HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Alla måste ta ansvar för vår planet.

- varje minut räknas

Alla måste ta ansvar för vår planet. Vi samarbetar med en rad olika organisationer, såväl lokalt som globalt. Här kan du läsa mer om aktuella och tidigare projekt vi genomfört tillsammans med dem.  Varje höst är vi aktiva för ett gott ändamål. Fysisk aktivitet ger överskott i vardagen. Hälsovårdsmyndigheterna rekommenderar oss att vara fysiskt aktiva, minst 30 minuter om dagen. Varje höst sätter vi ett extra fokus på fysisk hälsa. För varje halvtimme som en medarbetare ser till att öka pulsen, skänker vi 15:- till UNICEF.

2014 resulterade detta i att vi tack vare 3,520 aktiva medarbetare kunde skänka 659,143:- till UNICEF och 2,234 barn utsatta för människohandel får möjlighet att gå i skola.

FREE TO GROW

Unicef uppskattar att 132 miljoner barn är barnarbetare, att 1,2 miljoner barn utsätts för trafficking varje år, och att miljontals barnsoldater och gatubarn går miste om sin barndom. Så ser bakgrunden ut för vårt nya projekt. Free to grow handlar om att ge barn en god barndom fri från våld, övergrepp, misshandel och utnyttjande. Medarbetarna på Nordic Choice har själva röstat fram detta initiativ. Unicef hjälper barn och unga i 150 länder till ett bättre liv. Vi ansluter oss till de värderingar som Unicef arbetar för. Och de goda resultaten som vi gemensamt har uppnått gör oss tryggt förvissade om att vi har funnit rätt samarbetspartner.

UNICEF

UNICEF och Nordic Choice har samarbetat sedan 2008. Under dessa tio år har hotellkoncernen donerat närmare 35 miljoner kronor till UNICEF. Julklappsinsamlingen är ett av flera initiativ som drivs av hotellen med syftet att göra det egna närområdet till en ännu bättre plats.

WE CARE GLOBAL
Unicef

UNICEF och Nordic Choice har samarbetat sedan 2008. Genom vårt nya projekt, Free to grow, ska vi bidra till att barn får en tryggare uppväxt.

Läs mer
SWEET DREAMS
make children dream sweet

Att arbeta med barn utsatta för människohandel är ett engagemang som länge legat Nordic Choice Hotels varmt om hjärtat.

Läs mer
WE CARE GREEN
hållbar hotellvistelse

På Stenungsbaden Yacht Club är är det en självklarhet att arbeta med miljöfrågor. Vi arbetar kontinuerligt med att reducera energiförbrukningen, avfallet, kemikalier, transporter och vatten.

Les mer