HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

För sällskap upp till 400 personer

Hos oss träffas ni bäst i de väl tilltagna ytorna i M/S Gripsholm och M/S Kungsholm är våra mest storslagna konferenslokaler. Egentligen är det inte en, utan tre magnifika salar. Respektive lokal kan lätt slås ihop till en. Här kan upp till 400 resp 310 personer konferera i biosittning. Utanför fönstren ligger Hakefjorden och glittrar och erbjuder en magisk vy att vila ögonen på. Vill ni sitta helt avskilt rekommenderar vi Båthuset Kookaburra som ligger på bryggkanten och där ni får ett hus alldeles för er själva.

Här kan du känna dig trygg med att allt flyter. Vi tar hand om även de allra minsta detaljerna, så att du lugnt kan luta dig tillbaka och vara en del av ert lyckade möte. Det kan också vara bra att veta att vi har plats för många, många övernattande gäster. Räkna med ljusa och storslagna konferensrum med rejält tilltagna ytor. Flera av lokalerna är möjliga att slå ihop för att skapa en enda stor sal med plats för riktigt många.

BOKA DIN NÄSTA KONFERENS HOS OSS

Boka din nästa konferens hos oss. Det första man slås av är den vidunderliga utsikten över Hakefjorden och de natursköna omgivningarna. Ett möte vid havet är något speciellt. Kanske är det den härliga energin, de salta vindarna och det otämjda havet som sätter fart på kreativiteten. Ni kan självklart kontakta oss conference@stenungsbaden.se eller ring oss på 0303-72 68 20

Vänligen fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig snarast.

Förfrågan
Aktiviteter
utmana gruppen

Vill ni åka ribbåt, njuta av skaldjursbuffé i en egen sjöbod eller utmana varandra i en hinderbana? Eller vill ni hellre koppla av i vårt elegant avslappnade spa och ha en gemensam romprovning på kvällskvisten? Inga problem! För egen del är vårt största fokus att finnas här för dig, under alla dygnets timmar.


Läs mer

Maten
är viktig

Som konferensgäst serveras du frukost, lunch och middag med närproducerade och säsongsbetonade råvaror. Under konferensen serverar vi vår uppskattade fika med ekologiskt kaffe och hembakta kakor, som ger energi hela dagen.


Läs mer

Bluewater
prisbelönta spa

Koppla av i vårt elegant avslappnade och prisbelönta spa. Här finns två varma källor, jacuzzi, wellnesspool och ett helt bastulandskap. Nere i havet ligger vår bastuflotte och vi kan varmt rekommendera dig att ta ett dopp, året runt. Träna på vår häftiga hinderbana eller följ vår träningsstig runt hotellet.


Läs mer

Boka din nästa konferens hos oss

Boka din nästa konferens hos oss. Det första man slås av är den vidunderliga utsikten över Hakefjorden och de natursköna omgivningarna. Ett möte vid havet är något speciellt. Kanske är det den härliga energin, de salta vindarna och det otämjda havet som sätter fart på kreativiteten.

Ni kan självklart kontakta oss
conference@stenungsbaden.se eller ring oss på 0303-72 68 20

Vänligen fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig snarast.

Förfrågan
Möteslokaler
för den stora gruppen

Kungsholm
Gripsholm