HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Middagspaket

Middagspaket

Boka vårt middagspaket och njut av livet och lugnet, dessutom kan ni ta en promenad bland klippor och hav eller ta ett dopp i det blå. Om ni däremot vill utforska våra omgivningar har öarna och Stenungsund massor att erbjuda. Hotellet ligger på Stenungsön, härligt läge med utsikt över Hakefjorden och även över det salta havet. Du bor bekvämt i ett av våra hotellrum, avnjuter en välkomponerad trerätters middag i restaurangen och därefter kan ni koppla av i en skön fåtölj i Stateroom. Passa på och beställ en cool cocktail av en av våra prisbelönta bartenders eller rom ur vårt breda romsortiment. Utvilade efter en god natts sömn fyller ni på med ny energi med vår underbara frukostbuffé.

I paketet ingår

BRA ATT VETA:

 

  • För att ni ska få bästa möjliga middagsupplevelse har vi även delat upp kvällen i olika tider. Även här tilldelas er middagstid efter bokning.
  • Spa ingår ej i priset men kan köpas som ett tillval. Hos oss är dagen uppdelad i olika spatider om 2 h, för att ge dig den bästa möjliga spaupplevelsen.
  • Om ni reser med barn så tillkommer barnens måltider. Följ denna länk för mer information om vad som gäller för barn på spa hos oss.
  • Se vår kalender för mer information.

 

 

Boka här Upplev Bohuslän Bra att veta

 

 

VÅR MATFILOSOFI

I Stenungsbadens mat tänk fokuserar vi på det klassiska mathantverket. Att laga mat från grunden och med hjärtat. Därför har vi har skapat en mix av klassisk västsvensk sjömat som gifter sig med de goda franska såserna. Addera till detta minimalism inspirerad av det sydeuropeiska köket, så bjuds du på något som både är enkelt och komplext på samma gång. Vi har inte fokuserat på innovation. Vårt fokus har varit de goda smakerna rakt igenom. En meny som vi själva både vill äta och laga. Varje dag i veckan. Det är helt enkelt mat som smakar fantastiskt gott, och som vi ser fram emot att laga till dig!

BETALNINGSVILLKOR

* Betalning, av- och ombokningsregler

  • Med avbeställningsskydd (345 SEK/rum):
    Kostnadsfri ombokning samt avbokning till 24 h innan ankomst (exklusive kostnaden för avbeställningsförsäkringen).
  • Utan avbeställningsskydd:
    Kostnadsfri ombokning fram till 7 dagar före ankomst (ej avbokning)