HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

BRYGGROCK MED PARTYPATRULLEN | 26 JULI

 

En gammal favorit gör comeback och det kommer att bli episkt! Det är dags att kasta loss och njuta av sommarens mest efterlängtade event! Kookaburra, vår älskade sommarrestaurang vid bryggan, bjuder in till två oförglömliga fredagskvällar fyllda med musik, fest och fantastiska sommarkänslor. Bryggrock är tillbaka, och vi kan knappt vänta på att få fira tillsammans med er!

För att göra dessa kvällar ännu mer minnesvärda har vi bjudit in Partypatrullen att stå för underhållningen. Denna dynamiska grupp kommer att ge oss två kvällar av ren eufori och nostalgi med deras oemotståndliga musik och energi.


VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG?

Bryggrock med Partypatrullen: Partypatrullen kommer att bjuda på en mix av klassiska hits och moderna favoriter som får hela bryggan att gunga. Deras energi och glädje är smittsam och gör varje framträdande till en riktig fest.

God mat: Vår restaurang serverar läckerheter som passar perfekt för en sommarkväll vid vattnet. Njut av en meny full av somriga smaker medan du lyssnar på fantastisk musik.

DJ: När Partypatrullen har satt stämningen fortsätter festen med en DJ som spelar de bästa sommarhitsen. Dansa under stjärnorna och låt musiken fylla natten!

Den perfekta sommarstämningen: Kombinationen av god mat, fantastisk musik och den magiska atmosfären vid vattnet gör Bryggrock till ett event du inte vill missa.

Två datum, två kvällar av sommarens bästa fest:

  • 5 juli
  • 26 juli

 

Så, ta med dina vänner och familj till Kookaburra för en kväll fylld med musik, glädje och sommarkänslor. Vi lovar att det blir en upplevelse du sent kommer att glömma.

 

Tid: 17:00 – 23:00 (kanske senare om vi får feeling)

Ålder: 18

Ingen bokning krävs, endast drop in!