HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

söndag 10 december | julbordsbrunch

Julbordsbrunch

En smakrik sammansmältning av svenska klassiker och amerikanska favoriter. När julen närmar sig och kylan smyger sig in, finns det inget som kan värma hjärtat och sinnena som en traditionell julbordsbrunch. Vi har skapat en unik och smakrik upplevelse som kombinerar svenska klassiker med amerikanska favoriter – allt ackompanjerat av skön musik från en DJ.

Den traditionella svenska julmaten är full av smaker och dofter som för tankarna till barndomens jular och de mysiga stunderna med nära och kära. Vid Stenungsbadens julbordsbrunch får du njuta av svenska klassiker som gravad lax, sill i många olika smaker, köttbullar, prinskorv, och det traditionella julskinkan som är så omtyckt. Här finns också en mängd olika sorters ost, patéer, och andra delikatesser för den som vill utforska smakvärlden. Men Stenungsbadens julbordsbrunch är mer än bara tradition. Den amerikanska påverkan är tydlig i det breda utbudet av rätter.  Många njuter också av den söta touchen med amerikanska desserter som cheesecake, brownies, och pumpkin pie. Det är en kulinarisk sammansmältning av kulturer som speglar det moderna och internationella Sverige.

För att göra upplevelsen ännu mer minnesvärd, skapar en DJ den perfekta atmosfären med skön musik som fyller rummet. Du kan sjunka ner i din stol, njuta av maten och musiken, och låta julstämningen omfamna dig.

Stenungsbaden Yacht Club har skapat en julbordsbrunch som är mer än bara en måltid. Det är en upplevelse av smaker och kulturer som förenas på ett sätt som passar perfekt för den moderna och mångkulturella världen. Så varför inte unna dig själv och dina nära och kära denna unika smakupplevelse i julens tid? På Stenungsbaden Yacht Club kommer du att hitta en julbordsbrunch fylld med svenska klassiker och amerikanska favoriter, tillsammans med skön musik som skapar den perfekta julstämningen.

 

DAGENS UPPLÄGG:
Glöggmingel
Storslagen brunch
DJ med härliga toner
13:00 – 15:30

Pris: 425:-

 

Boka Julbordsbrunch