HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Weekend Vibes

Vad är bättre än en god drink i vår bar? En god drink i vår bar med bra musik, såklart! Missa inte våra fredagar och lördagar på Stenungsbaden där vi kör livemusik i Loungen hela kvällen. Perfekt för dig som vill förlänga fredagens AW-häng eller dig som vill glida in i natten efter en heldag i spat. Våra bartenders står redo att överraska dig eller skaka ihop en klassiker.

TID

Kl. 22:00–00:00

MARTIN THULIN Fredag 3 februari

Denna fredagen välkomnar vi Martin Thulin. Med ett sound som skriker retro så tar Martin med lyssnarna på en resa tillbaks i tiden, långt innan autotune och överproduktion nästlat sig in i musikvärlden.

CAJSA FRANGQUIST Lördag 4 februari

Denna lördagen välkomnar vi Cajsa Frangquist, lägg det namnet på minnet. Enligt Björn Carlsson är hon en kommande världsstjärna. Spelar mestadels eget material i genren soul. Hon har bland annat uppträtt på Nobelfesterns efterfest 2019 och är fyrfaldig finalist i P4 Nästa.

Foto: Amanda Andersson

TID
Kl. 22:00–00:00

VALENTINE SPECIAL - HANNA BOQUIST & RICHARD HAUER Tisdag 14 februari

Denna alla hjärtans dag har vi ett kärt återseende och får välkomna duon Hanna Boquist & Richard Hauer. En duo som levererar en underbar känsla och upplevelse varje spelning.

TID
Kl. 20:30–22:30

ANDERS & TERJE 17 - 18 februari

Denna helgen välkomnar vi Anders & Terje. En duo som sätter känsla och uttrycket i centrum. Med över 30 års erfarenhet i branschen och stor nyfikenhet tar de sig an alla typer av uppdrag och genrer. Några favoriter är Mumford & Sons, Avicii & AC/DC

TID
Kl. 22:00–00:00