HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Yoga event med Camsel yoga | 26 mars

Välkommen till en yogadag vid havet!

Vi startar med en kort mingel samt förbereder oss för ett yogapass  som varar i cirka 1,5 timme. Passet har fokus på dig, andetaget, flöden och din kropp.
Efter yogan intar vi lunch i restaurangen följt utav kaffe och kaka. Om vädret tillåter kan man njuta av kaffet på precis vid havet.
Efter lunch fortsätter vi i yogasalen med en lång och mjuk yinyoga med fokus kropp, bindväv, själ och sinne. Efter yogan välkomnar vi er i vårt spa.
Allt detta ingår:
– 2 st yogapass ca 1,5 timme / pass.
– Lunch med kaffe + kaka

– 3 timmars spa

Ta med:
– Vattenflaska
– Yogamatta och tillbehör om du har. (Bolster, matta, filt, band etc finns på plats till låns om du inte har)
– Träningskläder
– Sköna sockor & tröja till avslappningen
– Badkläder
Dagens ca-tider:
09.00 Samling
09.30 Yoga med flöden, andetag, fokus och styrka
11.30 Lunch
13.00 Yinyoga, en lugn och harmonisk yoga för kropp, sinne och bindväv
15.00 SPA

PRIS: 995 SEK

 

Boka här

 

Yogainstruktör Jessica Camsel

Hej!
Mitt namn är Jessica Camsel, bor i Kungälv med min man och två tonårsbarn. Jag arbetar som guide i Kenya där jag tidigare bott, är ofta ute och föreläser i skolor, föreningar och företag samt så driver jag en skola i Kibera slumområde. Tycker om att umgås med vänner och familj, gärna ute i naturen. När jag är hemma i Sverige har jag glädjen att även vara yogainstruktör, certifierad inom Globalyoga i grundutbildningen, yinyoga, yoga Nidra och yoga for life.
Att yoga är avslappnande och ger styrka samt rörlighet i hela kroppen. Du gör så gott du kan, svårare än så behöver det inte vara. Yoga erbjuder även egen tid för reflektion, sinne och närvaro.
Vi ses på yogamattan!