuslän

Ingenstans smakar mat så gott som vid havet . Smaklökarna öppnar sig på vid gavel, suget i magen är förvånansvärt starkt och vågornas lugna rörelser smittar av sig. Efter en dag till sjöss brukar man kunna äta betydligt mer än efter en dag på kontorsstolen.  Vår restaurang Captains Table är både sportig och stilfull med en härlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet. En perfekt belägen restaurang på västkusten i Bohuslän. Här erbjuder vi frukost, lunch, trerätters middag och a’la carte. Här har helt vanliga livsnjutare mötts och minglat sedan starten 1963. Restaurang Kookaburra är vår sommarrestaurang. Tänk Bohuslän, båthus och glada skratt – precis vid vattnet. Restaurangen ligger precis vid vattnet och har en härlig utsikt över salta Hakefjorden. Och den kan användas som festvåning eller konferenslokal året om.