SV / EN

fritt fram att bokA ONLINE!

Nu har vi glada nyheter för dig som vill boka möteslokaler snabbt och smidigt. Om du letar efter en lokal för upp till 30 personer kan du nu bara smita in på vår onlinebokning. Du ser själv vilka lokaler som är lediga och vilken kapacitet de har. Resten är bara ett klick bort. Betalning sker direkt eller med faktura, du får bekräftelse direkt på mejl och kan när som helst komplettera din bokning med speciella önskemål. 

Stenungsbaden ligger en dryg halvtimme från Göteborg, men på en alldeles avskild plats med utsikt över Hakefjorden. Här bor ni bara några steg från både havsnära och pulshöjande aktiviteter och ett avkopplande spa.

Vi ser fram emot att ha dig och ditt team som gäster hos oss. Kontakta oss gärna om du har några frågor, eller om du inte hittar det du letar efter. Maila här eller ring +46 (0)303-72 68 20. Vid bokningar tillämpas Visitas bokningsvillkor för konferenser.

 • 10% rabatt
 • För mindre grupper
 • Enkelt och lätt att boka
 • Bokningen tar endast några minuter.
 • Enkel betalning, välj själv kort eller faktura
 • Möjlighet att välja dagmöte eller möte med övernattning

 

Låt oss ta hand om er!

När du kommer till oss på konferens kan du räkna med en massa saker. Som att luften är klar och hög och att havet är ständigt närvarande. Och att du när som helst kan sträcka ut dig i någon av de vilsamma däckstolarna runt utomhusjacuzzin. Men du kan också räkna med ett rågat mått av kärlek och positiv energi från alla oss som arbetar här. Allmänna villkor för avbokning och betalning vid bokning på Stenungsbaden. Läs här >>

15Stenungsbaden393.jpg

för det mindre sällskapet

När ni kommer till oss med ett sällskap på upp till 15 personer kan vi erbjuda både stor valfrihet och skräddarsydda aktiviteter. Tala om för oss vad ni har för önskemål så ska vi göra allt för att båda möta det, och försöka överträffa era förväntningar. 

mellankonferens

för den mellanstora gruppen

Om ni är ett sällskap på mellan 16 och 80 personer har du kommit helt rätt. Vi hjälper dig med planeringen och tar hand om alla detaljer från det att ni anländer tills ni lämnar oss. Vårt jobb är att se till att ert möte blir över-förväntan-lyckat. 

storakonferensen

för er som behöver mycket plats

När du bokar konferenspaket för en så stor grupp som mellan 80 och 400 personer är det mycket som ska löpa smidigt. Vi har stor vana att ta hand om större sällskap. Utanför fönstren ligger Hakefjorden och glittrar och erbjuder en magisk vy att vila ögonen på. 

Aktiviteter

Ganska snart möts du även av alla de möjligheter som finns när det kommer till uppiggande, våghalsiga, utvecklande eller avkopplande aktiviteter. Vill ni åka ribbåt, njuta av skaldjursbuffé i en egen sjöbod eller utmana varandra i en hinderbana? Eller vill ni hellre koppla av i vårt elegant avslappnade spa och ha en gemensam romprovning på kvällskvisten? Inga problem! För egen del är vårt största fokus att finnas här för dig, under alla dygnets timmar.

Bohuslan 29 - Foto Asa Dahlgren (1).jpg

hav

Allt som vi valt att syssla med ovanpå vattenytan är en viktig del av vårt dna. Vill ni utmana varandra i en regatta, åka på en hisnande RIB-tur eller köra vattenskoter? Eller längtar ni efter stillsamheten i att testa balansen med stand-up-paddling? Hos oss är det mesta möjligt. 

land

Allt fler inser vikten av rörelse i ett stillasittande vardagsliv. Här är vi väl förberedda när midjemått ska trimmas, triceps stramas upp och ny energi ska tankas. Våra aktiviteter till land är många och av olika svettgrad. Allt från en vacker power walk på klipporna till bootcamp i gyttja kan avverkas.

NJUTNING

Vardagsbekymren har en förmåga att försvinna när man sänker ner kroppen i en varm källa eller i en ångande bastu. Om du letar efter en lite bättre version av dig själv gör du rätt i att starta i vårt spa . Både kroppen och själen behöver nämligen fylla på med avstressande aktiviteter. Toppade av ännu fler avstressande aktiviteter.

VILLA JC STEVENS

När ni vill ha ett helt hus för konferens eller möten alldeles för er själva väljer ni Villa JC Stevens. Perfekt för mindre sällskap som behöver träffas i lugn och ro. De tolv hotellrummen är unikt inredda med sin speciella tolkning av America´s Cup. Ni konfererar ostört och tar kaffet i salongen, eller ute på altanen. Här kan allt ingå, från frukost till middag och allt däremellan. Läs mer om Villa JC Stevens här.

många mötesrum

På Stenungsbaden kan vi erbjuda flera olika mötesrum, allt från den personliga villan till storslagna Gripsholm som kan ta emot 500 personer. Här konfererar ni i nyrenoverade mötesrum med utsikt över havet.

Vill ni sitta helt avskilt rekommenderar vi Villa J.C Stevens där ni får ett hus alldeles för er själva. Här finns mer information om våra mötesrum.


 

 
Captains table

För oss är maten viktig

Ingenstans smakar mat så gott som vid havet. Captains Table är vår huvudrestaurang som både är stilfull och sportig med härlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet. Här har helt vanliga livsnjutare mötts och minglat sedan starten 1963. Bryggrestaurangen Kookaburra är vår sommarrestaurang, tänk Bohuslän, båthus och glada skratt. Restaurangen ligger precis vid vattnet och har en härlig utsikt över salta Hakefjorden och kan användas som festvåning eller konferenslokal året om.

Som konferensgäst serveras du frukost, lunch och middag med närproducerade och säsongsbetonade råvaror. Under konferensen serverar vi vår uppskattade fika med ekologiskt kaffe och hembakta kakor, som ger energi hela dagen.

I ett helpensionspaket ingår förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och middag. 

VINTERKONFERENS

Det är något speciellt med att vinterkonferera i Bohuslän. Särskilt när man behöver energi och nya idéer. Kanske är det de salta vindarna, det otämjda havet eller den skiftande färgen på himlen som sätter fart på hjärncellerna. Kanske är det årstidens vackra tomhet och de storslagna vyerna som får människor att våga tänka nytt och annorlunda. Oavsett vilket, så är vi stolta över vår plats på jorden. Och vi delar gärna med oss. Vår bästa tid är nu. 

Ett axplock av alla aktiviter vi erbjuder nu:

 • Ostronprovning

 • Romprovning

 • Strtender a’la Tom Cruise

 • Bartender för en kväll

 • Träningspass med instruktör

 • Löptur, powerwalk på vackra Stenungsön med fantastisk utsikt över Hakefjorden och Askeröfjorden.

 • Höst- vinterbad och bastuflotte i hamnen på Stenungsbaden.

 • Outdoor-fika, antingen vid klipporna eller utanför hotellet. Kan graderas upp med varm choklad eller Glühwein.

 • Hinderbana

 • RIB-turer

 • Kajak-turer

 • Sälsafari

 • Båttur

 • Rappellering

Vill du veta mer?

Läs mer om Möten i Bohuslän – Vår bästa tid är nu.

KONFERENSPAKET MED HELPENSION från 1695 kr per

I KONFERENSPAKETET INGÅR

 • Ekologisk frukostbuffé

 • Förmiddagsfika

 • Lunch med måltidsdryck, dessert och kaffe

 • Tvårätters middag med måltidsdryck och kaffe

 • Tillgång till spa och gym (sön-tor)

 • Fri parkering

 • Fullt utrustad konferenslokal

 • Logi i dubbelrum

(Frånpriset baserade per person och exklusive moms)


Gäller nybokningar. Erbjudandet är giltigt tom 31/3 2019.
Spatillägg fre och lör: 189 kr pp. Ex moms.. Enkelrumstillägg 370 kr/pers.

BARA 30 MIN FRÅN GÖTEBORG

214 rum
24 konferenslokaler - Stenungsbaden kan ta emot allt från mindre sällskap till stora grupper på upp till 420 personer.
16 konferenslokaler med utsikt över Hakefjorden.
Villa J.C Stevens - exklusiv konferensvilla med 12 rum.
Bluewater Spa - fri entré för konferensdeltagare söndag till torsdag.
Captains Table - restaurang med havsutsikt och matbar.
The Lounge - scen och dansgolv för utställning, mat och mingel.
Kookaburra - brygglokal för konferens/fest. Upp till 150 personer.
Utomhusmiljö - hinderbana, volleybollplan, gästhamn.

En dryg halvtimme från Göteborg, men på en alldeles särskild plats ligger Stenungsbaden. Och det bästa av allt, här bor ni bara några steg från havsnära och pulshöjande aktiviteter och ett avkopplande spa. Allt inramat av en vidunderlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet. Hos oss möts du av tallskog från åt ena hållet och hav från det andra. Då är det svårt att tro att man bara är en halvtimma från Göteborg.

KONTAKTA VÅRA SÄLJARE

Behöver ni hjälp med att planera er nästa konferens, eller är ni intresserade av julbord eller kickoff? Hör av er till oss så berättar vi mer över en lunch eller visning.

 Boka visning & lunch

Har du några frågor rörande våra konferenslokaler, vill du ha förslag på aktiviteter eller är det något annat vi kan hjälpa dig med. Vi träffar dig gärna på ett personligt möte.  

Kontakta oss!

0303-72 68 20 eller conference@stenungsbaden.se

KONFERENSFÖRFRÅGAN

Boka din nästa konferens hos oss. Det första man slås av är den vidunderliga utsikten över Hakefjorden och de natursköna omgivningarna. Ett möte vid havet är något speciellt. Kanske är det den härliga energin, de salta vindarna och det otämjda havet som sätter fart på kreativiteten.

Ni kan självklart kontakta oss
conference@stenungsbaden.se eller ring oss på 0303-72 68 20

Vänligen fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig snarast.

WE CARE

Inom Nordic Choice Hotels har vi höga mål och ett brett engagemang. Därför mäter vi framgång utifrån tre olika punkter: samhällsansvar, sociala och ekonomiska resultat. På Stenungsbaden Yacht Club betyder det bla:

 • Mångfald bland våra medarbetare
 • Helt rökfri arbetsplats
 • Palmoljefritt hotell
 • Ekologisk frukost
 • Fairtrade kaffe
 • Bergvärme
 • Energisnåla duschmunstycken
 • Byter ut all vår belysning till LED lampor
 • Vi väger avfall
 • Samordnar transporter
 • Kemikaliefria städmetoder

Stenungsbaden Yacht Club är också ISO 14001 certifierade och certifierade med Safe Hotels. Läs mer om vårt WE CARE arbete >>

We care miljö, människor och säkerhet
 Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Stenungsbaden är medlemmar i Svenska Möten. Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Stenungsbaden är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Stenungsbaden äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runtom i Sverige. Stenungsbaden är även Svanenmärkt, liksom en stor del av övriga medlemmar.

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten. Läs mer på Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar.


SVENSKA MÖTENS DIGITALA DELTAGARHANTERING

Få tid över till annat! Vi vet att det är mycket att tänka på och hålla reda på inför större möten och evenemang. Med Svenska Mötens registreringssystem följer du dina deltagare under hela arrangemanget – från inbjudan, via en egen webbsida med en smidig anmälningsfunktion, hantering på plats, betalningslösning till utvärdering på plats.

HÄR ÄR NÅGRA AV FÖRDELARNA

En skräddarsydd webbsida för ditt arrangemang


 • Utskick av inbjudningar

 • Verktyg för deltagarregistreringSmidig betalningslösning


 • Deltagarregistrering på plats inkl. hantering av namnbrickor


 • Kommunikation med deltagarna innan, under och efter mötet


 • Uppföljning – återkoppling från deltagarna

Länk till Svenska Mötens digitala deltagarhantering.

BILDGALLLERI