HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

SOMMARENS STÖRSTA DAGSFEST | 15 JUNI

 

Sommarens hetaste dagsfest är på gång vid Stenungsbaden – självklart i samband med Kookaburras preopening. Med andra ord, den viktigaste dagen på hela sommaren. 

 

Kom ner till vår hamnområde och njut av musik från färgsprakande, sjuka, Louisiana Avenue och DJ Niklas Feldt. Allt inbakat i en en sommarfeststämning som du aldrig tidigare upplevt.  Dansa loss, chilla med en iskall (ja vi lovar att den kommer vara iskall) dryck eller glid omkring på havet i en av våra stora uppblåsbara badflamingos. 

 

På vattnet kan du även prova stand up paddleboarding, eller varför inte utmana dina vänner i en volleybollturnering? Kubb står också på schemat – sommarens viktigaste tävling! För de äventyrliga erbjuder vi adrenalinkickar med RIB-turer i samarbete med våra vänner Aqua Event. Upplev spänningen när båten spränger vågorna och du känner havets stänk i ansiktet (100 kr per person som betalas på plats).
För den som föredrar lugnare äventyr finns el-båtsturer där du kan utforska skärgården i total tystnad.

 

Och självklart, när hungern och törsten sätter in, besök våra öltält och grillområde där vi serverar läcker grillad mat som passar perfekt till sommaren.

Kookaburra, festens hedersgäst, kommer vara öppet för både mat och dryck! 

 

Köp din biljett här        VIP biljett        Kommer du med båt? Boka här

 

Datum: 15 juni
Tid: 14:00 – 18:00
Ålder:
18+
På grund av rådande omständigheter är de strikt väskförbund. Men oroa dig inte för de, vi har ordnat med garderob i anslutning till entrén där de även finns chans att svida om till badkläder vilket är dagens stass.

 

Med reservation för ändringar