HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

För sällskap upp till 15 personer

Hos oss konfererar ni i mötesrum med utsikt över havet. Vill ni sitta helt avskilt rekommenderar vi Villa J.C Stevens där ni får en villa alldeles för er själva. I köket dukas det upp allt från frukost till middag – och allt däremellan om man önskar. I vardagsrummet sjunker ni ner i sofforna och slåss om högtalaranläggningen.

Vill ni stanna över natten kan ni göra det i villans eleganta rum. Självklart kan ni också välja att gå de tiotal stegen in till hotellet för att luta er tillbaka i stilsäkert sportiga restaurangen Captains Table. Där väntar kolgrillad högrevsburgare, crab cakes eller en klassisk räksmörgås. Konferensrummen är centralt belägna i hotellet och erbjuder en smått makalös utsikt över havet eller tallskogen. Rummen är ljust inredda, utrustade med alla bekvämligheter och med möjligheter till olika typer av sittningar.

Välkommen att boka ditt sällskap. Ni kommer inte att bli besvikna.

Möteslokaler
för den lilla gruppen

Regatta 1-7
Vinga och Hållö Fyr
Måseskär och Pater Noster Fyr
Gripsholm 3
Starbåt
Villa JC Stevens

Snabbt och smidigt

Om du letar efter en lokal för upp till 30 personer ser du själv vilka lokaler som är lediga och vilken kapacitet de har, samt måltider enligt önskemål. Du väljer själv om du vill betala med kreditkort eller faktura.

Boka nu
Villa JC Stevens

Ett helt hus för er själva., stort nog att rymma konferensgruppen som önskar diskretion och avskildhet.

Läs mer Begär offert
Regatta 1 - 7 -centralt beläget i hotellet

Regattarummen är sju stycken centralt belägna rum mot havet för 10-12 personer. Regatta 1 är möblerat med ett styrelsebord. Regatta 7 är något större för 16 personer. Utrustningen som finns i lokalen är en skrivtavla, ett blädderblock och en 55 tums LCD-skärm med VGA ingång.

Boka online

Regatta 1 -7 - centralt belägget i hotellet

KAPACITET 

Regatta 1: 12 personer runt ett styrelsebord.
Regatta 2-6: 12 personer i u-bord.
Regatta 7: 34 personer i u-bord.

Yta: Regatta 1: 27 kvadratmeter.
Regatta 2: 25 kvadratmeter.
Regatta 3-6: 26 kvadratmeter.
Regatta 7: 34 kvadratmeter.
Takhöjd: 2,4 m

Boka online

Vinga och Hållö Fyr - styrelserum med havsutsikt

Vinga Fyr är, tillsammans med Hållö Fyr, två ljusa och vackert belägna konferensrum för 12 personer med styrelsesittning. Rummen ligger på vår Royal Treat avdelning. Utmärkta rum för er som vill finna arbetsro och inspiration.
Boka er konferens och njut av den storslagna panoramautsikten över Hakefjorden. I lokalen finns en skrivtavla, ett blädderblock och projektor med VGA ingång.

Boka online

Vinga och Hållö Fyr - styrelserum med havsutsikt

KAPACITET

 • 12 personer runt ett styrelsebord
 • Yta: 28 kvadratmeter
 • Takhöjd: 2,4 m

Boka online

Pater Noster och Måseskär Fyr - rum mot havt

Pater Noster och Måseskär är ett av två mindre rum möblerad med fåtöljer och litet bord, för 3-5 personer. Havsutsikt. Beläget i direkt anslutning till våra styrelserum.

Boka online

Pater Noster och Måseskär Fyr - rum mot havet

KAPACITET
5 personer runt ett litet bord
Yta: 14 kvadratmeter
Takhöjd: 2,4 m

Boka online

M/S Gripsholm 3 - glittrande havsutsikt

Gripsholm 3 är en av tre magnifika salar, som du kan boka var för sig eller slå ihop till en stor lokal. Det är en ljus lokal med närhet till vår restaurang Captains Table och receptionen.

Boka online

M/S Gripsholm 3 - glittrande havsutsikt

KAPACITET

 • U-bord: 16 personer.
 • Skolsittning: 12 personer.
 • Yta: 36 kvadratmeter.
 • Takhöjd: 3,80 meter.

FAKTA

 • Trådlöst ljudsystem
 • Projektor med filmduk
 • Mörkläggning

Boka online

OS-klass Starbåt - utsikt över tallskogen

För dig som vill ha en ostörd och lugn konferens rekommenderar vi våra OS-Klasser. Starbåt är en ljus och rymlig lokal, belägen i vår västra flygel. Här finns allt som gör konferensen bekväm och trevlig. Starbåt kan användas för möten upp till 15 personer.

Boka online

OS Klass Starbåt - utsikt över tallskogen

Lokalen är utrustad med skrivtavla och blädderblock. Det finns utrymmen för mindre grupparbeten i anslutande rum. OS-klasserna är de perfekta konferenssalarna för en effektiv konferens.

KAPACITET

 • 20 personer i biosittning, 16 personer i skolsittning och 14 personer i u-bord.
 • Yta: 32 kvadratmeter
 • Takhöjd: 2,6 m
 • Boka online

Aktiviteter
- utmana gruppen

Vill ni åka ribbåt, njuta av skaldjursbuffé i en egen sjöbod eller utmana varandra i en hinderbana? Eller vill ni hellre koppla av i vårt elegant avslappnade spa och ha en gemensam romprovning på kvällskvisten? Inga problem! För egen del är vårt största fokus att finnas här för dig, under alla dygnets timmar.


Läs mer

Maten
- är viktig

Som konferensgäst serveras du frukost, lunch och middag med närproducerade och säsongsbetonade råvaror. Under konferensen serverar vi vår uppskattade fika med ekologiskt kaffe och hembakta kakor, som ger energi hela dagen.


Läs mer

Bluewater
- prisbelönta spa

Koppla av i vårt elegant avslappnade och prisbelönta spa. Här finns två varma källor, jacuzzi, wellnesspool och ett helt bastulandskap. Nere i havet ligger vår bastuflotte och vi kan varmt rekommendera dig att ta ett dopp, året runt. Träna på vår häftiga hinderbana eller följ vår träningsstig runt hotellet.


Läs mer