HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Söndagsyoga med frukost och spa | 28 Januari

Söndagsyoga med frukost och spa

Välkommen till en harmonisk söndagsmorgon fylld med välmående och yoga med den inspirerande Jessica!

 

Den 28 januari bjuder vi in dig till en dag som börjar med en ljuvlig frukost från klockan 08.00. Njut av en smakfull och näringsrik start på dagen, omgiven av likasinnade själar som är redo att omfamna lugnet och energin.

Klockan 11.00 tar Jessica oss med på en resa genom kropp och sinne under en två timmars yogapass. Upplev förtrollningen av flödande rörelser, där varje andetag harmoniserar med varje sträckning. Efter denna uppfriskande session kommer vi att fördjupa oss i stillhetens värld genom lugn yinyoga. En perfekt balans mellan aktivitet och vila för att återansluta med vår inre ro.

Efter den förlösande yogaupplevelsen bjuder vi in dig till en lyxig spa-session från klockan 13.15 till 15.00. Tillåt dig själv att slappna av och låta dagens intryck sjunka in under skickliga händer som tar hand om dig på ett sätt som endast ett spa kan erbjuda.

 

DAGENS UPPLÄGG

  • 08:00 Frukost
  • 11:00 Yoga
  • 13:15 Spa

 

För den ultimata upplevelsen har vi satt ihop ett oslagbart paketpris inklusive både frukost, yoga och spa för endast 895 kr.

Om du föredrar att fokusera enbart på yoga, erbjuder vi detta till ett pris av 500 kr, där du även har möjlighet att använda friskvårdsbidrag.

 

PRIS

  • Frukost, yoga och spa 895:- 
  • Betalar du din yoga med ditt friskvårdsbidrag, kostar frukost och spa endast 500:-

 

Ta chansen att investera i ditt välbefinnande och skäm bort dig själv på detta unika yogaevent med Jessica. Vi ser fram emot att dela denna dag med dig och skapa minnen av lugn, harmoni och självkärlek. Boka din plats redan idag och låt söndagen den 28 januari bli en dag att minnas!

 

BOKA HÄR