HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Rum & Erbjudanden på Västkusten

- en helhetsupplevelse

Deluxe

rum med havsutsikt

Här bor du på generösa 30 kvadratmeter i den mest exklusiva och lugna delen av hotellet och med en fantastisk havsutsikt.

Läs mer Boka rum

Svit

utsikt över Hakefjorden

Sviterna, våra största och mest exklusiva rum. Sviterna har två eller flera sovrum, minibar, ett inbjudande vardagsrum med soffgrupp och två badrum, varav det ena har bastu med plats för upp till fyra personer.

Läs mer Boka rum

Standard

rofylld atmosfär

Våra standardrum har två separata sängar och är centralt belägna i hotellet med närhet till alla faciliteter.

Läs mer Boka rum

Moderate

smarta, yteffektiva och mysiga rum

Moderate är våra smarta, effektiva och mysiga rum. Här bor du bekvämt och tillbakalutat på ca 14 kvadratmeter med en 140 cm bred grand lit-säng.

Läs mer Boka rum

rum för alla behov och sällskap

Hos oss finns rum för alla behov och sällskap, välj själv vad som passar dig. Oavsett val så ingår alltid ekologisk frukost, WIFI, parkering och förstklassig service. Dessutom vill vi att du ska få en helhetsupplevelse och därför har vi fina erbjudanden som inkluderar entré till spa och hel- eller halvpension. Erbjudandena varierar med årstiderna, så att du som gäst får uppleva det bästa med varje säsong. Läs mer på spapaket och boka ett hotellerbjudande som passar just dig, eller varför inte skräddarsy ditt eget paket med middagar och aktiviteter?

Villa JC Stevens

- avslappnat boende

Exklusivt boende för upp till 14 personer. Vår villa på Stenungsön är stor nog att rymma hela familjen, alla vännerna eller konferensgruppen som önskar diskretion och avskildhet i lugn och skön miljö.

Läs mer Begär offert

Våra paket

ett lätt sätt att umgås

Läs mer

VIP på rummet

strössla din vistelse

Sätt extra guldkant på din vistelse och förboka en VIP till rummet!

Läs mer