HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Passbeskrivning

Endorfiner 75 min
Passet som alltid överraskar! Här behöver ni ha med kläder för både inomhus och utomhus för rätt som det är så är vi utomhus och kör! Ett roligt fartfyllt pass som blandar alla möjliga träningsformer, våga kom på detta pass, alla kan vara med efter egen förmåga! Puls och styrka, cirkel, fight-fys, kompis-träning mm. Du vet aldrig vad som kommer hända, men ”må bra” Endorfiner utlovas 🙂

Tjejfys/box 60 min
Med handskar och mitsar tar du dig igenom detta roliga pass, med olika kombinationer av slag och sparkar. Vi använder även sandsäckar. Så släpp ut din inre fighter och kom och kör!!

Hiit 30 min
Cirkelbaserat, högintensivt pass där bara du själv sätter gränsen. Pulsen kommer stiga för att sedan komma ner. Där laddar vi om för stigning igen. Vi lovar att pusha dig!! Tips från coachen: Värm upp innan passet 5-10 min räcker, sedan så kööööör vi 🙂

Vattenträning 50 min / 30 min
Rörlighet/ Styrka/ Konditionsträning i vatten. Med eller utan redskap med vattnet som motstånd och hjälp. Ren träningsglädje och fantastiskt bra för kroppen. Dessa pass kan vara riktigt tuffa så glöm inte att dricka ordentligt innan du startar och efter ditt pass.

Basturitual 30 min. Bastu 15 min är en kortare variant.
En bastuaktivitet som ger, förutom en härlig upplevelse och mental avslappning, även en ultimat detox med anti-age effekt, förnyad energi, ökad blodcirkulation, ökad fettförbränning och ett starkt immunförsvar. Ett MÅSTE när du besöker oss!!

Yoga 60 min / 75 min
Plocka fram lugnet. Med olika yoga rörelser och positioner fokuserar vi på att balansera kroppen och djupandas. Avslappnande och lugnande släpper vi vardagen och fokuserar på oss själva.

 

Late Monday 75 min
Kickstarta veckan när det passar dig som bäst med ett Svettigt och roligt fyspass, övningarna kan anpassas och skalas av så våga kom och ha roligt på måndagar:)

Funktionell träning 60 min
Gruppträning där du tränar hela din kropp med din kropp, för att röra sig så optimalt som möjligt i vardagen. Styrka, stabilitet, rörlighet och balans tränas. Explosiva och pulshöjande inslag ingår samt enkla redskap för att du ska kunna träna på din nivå och känna att just din kropp svarar på träningen.

Cirkel / Stationsträning 60 min
Tränar igenom hela kroppen under lunchtid. Är det fint väder kör vi utomhus annars inomhus.

Fredagsfys 45 min
Ojojoj här ska det svettas och skrattas inför Fredagsmyset:) Utomhus eller inne. Hinderbana ligger nära till hands här så oömma kläder för detta pass är att rekommendera 😉

Cross It 60 min
Här Jobbar vi Styrka och kondition på alla nivåer, omväxlande pass som kan ge lite träningsvärk !

Crossfit-inspirerat pass 60 min
Här jobbar vi självständigt eller i team med ett visst antal övningar och konditioninslag.

AfHo 60 min
En enklare dansklass i träningsform med energi, känsla och driv. Fokus ligger på just känslan och på att släppa loss, mer än svåra steg. Kom och dansa loss, ett jätteroligt pass utlovas!