Corona-information och säkerhetsrutiner. Läs här om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Höstlovet för hotellgäster

Höstlovet för hotellgäster

Det händer en massa roligt hos oss under höstlovet. Vill du byta bort vardagsstressen mot avkoppling i härlig atmosfär? Under höstlovet är alla barn som bor på hotellet, oavsett ålder, välkomna till vårt spa. Vi har då även massvis av andra roliga aktiviteter på hotellet som pingis, filmvisning, sällskapsspel och biljard. Eller vill du bara njuta av de härliga höstdagarna med spa, god mat och härliga promenader.  Valet är ditt!

Boka familjerum  Boka spapaket


Det finns så mycket i Bohuslän att uppleva. Här har vi samlat ett urval av alla fantastiska smultronställen och besöksmål du inte får missa. Vi hoppas att du gillar vår lista och hittar massor av härliga tips och upplevelser i Bohuslän!

Smultronställen i Bohuslän

Uppiggande, våghalsiga, utvecklande eller avkopplande aktiviteter vi har något för alla. Här hittar du några förslag på aktiviteter på och i närheten av hotellet.

Aktiviteter

 


BOKA SPATID PÅ BLUEWATER SPA

 • Barn upp till 13 år
  välj spatid 7-9 , 9-11 eller 11-13.
  Pris 120:-/barn
 • Tonåring
  Tonåringar är välkomna hela höstlovsveckan, 26 oktober till 1 november, klockan 7-21, (2 h spatid).
  Pris 250:-
 • Vuxen
  Vissa paket inkluderar spaentré i priset:

  För att ni ska få bästa möjliga spaupplevelse har vi delat upp dagen i olika spatider. Ni tilldelas er spatid efter bokning.
  Vissa paketet inkluderar EJ spaentré: 
  Passa på att uppgradera vistelsen och boka till spaentré för 250:- per person under tillval, du få en spatid tilldelad via mejl.

Stenungsbaden har valt att införa 2-timmars spatider för att få bättre spridning så att ni inte kommer att behöva trängas med andra. Vi uppmanar alla att hålla ett rimligt avstånd och vi påminner även alla er om att duscha före och efter bad.

Tider: 13-15, 15-17, 17-19, 19-21. Avresedag: 7-9 , 9-11 och 11-13.
Barntider: 7-9, 9-11, 11-13.

BEHANDLINGAR

 • behandlingsmenyn hittar ni flera härliga behandlingar som alla kan boka från 13 års ålder.
 • För barn 5-12 år erbjuder vi Avslappnande massage och Chokladmassage. 20 min, 525kr. 100 kr rabatt mån-tor.

TRÄNINGSPASS & GYM

Vi har ett gott utrustat gym & flera energigivande träningspass som ingår för dig som bor på hotellet. Vi rekommenderar att du värmer upp individuellt före passet, och att du stretchar efteråt. På så sätt får du ut det mesta av ditt slit. När vädret tillåter har vi pass utomhus och vid vårt altandäck. Glöm inte att boka dig på träningspasset! Åldersgräns är 16 år. Gym finns på våning 4 . Öppet alla dagar kl 06:00-22:00.

 

Träningsschema höst  Boka träningspass


HINDERBANA MED FAMILJEN

Tycker du om utomhusträning, utmaningar och utveckling? Vill du klättra och balansera på vår hinderbana? Eller vill ni få en rolig upplevelse och bara ha kul tillsammans? Alla kan vara med, det krävs inga förkunskaper. Alla barn från 6 år är välkomna tillsammans en förälder eller någon annan vuxen.

 • Pris: Gratis för alla hotellgäster under höstlovet. Träning sker på egen risk.
 • Datum: 25-30 oktober.
 • Tid: 15.30–16.30

Anmäl dig här: bluewater@stenungsbaden.se

Alla barn under 16 år måste ha målsman i sällskap.  Från 16 år får du komma och träna på egen hand.

 


BRYGGCHILL

Köp vår härliga skrubb-ritual för hela kroppen med salt och tång från västkusten. Du gör den med fördel på bryggkanten. Vi rekommenderar att du börjar med ett uppfriskande dopp i havet innan du inleder ritualen. Pris 50: – per person.

 


SALTA BAD & HAVSBASTU

Passa på att ett härligt bad i det friska havet under ditt besök hos oss, året runt oavsett väder och temperatur. Nere vid havet ligger vår värmande bastuflotte och vi kan varmt rekommendera dig att ta ett dopp, året om. Ingår i spaentrén.

 


HUMMERFISKELOTTERI

Följ med på hummerfiskelotteri tillsammans med Aqua Event som tar med er ut till sina bästa ställen. Ombord på båten Vina finns kaffe och vatten som ingår i turen. Ni får låna flytoveraller och det finns även mössor och handskar till låns, men vi rekommenderar att ni har egna. Start från Stenungsbadens marina. Man väljer ett nummer mellan 1-12. Välorna är numrerade 1-12. Lycka till. Eventuell fångst får behållas.

Datum: 26 september, 3, 10, 17, 24 , 31 oktober
Tid: 16:00-17:30
Pris: 699:-/person
Minimum 4 pers, max 12 personer.

Läs mer och boka

TRÄNINGSSTIGEN
En slinga på tio stationer runt hotellet med övningar för hela kroppen. Start vid parkbänken utanför Villa JC Stevens.

Place: Stenungsbaden