HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Konferenslokaler

Låt oss ta hand om er, när ni behöver vara kreativa. Våra mötesrum är ljusa och luftiga. Självklart ser vi till så att era behov blir tillfredställda under er dag här. Så ni helt och hålet kan koncenterera er på jobb. Tala om för oss vad ni har för önskemål så ska vi göra allt för att båda möta det, och försöka överträffa era förväntningar. En konferens på västkusten i Bohuslän förenar både nytta och nöje.
Läs mer om våra olika konferensrum vi har att erbjuda nedan.

Regatta 1 - 7
Regatta 1 - 7

detta är 7 konferensrum för den lilla gruppen upp till 16 personer
Läs mer

Pater Noster
Pater Noster

Pater Noster och Måseskär är ett av två mindre rum möblerad med fåtöljer.
Läs mer

VILLA JC STEAVENS
VILLA JC STEAVENS

Vår underbara villa på Stenungsön är stor nog att rymma hela familjen, alla vänner, eller konferensgruppen som önskar diskretion och avskildhet
Läs mer Begär offert

M/S Gripsholm 3
M/S Gripsholm 3

Det är en ljus lokal med närhet till vår restaurang Captains Table och receptionen.
Läs mer

Starbåt
Starbåt

För dig som vill ha en ostörd och lugn konferens rekommenderar vi våra OS-Klasser.
Läs mer

VINGA & HÅLLÖ FYR
VINGA & HÅLLÖ FYR

Vinga Fyr är, tillsammans med Hållö Fyr, två ljusa och vackert belägna konferensrum för 12 personer med styrelsesittning
Läs mer

OS - KLASS FINNJOLLE / LASER
OS - KLASS FINNJOLLE / LASER

Finnjolle och Laser är två rymliga lokaler, belägen i vår västra flygel. Dom kan användas för möten upp till 50 personer.

Läs mer Förfrågan

Tre Kronor
Tre Kronor

Konferenssalen med två egna grupprum och solaltan

Läs mer Förfrågan

Kookaburra

Båthuset Kookaburra där ni sitter helt avskilt med havet ständigt närvarande. Här går att sitta upp till 120 personer i biosittning

Förfrågan
M/S Kungsholm 1, 2, 3
M/S Kungsholm 1, 2, 3

Detta är tre salar med högt i tak och härligt ljusinsläp med en gedigen utsikt över Hakefjorden, som går att göra till en stor.
Läs mer Förfrågan

M/S Gripsholm 1, 2
M/S Gripsholm 1, 2

Konferenssal som tar uppemot 90/150 personer med utsikt över havet och i anslutning till vår reception.
Läs mer Förfrågan

AKTIVITETER

Vill ni åka ribbåt, njuta av skaldjursbuffé i en egen sjöbod eller utmana varandra i en hinderbana? Eller vill ni hellre koppla av i vårt elegant avslappnade spa och ha en gemensam romprovning på kvällskvisten? Inga problem! För egen del är vårt största fokus att finnas här för dig, under alla dygnets timmar.


Läs mer

Maten
-är viktig

Som konferensgäst serveras du frukost, lunch och middag med närproducerade och säsongsbetonade råvaror. Under konferensen serverar vi vår uppskattade fika med ekologiskt kaffe och hembakta kakor, som ger energi hela dagen.


Läs mer

Bluewater
prisbelönta spa

Koppla av i vårt elegant avslappnade och prisbelönta spa. Här finns två varma källor, jacuzzi, wellnesspool och ett helt bastulandskap. Nere i havet ligger vår bastuflotte och vi kan varmt rekommendera dig att ta ett dopp, året runt. Träna på vår häftiga hinderbana eller följ vår träningsstig runt hotellet.


Läs mer