HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Julbord med underhållning

premiär 25 november

Det nalkas mot jul! Välkommen till Stenungsbaden för ett saltstänkt julbord längs med vackra Hakefjorden. Här bjuds det inte bara på ett bohuslänskt julbord utan även livemusik och en färgsprakande julshow. Perfekt för familjen, jobbet, konferensen, svärföräldrarna, kompisgänget – ja, alla helt enkelt!

 

BOKNING GRUPP OCH KONFERENS

För bokning av större grupper, konferenser och privatpersoner som enbart vill äta julbord hör av er till reservation@stenungsbaden.se så hjälper vi er gärna!

Missa inte heller våra söndagar! Då finns det möjlighet att äta Julbordsbrunch utan julshow för 395 kr/pp.

Julbord grupp och konferens Julbord privatperson Boka Julbordsbrunch

 

JULBORD MED BOENDE OCH FRUKOST!

Varför inte göra en en minisemester av det hela? Boka vårt Julbordspaket för julbord, julshow och en mjuk säng som väntar på er efter kvällens festligheter. Dagen efter kan ni självklart njuta av vår goda frukostbuffé.

BOKA JULBORDSPAKET med ÖVERNATTNING 

 

ETT KLASSISKT JULBORD

Vårt traditionella bohuslänska julbord lockar med såväl klassiker som överraskningar. Det serveras alla tänkbara självklarheter som julskinka, köttbullar, prinskorvar och sillinläggningar. Vi överraskar även med en hel del bohuslänska delikatesser och söta godsaker. En omtyckt favorit på västkusten!

 

17:30–18:00 Glöggmingel och livemusik

18:00 Första julbordssittning

21:30–22.30 Julshow med As Good As New 

22:30–01:30 DJ

Reser ni med barn tillkommer kostnad för barnets julbord.
Efter 21.30 är åldersgränsen 21år.

 

JULSHOW MED “AS GOOD AS NEW”

Efter maten bjuds det på en musikalisk resa genom ABBA:s universum! I årets efterlängtade julshow står inga mindre än bandet As Good As New för underhållningen. Under parollen “The hits, the looks, the music!” bjuder As Good As New på en show som hyllar Sveriges största musikexport – ABBA. Showen är speciellt komponerad för att återskapa ABBA:s tidlösa sound och känslan av deras fantastiska liveframträdanden. Dansa, sjung med och njut av hits som Dancing Queen, Chiquitita, Waterloo och Mamma Mia!