HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Ritualer

Våra ritualer skapar en härlig stund för dig själv.

Koppla av och ta hand om dina sinnen, din kropp och ditt välmående. Köp vår “gör-det-själv” sparitual som du kan göra i vårt spa eller på rummet. Du kan också köpa med det hem för att njuta och koppla av lite extra i vardagen. Vart du än väljer att göra vår “gör-det-själv” sparitual spelar ingen roll, känslan av att man tar hand om sig själv, och ger sig själv en egen stund är alltid härligt.

Eller varför inte testa vår basturitual med eteriska dofter och kallbad i havet? Där kombinerar vi lugna andetag i bastum med att utmana kroppen och sinnet i det salta havet. Kallbad är något man kan göra året runt, och visar på positiva effekter som minskade halter av stresshormoner, bättre sömn och stärkt immunförsvar. Bara några fördelar utöver den häftiga känslan efter att man doppat sig i det stora blå.

Hos oss på Stenungsbaden går njutning och avkoppling hand i hand med umgänge och skratt.

Boka via mejl: bluewater@stenungsbaden.se

Eller ring oss på: 0303-72 68 55

Egen sparitual

Förhöj din spavistelse med ditt egen sparitual. En härlig minibehandling som du själv utför i vårat spa där du slussas mellan bastun och kallbad.

Denna fantastiska sparitual innehåller:

Borste för torrborstning | Chamomile Body Lotion | Fuß Balm | Clarifying Enzyme Exfoliating Scrub | Clarifying Lavender Facial Oil | Kort med guidning av ritualen

225:-

ANSIKTSRITUAL

En härlig minibehandling som du utför själv i spat eller på rummet, helt i egen takt. Rengöring, skrubb, fuktgivande ansiktsmask som ger fin lyster och avslutande serum, kräm och ögonkräm.
150 kr

Basturitual

Motion för både kärlen och hjärtat. kontrasten mellan värme och kyla ger ofta en kick, den utlöser en mängd hormoner som ökar vårt välbefinnande och skapar en euforisk känsla.
95 kr/person

Läs mer