HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Midsommar brunch & spa | 21 juni

MIDSOMMAR VID HAVET

Välkommen att uppleva en midsommar fylld av avkoppling, god mat och härlig stämning. Vårt spa erbjuder en fridfull oas där du kan ladda batterierna med varma bad, bastu och rogivande behandlingar. Oavsett om du föredrar en lugn morgon eller en avkopplande eftermiddag, har vi något för dig.

 

Midsommarbrunch 12:30-14:30
Låt dina sinnen fängslas av vår utsökta midsommarbrunch, serverad mellan kl. 12:30 och 14:30. Våra kockar har skapat en meny som blandar klassiska midsommarsmaker med moderna inslag. Här finner du allt från färskpotatis och sill till läckra jordgubbar och grädde. Varje tugga är en hyllning till sommarens härligheter.

 

Avkopplande spa
Vårt spa är öppet för två sessioner, så att du kan välja den tid som passar dig bäst:

  • Förmiddagsspa: 09:00-13:00
  • Eftermiddagsspa: 13:00-17:00

Börja dagen med en rogivande stund i vår spaavdelning, där du kan njuta av varma bad, bastu och sköna behandlingar. Låt stress och bekymmer smälta bort medan du omfamnas av lugnet och harmonin i vår spa-oas. Eller välj en eftermiddagssession och låt avslappningen följa dig in i sommarkvällen.

 

Kom och fira midsommar med oss och skapa minnen för livet. Vi ser fram emot att välkomna dig till en dag fylld god mat & avkoppling.

 

Boka här