HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

SPA & PÅSKBRUNCH | PÅSKHELGEN 29-31

Påskavkoppling på Stenungsbaden med brunch

Vid påsk är det dags att fira, koppla av och njuta av livets goda. Vad kan då vara bättre än att tillbringa denna helg på Stenungsbaden, en oas av lyx och avkoppling vid Västkusten? En perfekt balans mellan avkoppling och festligheter med vårt supermysiga spa och en påskbrunch som får tårna att krulla sig av lycka!

 

4 timmar spa
Inled dagen med att låta dig själv sjunka ner i en värld av lugn och välbefinnande. Med en utsikt som tar andan ur en och en atmosfär av total avkoppling och lättsam stämmning kan du njuta av våra faciliteter i fyra timmar mellan 09:00 och 13:00. Oavsett om du föredrar att slappna av i vår wellnesspool, känna hur stressen försvinner i jacuzzin eller prova på vårt bastulandskap med två varma källor, är det här din tid att återfå energi och ladda upp inför påskbrunchen.

 

Påskbrunch
Från 12:30 väntar vår påskbrunch, där v i dukat upp en riktig festbuffé som hyllar påskens smaker och traditioner. Fylld till bredden med klassiska rätter och påskfavoriter,  från fräscha sallader till delikatesser från havet kommer varje tugga att vara en resa genom påskens kulinariska landskap. Och för att göra det hela ännu mer festligt, finns det glittrande bubblor och en atmosfär fylld av livliga konversationer och överseende. Det blir en riktig smakfest som passar perfekt för att umgås med vänner och familj.

 

Datum

  • Långfredag, den 29/3
  • Påskafton, den 30/3
  • Påskdagen, den 31/3

 

Pris

795:- per person

 

Så varför inte göra denna påsk till något alldeles extra? Boka nu och ge dig själv och dina nära en förmiddag fylld med skratt, ny energi och total avkoppling. Välkommen till Stenungsbaden, där havets charm och gastronomiska nöjen förenas för att skapa minnen som varar långt efter den sista skålen.

 

Boka här