HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Påskpaket med dubbla spatider

Välkommen till en oas av avkoppling och välbefinnande vid Stenungsbaden Yacht Club! Ge dig själv den ultimata minisemestern vid västkustens pärla och upplev vårt exklusiva påskpaket som tar dig med på en resa av ren njutning och avkoppling. Sätt guldkant på vistelsen och lägg till en sittning på vår storslagna påskbrunch. 

 

I påskPAKETET INGÅR

 • En övernattning
 • Frukost
 • 4 h entré till spa
 • Tillträde till gym och träningspass
 • Lån av badrock och tofflor
 • Trerätters middag

 

Ditt påskpaket inkluderar en övernattning i vita, krispiga lakan. Koppla av och känn den friska havsbrisen svepa tillsammans med en magnifik utsikt över Hakefjorden i vårt varma spa. Njut av en 3-rätters påskmiddag i vår restaurang, där varje tugga är en kärlekshistoria mellan den svenska västkusten och den amerikanska östkusten. Ta en sväng förbi baren, en perfekt mötesplats innan påskmiddagen. Välj mellan allt från klassiska påskdrinkar till goda bubblor, eller låt vår bartender överraska dig.

Dubbla spatider på sammanlagt 4 timmar låter dig utforska vårt spa i din egen takt. Njut av vår wellnesspool, välgörande behandlingar, mys i jacuzzin eller unna kroppen ett rejält träningspass. Doppa tårna i det salta vattnet eller njut av den imponerande utsikten från vår varma havsbastu.

Med möjligheten att lägga till vår storslagna påskbrunch för endast 295 kr, får du även en härlig påskhöjdpunkt att se fram emot under din vistelse.

Vi serverar påskbrunch skärtorsdagen, långfredagen & på påskafton!

Sakta ner tempot, låt oss ta hand om resten, och upplev påskavkoppling när den är som bäst med vårt exklusiva påskpaket på Stenungsbaden Yacht Club. Boka nu och ge dig själv och dina nära en minisemester fylld med skratt, ny energi och total påskavkoppling. Välkommen till vår plats vid havet!

 

                 

 

 

Paketet har 13 års åldersgräns

 

Boka här Händer hos oss påskbrunch

 

* För att ni ska få bästa möjliga spaupplevelse har vi delat upp dagen i olika spatider om 2 timmar. Vänligen välj den tiden ni önskar i steg 3 av 4 av bokningsprocessen. Välj max ett alternativ.

Vid eventuella frågor vänligen maila oss: bluewater@stenungsbaden.se

** För att ni ska få bästa möjliga middagsupplevelse har vi delat upp kvällen i olika tider. Ni tilldelas alltså er middagstid efter bokning.

DATUM:

 

BRA ATT VETA:

 • Reser ni med barn? Notera att barnens mat och spaentré inte ingår i paketet, men det går att köpa till. Barn under 2 år sover däremot gratis i föräldrars säng.
  Följ denna länk för mer information om vad som gäller för barn på spa hos oss.
 • Se vår kalender för ytterligare information.
 • Under bra att veta finns mer information att läsa innan ankomst.
Boka nu