HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Träningsdag med COMBO TRAINING & WELLNESS

Vem sa att man behöver lugn och ro för att koppla av?

Till Stenungsbaden kommer man för att rå om sig själv på alla sätt och vis – även med träning. I vår aktiva träningsdag med Emma Hjalmarsson & Jeanette Björkman får du uppleva roliga utomhuspass, underbart god mat och självklart sköna timmar i vårt spa.

Under denna aktiva dagen på Stenungsbaden kan du förvänta dig utomhuspass vid både hav och skog, där du kan utmana dig själv och din kropp. Det spelar ingen roll om du kommer ensam, med kompisgänget eller som en del av ett lag – gemenskap och glädje är något vi lovar dig.

Dagen börjar med ett kul utomhuspass vid havet där du får testa allt från att bära stockar, svinga kettlebells och använda battle ropes. Här används även våra egna kroppar som motvikt.
Efter en paus så fortsätter vi upp till skogen där vi kommer ha stationer på och runt vår hinderbana. Där får du välta däck, klättra och krypa och utmana dig själv! Passet är svettigt, roligt och inga förkunskaper krävs, dock får du vara beredd på att bli lite smutsig.

Efter träningen är det dags att fylla på med ny energi i vår härliga restaurang. En lunch fylld med god och näringsrik mat väntar på er på våning 6, med utsikt över Hakefjorden. Efter lunchen möts vi i vårt spa, med två varma källor, jacuzzi, wellnesspool och ett bastulandskap. En av våra mest unika upplevelser är vår havsbastu, som ligger nere i havet och är tillgänglig året runt. Efter en intensiv träningsdag finns inget bättre sätt att varva ner än att ta ett uppfriskande dopp i havet.

 

Vi möts på Stenungsbaden för en dag fylld med glädje och glada skratt som garanterat kommer generera lite träningsvärk.

 

DAGENS UPPLÄGG

  • 08:30 Samling
  • 09:00 – 10:00  Stationspass utomhus vid havet
  • 10:00 – 10:30  Paus
  • 10:30 – 12:00   Träning på och runt vår hinderbana i skogen
  • 12:30 Lunchbuffé
  • 13:30 – 15:30 Spa

 

PRIS

Priset för hela paketet är 930 kronor, men om du bara vill delta i träningspasset kan du köpa en träningsbiljett för 525 kronor, vilken är friskvårdsberättigad!

Se till att boka din plats redan idag, närmare inpå kommer du få ett mejl med mer detaljerad information. Hoppas vi ses!

HELA PAKETET  |  930 SEK/PERSON

Boka träningsdag

 

TRÄNINGSBILJETT  |  FRISKVÅRDSBERÄTTIGAD  |  525 SEK/PERSON 

Köp träningsbiljett

 

 

TIPS

Köp till  behandling för den ultimata upplevelsen.

Här kan du läsa om alla roliga aktiviteter och event hos oss.

 

 

Nära Göteborg, precis vid havet, ligger Stenungsbaden. En plats där lugn och ro möter en aktiv livsstil! Här kan du koppla av och samtidigt vårda din kropp och själ genom en välbehövlig träningsdag. Den här dagen är inte bara för de som söker efter intensiva pass utomhus, utan också för dem som vill njuta av god mat och avkoppling på spa. Åk på en träningsresa till oss på Stenungsbaden.