HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Hos oss är inte ett jobb "bara ett jobb".

Här ska man trivas på riktigt.

Nattreceptionist

Gillar du service och härliga nätter? Och framförallt - har du en brinnande kärlek och passion för värdskap? Stenungsbaden söker nu sin nästa glädjespridande nattreceptionist.

Ansök här
Frukost och lunchpersonal
servicehjältar sökes

Gillar du att ge gäster en härlig start på morgonen samt en god lunchupplevelse? Och framförallt - har du en brinnande kärlek och passion för värdskap? Nu söker vi en kombinerad frukost- och lunchvärdinna som vill jobba extra och vara en del av vårt glada team.

Ansök här
Kockar
servicehjältar sökes

Just nu genomgår Stenungsbaden en stor förändring i köket, och skruvar upp för ambitionen. Vi behöver därför tillsätta duktiga kockar med rätt attityd, yrkesstolthet och kvalitetsmedvetenhet.

Ansök här
Serveringspersonal
servicehjältar sökes

Är du service-minded och gillar att träffa nya människor? Vi söker duktiga servitörer som vill vara en del av vårt glada team. Ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av servering.

Ansök här
Den som varit förälskad känner igen känslan

Pirret i magen som gör att du svävar på moln och har lätt till skratt och lekfullhet. Känslan som får dig att strunta i eventuella hinder. För tänk efter. Visst är det den bästa känslan? Den gör dig modig, nyfiken och hungrig på alla spännande saker som livet har att erbjuda. Och den ger dig förmågan att flytta berg. Och det är på grund av en annan person. På Stenungsbaden kan du kan vara den personen. En kollega som gör dina kollegors tillvaro bättre.

Vi som jobbar på Stenungsbaden vet att positiv energi förstärker och skapar ännu mer positiv energi — hos alla. Därför söker vi alltid efter glada och serviceinriktade människor som älskar att sprida kärlek och glädje.

Vi har ett ord för det. Vi kallar det att göra kär-riär!

För oss är lekfullhet, glädje och kreativitet mer än bara slentrianmässiga värdeord utan värde. För de betyder först något när vi fyller dem med mening tillsammans. Varje dag märker vi hur vår energi liksom smittar av sig. Inte bara på våra fantastiska gäster, utan även på varandra. Till oss alla, vi som utför jobbet. Det är som om att all härlig energi liksom “fastnar i väggarna” på Stenungsbaden.

Tillsammans skapar vi en atmosfär där det är lätt att bli förälskad. I kollegorna, gästerna och faktiskt även i själva hotellet.

Stenungsbaden erbjuder en professionell – men samtidigt uppsluppen – arbetsplats fylld till bredden av ren glädje och sprudlande kraft. Du som är nyfiken på att arbeta med oss bör därför vara en första klassens glädjespridare. Naturligtvis utrustad med ett gott hjärta som matchar din härliga energi. Du ska vara helsåld på tanken om att tillsammans med oss skapa ett hotell som är något långt utöver det vanliga!

För oss är inte ett jobb ”bara ett jobb”.

Här ska man trivas på riktigt. Det är den finaste gåva du kan ge oss och vi kan ge dig, speciellt eftersom vi spenderar mycket tid med STENUNGSBADEN varandra och våra gäster. Därför hoppas vi även att du — liksom vi! — är ambitiös och vågar ha storslagna drömmar. Oavsett om du arbetar i receptionen, i restaurangen eller i städet så vill vi vara en familj som arbetar för något större tillsammans.

Låter detta spännande? Kom och gör KÄR-RIÄR hos oss!

Vi ser fram emot att ta emot din kärleksförklaring *oops* jobbansökan.

Har man roligt så både får och ger man mer energi.
Stenungsbaden är ren glädje och sprudlande kraft.

Det är i kombinationen av vårt aktiva, kreativa och livfulla erbjudande tillsammans med vårt glädjesmittande sätt att vara som det skapas en oslagbart skön atmosfär med alla förutsättningar att fyllas med kraft och glädje.

Lediga jobb
hotell & restauranger i nordic hotels & resorts

AT SIX
Stockholm, Sverige

ARONSBORG
Bålsta, Sverige

AVALON HOTEL
Göteborg, Sverige

COPPERHILL MOUNTAIN LODGE
Åre, Sverige

FARRIS BAD
Larvik, Norge

FUNKEN LODGE
Svalbard, Norge

HOBO
Stockholm, Sverige

HOLMSBU HOTEL & SPA
Holmsbu, Norge

AMERIKALINJEN
Oslo, Norge.

HOTEL BROSUNDET
Ålesund, Norge

HOTEL C
Stockholm, Sverige

HOTEL CHRISTIANIA TEATER
Oslo, Norge

HOTEL F6
Helsingfors, Finland

HOTEL OLEANA
Bergen, Norge

NO 13
Bergen, Norge

NOREFJELL SKI & SPA
Norefjell, Norge

NORDIC LIGHT HOTEL
Stockholm, Sverige

SELMA SPA
Sunne, Sverige

SKT PETRI
Köpenhamn, Danmark

SON SPA
Son, Norge

STRÖMSTAD SPA
Strömstad, Sverige

TAK
Stockholm, Sverige

THE THIEF
Oslo, Norge

VOX
Jönköping, Sverige

YASURAGI HASSELUDDEN
Stockholm, Sverige

KOMMANDE PROJEKT

POSTHUSET

Köpenhamn, Danmark. Öppnar under våren 2020.