HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Julbord med underhållning

premiär 24 november

Det nalkas mot jul! Välkommen till Stenungsbaden för ett saltstänkt julbord längs med vackra Hakefjorden. Här bjuds det inte bara på ett bohuslänskt julbord utan även livemusik och en färgsprakande julshow. Perfekt för familjen, jobbet, konferensen, svärföräldrarna, kompisgänget – ja, alla helt enkelt!

 

DATUM FÖR JULBORD

24/11   |   25/11   |   1/12  |    2/12  |   7/12   |   8/12  |   9/12  |   15/12  |  16/12

 

BOKNING GRUPP OCH KONFERENS

För bokning av större grupper, konferenser och privatpersoner som enbart vill äta julbord hör av er till reservation@stenungsbaden.se så hjälper vi er gärna!

Missa inte heller våra söndagar! Då finns det möjlighet att äta Julbordsbrunch utan julshow för 395 kr/pp.

Julbord grupp och konferens Julbord privatperson Boka Julbordsbrunch

 

JULBORD MED BOENDE OCH FRUKOST!

Varför inte göra en en minisemester av det hela? Boka vårt Julbordspaket för julbord, julshow och en mjuk säng som väntar på er efter kvällens festligheter. Dagen efter kan ni självklart njuta av vår goda frukostbuffé.

BOKA JULBORDSPAKET med ÖVERNATTNING 

 

ETT KLASSISKT JULBORD

Vårt traditionella bohuslänska julbord lockar med såväl klassiker som överraskningar. Det serveras alla tänkbara självklarheter som julskinka, köttbullar, prinskorvar och sillinläggningar. Vi överraskar även med en hel del bohuslänska delikatesser och söta godsaker. En omtyckt favorit på västkusten!

 

Glöggmingel och livemusik

Julbordssittning

Musik från bandet Juni

DJ

Reser ni med barn tillkommer kostnad för barnets julbord.
Efter 21.30 är åldersgränsen 21år.

 

JULMUSIK OCH COVERS MED BANDET JUNI  

Under hela kvällen kommer bandet “Juni” spela härliga covers för oss. De börjar kvällen med piano till minglet och fortsätter med att köra härliga covers och underhålla från scenen efter vi stänger julbordet 21.30. När “Juni” går av scenen tar en DJ över och kör nattklubb fram till 02.00.

Eventbandet Juni möttes i sin delade passion för att stå på scen och sprida glädje. Deras gemensamma meritlista är lång: företagsevent, turnéer i Sverige och Europa, samt diverse proffsproduktioner. Juni är bandet som lyser upp och ger en upplevelse ni sent kommer att glömma.