SV / EN

M/S GRIPSHOLM

M/S GRIPSHOLM

De väl tilltagna ytorna i M/S Gripsholm har genomgått en genomgripande renovering och blivit vår mest storslagna konferenslokal någonsin. Utgångspunkten i förvandlingen har varit att utnyttja utblicken över havet, faktiskt så till den grad att när man behöver filmduken så dras den ner – och upp – med fjorden som fond. Givetvis kan du räkna med Bose-högtalare och annan sprillans ny teknik. Här har du tre magnifika salar, med en magisk utsikt över glittrande Hakefjorden, som du kan boka var för sig eller slå ihop till en stor lokal. Vi kan ta emot grupper om upp till 500 personer och lokalen kommer även att fungera som festvåning.

• En stor konferenslokal som kan delas i 3 lokaler.
• U-bord: 36, 28 samt 17 personer per sal.
• Skolsittning: 130 personer i hela lokalen. 63, 50 samt 12 personer per sal.
• Biosittning: 400 personer i hela lokalen. 150, 90 samt 30 personer per sal.
• Öar • Trådlöst ljudsystem
• 3 projektorer med 3 filmdukar
• Mörkläggning
• Trådlöst internet
• Whiteboard
• Block och pennor
• Isvatten