HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Namaste by Emilia | 9 mars

YOGAEVENT – Mindful Saturday med Namaste By Emilia

Välkommen till yoga vid västkusten med gemenskap och självutveckling. Emilia, en erfaren yogainstruktör som introducerade Silent Yoga till Sverige år 2018, kommer att guida oss genom en oförglömlig upplevelse från kroppens djupaste inre till drömmarnas högsta höjder. Vi hoppas att du kommer att ansluta till oss för detta yogaevent nära Göteborg, fyllt med mindfulness och positiv energi!

 

Biljetter

 

Dagens schema:

10:30 – 12:00  |  Yogapass
Vi startar dagen med yogaresa som innehåller harmoniska rörelser, skön musik och Emilias vägledning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, kommer passet att anpassas för alla nivåer för att skapa en balans mellan kropp och sinne. Vi kommer få pröva Silent yoga Swedens koncept med individuella trådlösa hörlurar där Emilias röst kommer guida er genom en resa mellan tid och rum. Rörelserna är anpassade så att alla kan vara med och med mindfullness i åtanke blir klassen en upplevelse utöver det vanliga.

 

12:30 – 13:45  |  Härlig lunch
Efter det uppfriskande yogapasset serveras en läcker och näringsrik lunch för att fylla på energireserverna och ge näring åt kroppen.

 

14:00 – 15:50  |  Visionboard workshop
Eftermiddagen ägnas åt att skapa din personliga vision över framtiden. Material tillhandahålls för att hjälpa dig gestalta dina drömmar. En kreativ och inspirerande stund där du kan reflektera över dina mål och skapa en vägkarta för ditt framtida jag.

 

Pris för yogaeventet:
Yogapass, lunch och visionboard workshop, erbjuds till ett förmånligt pris av 895 kr.

Biljetter

 

Möjligheten att boka rum och spa till detta paket finns såklart. Du kan lägga till det som en extra tillval när du bokar övernattning hos oss.

Boka övernattning

 

Vi hoppas att du kommer att ansluta till oss för denna dag fylld med mindfulness och positiv energi!

 

                        .