HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

NATTKLUBB | HEARTBREAK HOTEL | 24 FEBRUARI

Välkomna till “Heartbreak Hotel” på Stenungsbaden – där dina bekymmer checkas in och dina känslor lämnas utanför. Steg in genom dörrarna och låt den vibrerande pulsen av musik svepa dig bort från vardagens alla påfrestningar. Lämna dina bekymmer vid entrén och öppna ditt sinne för en kväll av ren njutning med musik från ingen mindre än Oliver Ingrosso! 

Innan du kliver in i festens hjärta, inled kvällen med en förfest i vårt varma spa. Upplev den ljuva kombinationen av pulserande musik från DJ, noga utvalda drinkar och en hisnande utsikt över Hakefjorden. Vårt spa är dessutom dekorerat enligt kvällens tema, vilket ger dig en inledande smak av den oförglömliga atmosfär som väntar.

När du sedan kliver in på dansgolvet möts du av två unika världar. Vi har två dansgolv, där den ena sidan är iscensatt av ingen mindre än DJ Oliver Ingrosso, och den andra sidan bjuder på en alternativ rymd för dig att utforska. Det är en plats där hjärtslagen av musiken pulserar i takt med dina egna. Utforska en värld av ljud och ljus, där varje steg på dansgolvet är ett kapitel i din egen berättelse. En kväll fylld av glädje och frihet – där du skrattar och dansar bort dina sorger tillsammans med musiken.

Så släpp taget om vardagen för en stund och låt dig omslutas av den elektrifierande atmosfären på “Heartbreak Hotel”. Checka in, låt dina känslor vila och njut av varje sekund under din vistelse här.

 

FESTDETALJER:

  • Dubbla dansgolv
    Dansa till DJ Oliver Ingrossos beats på ena dansgolvet, medan det andra bjuder på en alternativ värld för dina upptäckter.
  • Förfest i vårt spa 19:00 – 21:00
    Upplev en exklusiv stund innan festens höjdpunkt med DJ, specialdesignade drinkar och panoramautsikt över Salta Hakefjorden
Köp entré till vår förfest i spa här

 

DATUM: 24 februari

TID: 22:00 – 03:00

PRIS: 300:-

ÅLDER: 21 (året man fyller 21)

Köp din biljett här