SV / EN

För de som behöver mycket plats - men inte slår sig för bröstet

50-150 personer samt 150+ - låt oss ta hand om er!

När du bokar konferenspaket för en så stor grupp som mellan 80 och 400 personer är det mycket som ska löpa smidigt. Vi har stor vana att ta hand om större sällskap. 

Hos oss träffas ni bäst i de väl tilltagna ytorna i M/S Gripsholm och M/S Kungsholm är våra mest storslagna konferenslokaler. Egentligen är det inte en, utan tre magnifika salar. Respektive lokal kan lätt slås ihop till en. Här kan upp till 400 resp 310 personer konferera i biosittning. Utanför fönstren ligger Hakefjorden och glittrar och erbjuder en magisk vy att vila ögonen på. Vill ni sitta helt avskilt rekommenderar vi Båthuset Kookaburra som ligger på bryggkanten och där ni får ett hus alldeles för er själva.

Hos oss kan du känna dig trygg med att allt flyter. Vi tar hand om även de allra minsta detaljerna, så att du lugnt kan luta dig tillbaka och vara en del av ert lyckade möte. Det kan också vara bra att veta att vi har plats för många, många övernattande gäster. Det gör ju också kvällen trevligare, när man vet att man kan slappna av och inte piggna till förrän till frukosten dagen efter.

På kvällen lutar ni er tillbaka i stilsäkert sportiga restaurangen Captains Table för en kolgrillad högrevsburgare, crab cakes eller en klassisk räksmörgås. Efter middagen sjunker den som vill ner i en skön fåtölj i State Room, baren som kan skryta med ett brett romsortiment. Räkna med ljusa och storslagna konferensrum med rejält tilltagna ytor. Här finns Bose-högtalare och annan sprillans ny teknik, liksom allt annat som mötet kräver. Flera av lokalerna är möjliga att slå ihop för att skapa en enda stor sal med plats för riktigt många. Varmt välkomna till oss.

lokaler

Här hittar ni mer information om våra mötesrum. 

KONFERENS large, UPP TILL 150 PERSONER

  • Gripsholm 1
  • Gripsholm 1+2
  • Gripsholm 2+3
  • Kungsholm 1+2
  • Kungsholm 2+3
  • Kookaburra  

 

KONFERENS X-LARGE, 150+

  • Gripsholm 1+2+3
  • Kungsholm 1+2+3
  • Gripsholm 1+2  

FRÅGOR

Maila eller ring oss på +46 (0)303-72 68 20. Våra duktiga konferenssäljare är på plats alla vardagar 08:00–17:00.

BOKA

Här bokar du enkelt både rum och lokal för din konferens eller möte, samt måltider enligt önskemål. Vänligen fyll i dina önskemålet genom att klicka på förfrågan så återkommer vi till dig snarast. Har du några frågor och funderingar, kontakta oss så hjälper vi dig gärna. Vid bokningar tillämpas Visitas bokningsvillkor för konferenser.